Zobacz pełną wersję : cos na mase:)
witam.mam 19 lat,wzrost 186cm,waga 83kg.cwicze niecale 2 lata.
bralem okolo rok temu kreatyne i carbo(jeszcze mi zostalo na jeden cykl)
miesiac temu skonczylem cykl na menatabolu.
teraz chcialbym sobie kupic jakies odzywki do 200zl.
oczywiscie chodzi mi o jak najwieksza mase:)
z tego co wiem to nitrobolon jest dobry...jak uwazacie??i do tego nitrobolonu zaproponojscie cos jeszcze:)
dzieks za info:)
Oj nie wiem czy cie cos pokopie po tej mecie... :???:
to co k*** mam skonczyc z kulturystyka poniewaz wziolem raz mete....i przez to juz nie nabiore masy???????????????????????
Nie nie masz kończyc tylko powinienes wiedziec ze jak wziołes sie za mete to mozesz zapomnioec ze niektóre odżywki na ciebie nie zadziałaja...proste
Bierzesz cos mocniejszego to słabsze cie nie pokopie potem... :wink:
powinienes wczesniej to wziasc pod uwage...nitro powiadasz...wg.mnie x-pand 10xlepszy
x-pand jest dobry daje duzo sily i sa dobre efekty.ja bym ci radzil wziasc tego x-panda jak wzioles juz metke.polocz to z dobra dieta a jesli nie masz kup soebie gainerka.i bedzie dobrze :grin:
krzychuool
23-01-07, 11:57
to jest tak jak z narkotykami, musisz brać coraz mocniejsze :razz:
Prezydent_1c
23-01-07, 12:55
Oj po mecie ciezko ci pójdzie ... ale ja polecam ci nitro bolon 2 zamiast xpand'a :P chociaz słuszałem dobre opinie o xpandzie :P
yaqyaq jak wygląda Twoje odżywianie ??
no dietka jest ale slaba.
ale slyszalem ze jak wezme nitrobolon to po cylku wszystko schodzi.
hehe jak czytam wypowiedzi niektorych osob to dochodze do wniosku ze lepiej zrezygnowac z odzywek:D:D
hmmmm mam wziasc cos mocniejszego od mety...czyli np.tesciu,omka.deka.
sory ale zrozumialem ze koksy to glupota:)
Jeśli nie jesteś zawodowcem i kulturystyka nie jest Twoim źródłem utrzymania, to po co koksować ? Najpierw popraw odżywianie później kup sobie jakiegoś wspomagacza.
tylko jest taki problem ze ja nie mam za bardzo warunkow do dobrej diety...jest jaka jest...staram sie jesc to co potrzeba.
tak jak wczesniej wspomnialem slyszalem ze po cyklu na nitrobolonie wszystko schodzi niestety...prawda to??
wiec zastanawiam sie nad normalna kreatyna i do tego jakies dodatki tylko nie wiem jakie...mozecie cos doradzic?????????
A ile "sporzyłes" tabsów tej metky ??? kumpel po 100 tabsach anabolu (metka indyjska)
zakupił kretke i jeszcze miał efekty ...
ja wziolem 100 tabletek...tylko ze mi to nic nie dalo...na sile bardzo duzo zyskalem...na masie prawie nic
to co z tym nitrobolonem??
i co do tej kreatyny??
:)
X-Panda bierz on nigdy nie zawodzi :twisted: Ale wiesz po koksie nie ma co sie spodziewac ze odżywy duzo dadzą.
kurcze zdecydowalem sie na kreatyne treca 600g
moze mi ktos napisac jakiego gainera kupic i jakie bialko???????????
Prezydent_1c
24-01-07, 21:08
Po Nitro Bolonie nic nie spada ... weż sobie Nitro Bolon 2 + BCAA + Tauryna +gainer i jak efektów nie bedzie to już nie wiele odzywek ci pomoże :P :smile:
Nie spodziewaj sie wiele po tym...Nie wiem czy wogole sie mozesz czegos spodziewac.
Gainer zalezy ile masz kasy wybierz sobie tak zeby ci starczyło hajsu.Bylebys nie brał megabola.
to po czy mam sie spodziewac dobrych efektow???????????????
piszecie tak zebym sie zalamal czy zaczol brac koksy???????????
to jak odzywki nie pomoga mi zalapac masy to co mi pomoze!!??!!??
czyli lepiej nie inweztowac w odzywki??
inwestuj w diete bez odpowiedniej ilosci makroskladnikow nawet na koksie nie zrobisz masy a nawet schudniesz...
ja mam pyanie jak brałem 2 lata temu mete to czy tez dobre odzywki z dieta niebeda działać namnie?? a małem wtedy 15 lat byłem tak głópi ze szkoda gadać!! jak myślice?? mom zdaniem powinny juz sie wszstko unormowac do normalnego stanu i każda odżywka mi powinna dać a jakie jest wasze zdanie?? robe eraz cykl na decie+weglowodanach z treca+ bałko z ostrow+ ganer mega mass 4000 odp prosze
to mam ostatnie pytanie:D:D:D
zdecydowalem sie na krete:)!!
i do tej krety mam zamiar kupic gainera xxl...tylko nie wiem jakie bialko??????
moze mi ktos doradzic jesli chodzi o bialko?????
jakie bialko to zalezy kiedy chcesz je brac serwatkowe WPC WPI WPH jest szybkowchlaniane niezastapione po treningu,kazeina i bialka jaj(egg)najlepsze na noc...pozdro :cool:
ja chce takie bialko ktore by mi uzupelnialo diete bo u mnie dieta jest slaba;/
co proponujecie??pozdro
tak jak masz wyzej...kazde uzupelnia diete tylko kiedy chcesz brac?
no ja bym to chcial jesc razem z mass xxl...czyli rano po przebudzeniu przed treningiem i na noc
Jeśli nie jesteś zawodowcem i kulturystyka nie jest Twoim źródłem utrzymania, to po co koksować ? coż za tekst :lol: nie wszyscy ludzie którzy biorą koks chcą i muszą zostać zawodowymi kulturystami :twisted: A co do masy to weź X-Pande i dorzuć do tego gainera możesz jeszcze dożucić jakieś białko np. mass xxl.
to jest tak jak z narkotykami, musisz brać coraz mocniejsze bzdura kompletna sterydy nie uzależniają przez to nie trzeba brać coraz mocniejszych :razz: A co do tej mety to jak miną już jakiś czas od tego cyklu to odżywki będą działać :twisted: Pozdro :twisted:
po treningu zamiast przed. kup sobie bailko serwakowe w zaleznosci ile masz kasy WPC najtanszy z drozszych i lepszych WPI i WPH a i na noc gainera nie bierz...