Zobacz pełną wersję : nitrobolon i HNB
nitrobolon i HNB
Czy można brać jedno i drugie, czy może najpirw jedo a potem drugie
pozdrawiam :roll:
chyba nie masz pojecia wogóle o suplach...ile cwiczysz?diete masz???
oj ćwicze już sporo 2 lata ale jeszcze nigdy nic nie brałem
jeśli jeszcze nic nie brales to po co nitro?weź zwykłe mono +weglowodany narazie...hmb wg. mnie sie nie opłaca choc ostatnio staniało jedynie jako antykatabolik na twoim miejscu dokupilbym glutamine lub bcaa zamiast hmb :wink:
dobra napiszcie mi proszę czy można to brać razem żeby nie przedawkować
Jak juz chcesz brac to bez tego hmb bo to gówno daje jednym słowem.Ja na twoim miejscu wziął bym Kreatyne mono+dextroze jak na pierwszy cykl to i tak ci da duzo.
A jesli chodzi ci o dawkowanie to dawkuj ten nitrobolon tak jak masz napisane na opakowaniu...tam jest o ile dobrze pamiuetam dawkowanie według wagi ciała.Jak bedziesz dawkował tak jak jest napisane to napewno nie przedawkujesz.
Tylko odpusc se naprawde to Hmb bo to shit... :wink:
Tylko odpusc se naprawde to Hmb bo to shit...
Sprzedaj jakiemuś kumplowi co długo ćwiczy i jest po paru cyklach..
Nitrobolon z tego co wiem to warto jest brać z massXXL lub jakimś białkiem... ale o połączeniu tego z HMB nie słyszałem.... Nie proponuję...
Nitrobolon z tego co wiem to warto jest brać z massXXL lub jakimś białkiem... ale o połączeniu tego z HMB nie słyszałem.... Nie proponuję...
jesli cwiczysz musisz miec diete,jak nie masz braków to nie musisz kupowac ani gainera ani białka...mozna laczyc spokojnie ale jak juz nap. wyzej sie to wogole nie oplaca...wybacz sofok ale jestes zielony w tym temacie...ale nie powiem rozsmieszyles mnie... :lol: :lol: :lol:
Prezydent_1c
22-01-07, 23:50
Połączenie Nitro z HMB daje efekt :P I polecam ci HMB Revolution (trec). Sam robie cykl teraz NItro 2 +glutamina + białko + BCAA+HMB i jest bardzo dobrze ;)
jesli cwiczysz musisz miec diete,
nie muszę, mogę
jak nie masz braków to nie musisz kupowac ani gainera ani białka
chodzi o to, że łatwiej sie przyswoi, bo zielony jesteś ty uważajac, że naturalnie dostarczysz organizmowi tyle skladników odżywczych lub białko.
To przykre, że śmiejesz się ze swojej niewiedzy.
Połączenie Nitro z HMB daje efekt :P I polecam ci HMB Revolution (trec). Sam robie cykl teraz NItro 2 +glutamina + białko + BCAA+HMB i jest bardzo dobrze ;)
O to pierwszo słyszę o stosowaniu Nitro z HMB, jeżeli mówisz że bardzo fajne efekty to jestem zaskoczony.Pozdro
Ja Nitro połączyłem razem z Kre Alkalyn i z efektów byłem bardzo zadowolony.
sofok dieta musi byc jak chcesz miec postepy...pewnie jeszcze tego nie rozumiesz ale z czasem zrozumiesz ze to co pisze to nie sa glupoty...to ze nie slyszales o stosowaniu nitro +hmb to swiadczy o twojej wiedzy i doswiadczeniu...a to czy jestes w stanie dostarczyc do organizmu odpowiednie ilosci makroskladnikow zalezy tez od wagi bo chlopak ktory wazy60-80kg nie powinien miec wiekszych problemow...
dziekuje za komplementy:) pozdro
Prezydent_1c
24-01-07, 21:12
tom, bywają i tacy :lol:
dzieki za poradu
niech siła będzie z wami
od tego jest forum...lubie sobie tek podyskutowac... :lol: pozdro