Zobacz pełną wersję : Hormon Wzrostu - Nutrabolics Hemotropin
Witam!
Mam pytania odnośnie tego suplementu.
Brał go ktoś?
Jak działania, efekty widoczne?
Ile czasu się go dawkuje?
To jest steryd, czy suplement?
No witam!
Widac ze nikt nie jadł tego wynalazku. Ja tez nie probowałem tego typu suplementów.Jezeli mozna go kupic bez recepty czy tez w dziale suplementow to napewno nie jest to steryd. Z tego co widze to popytu nie ma na to. A z tego typu suplami to roznie bywa mozna trafic na nie zły syf. Sa ludzie w polsce co produkuja jakies badziewie w piwnicy naklejaja własna etykiete i podaja ze to super hormon wzrostu. Jezeli chodzi ci o prawdziwy hormon wzrostu to jest cos takiego jak Anadrol jezeli wiesz o.c.b.
Tak ze dobrze sprawdz produkt za nim wydasz pieniadze i zaczniesz żreć to.
Jezeli wytestujesz ten produkt to mozesz sie pozniej załozyc temat i powiedziec to i owo o tym suplemencie.
fallenursus
29-12-09, 16:44
i jeden i drugi zyjecie w chmurach
i jeden i drugi zyjecie w chmurach
Nie tyle żyję w chmurach, co jestem ciekawy tego suplementu.
Jeżeli twardo stąpasz po ziemi, to byłbym wdzięczny za odpowiedzi na zadane przeze mnie pytania.
fallenursus
29-12-09, 17:01
nie bralem i napewno nie dam sie wrobic. cos gdzie reklamuja ze podnosi GH i mozna kupic bez recepty i wbijania pod skurnie nie istnieje. IStnieja natomiast suplementy ktore ''moga podniesc gh''. Amerykanski system reklamowy pozwala na takie chwyty ponizej pasa.:twisted: zauwaz ze na kazdym suplemencie pisza ze potrzebna jest dieta. chyba logiczne ze z dobra dieta sie urosnie?a ten czy inny produkt moze ale nie musi to przyspieszyc.ale czy to bedzie poprzez podniesienie hormonu wzrostu? raczej nie....
a ten drugi kolega to tez niezle pojechal z drolem:twisted:
nie bralem i napewno nie dam sie wrobic. cos gdzie reklamuja ze podnosi GH i mozna kupic bez recepty i wbijania pod skurnie nie istnieje. IStnieja natomiast suplementy ktore ''moga podniesc gh''. Amerykanski system reklamowy pozwala na takie chwyty ponizej pasa.:twisted: zauwaz ze na kazdym suplemencie pisza ze potrzebna jest dieta. chyba logiczne ze z dobra dieta sie urosnie?a ten czy inny produkt moze ale nie musi to przyspieszyc.ale czy to bedzie poprzez podniesienie hormonu wzrostu? raczej nie....
a ten drugi kolega to tez niezle pojechal z drolem:twisted:
Dzięki ;)
Mnie tam zastanawiało bardzo to podnoszenie masy mięśniowej przy jednoczesnej redukcji tkanki.
Gangsta Latino
30-12-09, 11:13
Marcin85 - kolejny idiota wprowadzający ludzi w błąd w dziale gdzie tak NIGDY nie powinno być;/ Jak tak dalej będzie to napisze nowemu żeby wziął SYNTHOL....clap
A na dodatek spamuje, żeby posty nabijać i być "ważniejszym" - http://www.e-kulturystyka.info/showthread.php?t=24575
Nie wiesz czegoś?? TO NIE PIERDO.L!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Ja bym mu dał od razu 3 osty bo kiedyś przez niego komuś sie moze krzywda zdarzyć;/
A co do autora, żęby nie było SPAMU: nie kupuj!!:happy: