PDA

Zobacz pełną wersję : co i jak??

Dawidhardcore
25-12-09, 16:59
Staz ponad dwa lata
biceps 36
waga 86
wzrost 181
Od nowego roku ustalilem sobie cel jakim jest mocne cwiczenie tak zeby nabrac duzo na masie i zeby bylo widac,ze sie cwiczy,nie zalezy mi na zaostzreniu miesni czyli zeby wyrzezbic tylko zeby je zaokraglic.Co mi poradzicie?? moj pierwszy cykl jaki mialem byl z mety i prola.Jak myslicie teraz mam sobie odstawic na bok jakiekolwiek ssa?? czy zakupic cos innego co bd dobrze wplywac na to co chce w nowym roku osiagnac??co proponujecie na trening??jaki cykl??co do cyklu?? prosze o dobre odpowiedzi,bo zalezy mi na tym co wyzej napisalem i od nowego roku konczy sie to co bylo w tym czyli opierd....Dzieki z gory i na koniec zycze Wesolych Swiat:)

ht
25-12-09, 17:04
waga 86 i w lapie 36. to mi podchodzi pod tluscioszka. nie rob z siebie kaleki. w bluzie moze fajnie bedziesz wygladal ale wakacje ida.

Dawidhardcore
25-12-09, 20:29
wlasnie sie mylisz Ht ja niejestem grubu wcale,mam brzuch moze troche widoczny,ale rece jak i ngoi w dobrym stanie,wszystko mi sie osiada na brzuchu co jem;/
dlatego pisze,bo chce jakos wygladac,a mi nie zalezy zeby wygladac jak jakis koles wyrzezbiony ,bo ja chce masy nie rzezby

fallenursus
25-12-09, 20:45
jesli to co mowisz to prawda i diete masz dopracowana to cos z treningiem nie tak skoro masz takie malutkie lapki przy 86kg. foty by sie przydaly zeby co kolwiek stwierdzic,serio.
ps .miales juz cykl an mecie i tesciu, wiec co ty kvrwa jesz ze masz 36 w lapce?

Dawidhardcore
25-12-09, 21:16
no tak,ale jak zaczynalem mialem 29,5 Fallenursus wiesz.fotke zaden problem wrzuce zaraz jakas:)

Dawidhardcore
25-12-09, 21:21
http://i50.tinypic.com/op02vq.jpg
duzo jak mowilem tutaj nie mam ,ale to jest foto aktualne i warze 86

vold
25-12-09, 21:32
Dobrze koledzy piszą , ja jestem po ostatniej redukcji cięższy od ciebie o tylko 10kg a w bicepsie 47, wiec mase masz nie poprawna,

jeśli chodzi o cykl skupił bym sie na czymś bardziej konkretnym , np deca + test., moze być na krótkich estrach,.

.

Dawidhardcore
25-12-09, 21:44
rozumiem,ale ja zawsze mialem bardzo ciezko ze swoim cialem to ile mniej wiecej tego zkupic i co ile brac??

fallenursus
25-12-09, 22:01
co to za cykl na tej mecie i prolo byl? wypelnij pozadnie ankiete, ilosc spozywanego bialka,wegli dziennie nie na kg, utrzymujesz te same proporcje po cyklu?kiedy ta nedza zwana cyklem byla skonczona?

vold
26-12-09, 10:54
Opisz dokładnie ten poprzedni cykl, długość, dawki itp.