Zaloguj się

Zobacz pełną wersję : Obciążenie

Shlash
25-12-09, 00:21
Siema, nie wiecie gdzie mogę dostać tanio obciążenie? Chodzi mi o to, żeby były jak najtańsze, mogą być samoróbki, bez jakiś wytłoczeń czy innych zbędnych rzeczy, proste kółka. Nie chcę ich dużo, 4x5kg, 4x2,5kg 2x1,25kg - coś takiego. I ile ewentualnie zapłaciłbym za taki komplet, który wymieniłem przed chwilą ?

GhosT
25-12-09, 12:35
Szukałeś po jakichś złomach w okolicy?
Tam też czasem można coś wychaczyć, jakieś krążki, części samochodów etc.

W naszym zaprzyjaźnionym sklepie (http://www.marbo-sport.pl/) możesz coś zamówić, jak mniemam z 7% zniżką :whistle:

know1126
25-12-09, 13:51
a allegro? napisz maila do tego goscia z zapytaniem, ja u niego kupilem kiedys, toczone ciezary, dobra robota, ale nie wiem czy aktualne

http://allegro.pl/show_user.php?uid=5480424

mtm
25-12-09, 16:32
Poszukaj po kolegach/okolicy może ktoś będzie chciał sprzedać , popatrz w prasie .

Albo samemu coś zadziałaj , j/w może coś na złomie znajdziesz , może w tokarni sie zapytaj (ale z tego co pamiętam też nieźle wołają) .

Młody
26-12-09, 13:51
nie wiem gdzie mieszkasz ale np u mnie w Gdańsku jest taka gazeta Anonse się nazywa i tam ludzie sprzedają sprzęt ja kiedyś jak sprzedawałem swój dobytek bo szedłem do klubu to jednego dnia opierdzieliłem wsio :D a troche tego było. Allegro ok ale tylko jak samemu odbierze jak by miał doliczyć kase za wysyłkę to by go pewnie drożej wyszło niz miałby kupić nowe w sklepie 2.5kg możesz zrobić z osłon tarcz hamulcowych.

pomeran
26-12-09, 20:07
na złomie często znajduje sie ciekawe żeczy ja jak pracowałem w delegacji na rozbiórce to znalazłem 10 krażków po 12kg żeliwnych nawet otwory miały wyglądały jak normalne obciążniki musiałem tylko wyczyścić i pomalować szkoda że pojechałem tam pod koniec ponoć tego było tam sporo, na złomach tez mozna znaleźć obciążniki np. po starych windach tylko że te są już cięższe kolega załatwił mi po 25kg jak pujdziesz pare razy na złom to na pewno cos znajdziesz

poszukaj na forum bo ktos z koszalina sie ogłaszał że mo obciążenia po 4zł za kilogram to też dobra cena

grochos
26-12-09, 20:25
ja ostatnio dobry patent widzialem, kolezak zrobil z betonu, wyszlo mu mega tanio a obciazenia super wygladaly (tylko trzeba uwazac przy opuszczaniu bo kruuuuucho) taniej nie dostaniesz;)

michal_f
26-12-09, 20:27
a ja widzialem jeszzce lepsze z betonu ale obtoczone plastikiem wiec nawet jak mocniej upusci to nic sie nie stanie :)

GhosT
27-12-09, 10:46
Allegro ok ale tylko jak samemu odbierze jak by miał doliczyć kase za wysyłkę to by go pewnie drożej wyszło niz miałby kupić nowe w sklepie.

Zależy ile by tego brał, czasem za wysyłkę do 30 kg chcą tylko 19 złotych, a to w sumie jeszcze nie tak dużo...
A co do sklepów to padłem ostatnio, w Real`u za 1kg życzyli sobie 11 złotych :sick: Mocno :knockout: