Zaloguj się

Zobacz pełną wersję : Atrakcyjna SYLWETKA

Aymi
28-12-09, 23:46
Witam!

Mam 18 lat! Zacząłem ćwiczyć na siłowni jakieś pół roku temu, jednak muszę zaznaczyć, że regularnie dopiero ostatnie 2 miesiące i zamierzam ćwiczyć dalej 3 razy w tyg. Mam 183 cm wzrostu i wagę 79 kg, jednak przy małej masie mięśniowej i bardzo denerwującym tłuszczu na brzuchu, którego nie mogę się pozbyć poprzez rekreacyjny trening. Chciałbym prosić o radę w kwestii dokładnego treningu, którego miałbym przestrzegać, orientacyjnej diety i ewentualnej suplementacji, w celu uzyskania zgrabnej, umięśnionej ale smukłej sylwetki. Mam nadzieję, że zamieściłem dokładne informacje i proszę o rzetelną odpowiedź. Pozdrawiam.

Hermann
29-12-09, 10:06
W dziale trening przeanalizuj post :Jak wyrzeżbić brzuch: To da Ci wstępną odpowiedz na Twoje pytanie, następnie poszperaj w dziale dieta. Jesteś wysoki nie masz nadwagi dasz rade.

Micek185
29-12-09, 11:21
Zajmij sie najpierw redukcją czyli spal tłuszcz za pomocą aerobów 4-5razy w tyg i do tego ułóz dietę na reukcję,masz ten sam wzrost co ja więc wiem ze nie masz dużej nadwagi i nie jestes az tak zalany,pewnie po 3-4tyg juz nie bedzie brzucha a ty bedziesz mógł zając sie typową masówą.