Zobacz pełną wersję : Pomoc pierwszy cykl
Od razu wyjaśniam że to nie dla mnie. Prosił mnie o to kolega, ponieważ nie ma dostępu do internetu.
A więc gabaryty kolegi.
Wzrost i waga: 190cm/93kg
Staż na siłowni: 8 miesięcy
Kolega chce skosztować Methanex Razak 100 tabs.
O jakich porach powinien brać tabletki i ile razy dziennie. Wg. mnie trzy tabletki z tego co się dowiedziałem ... ale nie bardzo wiem o jakich porach.
Po zakończeniu tego cyklu ma spożyć coś na odblokowanie clomid ? 12h po spożyciu ostatniej tabletki.
o ile sie nie myle to ta meta w stężeniu 10mg w tabsie,
1-5 20mg\ed mysle ze bedzie dobrze przy jego wadze.
rano ze śniadaniem i druga do obiadu.
swoją drogą 8 miechów to nie tak długo możę warto jeszcze pokombinować suplami?
1-5 20mg\ed
- czyli ma brać dwie tabletki rano i po południu. W dni treningowe. A w dni nietreningowe nic ?
Mete wcinasz codziennie.. nie ma ze w dni treningowe albo nie. CIĄGLE!
Skoro 1 tabletka ma 10mg a w dniu ma brac 20mg to wychodzi na to ze albo 2 tabletki dziennie albo 4 razy po pół... ale radze zeby szamał 3 razy dziennie po 1 tabsie.. i bedzie dobrze bo maly chłop nie jest.
A i po tej mecie moze nie robic odbloku.
1-5 to przez 5tygodni,
mg - dawka
ed - everyday - każdego dnia
maly chłop nie jest ale to nie znaczy że musi od razu startować od takich dawek, uwierz mi zę 20mg spokojnie mu starczy.
Ty mnie nie ucz jak brać mete.. apteczniaka to sobie moze brać 20mg dziennie ale to jest under.. wiec jak wezmie 3 tabsy dziennie to nic mu nie bedzie.. a ułatwi sprawe.
No dokładnie..
a swoja droga to w profilu masz laske z mojego miasta Milene.. znasz ją? :P
poznałem na fotce :D
w real też taka hot?
O moj Boze, umawiaj się z nia ;] rozkłada nogi po 2 browarach xD (przysięgam)
Moze jakbym ja zobaczył 1 raz i nie znał.. to moze byłaby HOT.. ale z wyglądu to ona mi pasuje na galerianke ;].
hahah ale fotke.pl juz usunęła i nie mam kontaktu ;D zresztą do gdańska za daleko mam :D
Ona mieszka w Braniewie.. koło Elblaga.. czyli 100km od Gdańska.
tak czy siak z kielc za daleko :D to Ty ją bajeruj a nie ;]
dobra koniec offtop ;D
Ja Mieszkam w akademiku i tu mam wszystko czego potrzebuje :]
20mg dziennie nawet przy takiej wadze będzie ok bo to pierwszy raz,
ja bym dawał po sniadaniu i po kolacji po pół tabl a po obiedzie całą.
Jeszcze jedno pytanie stosować jakąś osłonkę ?. Konieczna jest na jeden cykl owego razaka ?
Ty mnie nie ucz jak brać mete.. apteczniaka to sobie moze brać 20mg dziennie ale to jest under.. wiec jak wezmie 3 tabsy dziennie to nic mu nie bedzie.. a ułatwi sprawe.
Jednak trzeba Cię poduczyć jak brać mete :)
To że under nie znaczy że słabszy , nie powiem w tabsie zamiast 10mg moze być 7mg ale taż może być 13mg , w underach brak dokładności.
20mg dla począdkującego całkowicie wystarcza nawet jak waży 100kg, to pierwszy doping w organizmie,
ale pasowało by to rozbić na conajmniej 3 razy dnia,
ja bym dał:
rano pół
popoludni całą
wieczorem pół
.