Zobacz pełną wersję : Białko Serwatka a rzeźba.
Witam
Mój brat robi rzeźbę z samą dietą i planuje zakupić białko jako jej uzupełnienie i chciałem się dowiedzieć, czy to białko było by okej:
http://allegro.pl/item856949604_bialko_whey_protein_serwatka_4_5kg_g ratisy.html
?????
:smile:
do dupy... pamiętaj, im tańsze tym gorszej jakości produkt, taki sport...
wybierz coś z Treca:)
No to białko jest mega chujowe.Na Ostrowie tez nie pacz.Polecam PVL California Fitness czy Dymatize ale mozna by jeszcze troche tego powymieniac.
LeBron23LBJ
24-12-09, 14:19
samobójstwo takie cos kupic. Zamiast rzezby by mial tluszcz
Optimum 100% Whey Gold Protein
Dymatize Elite
Gaspari MyoFusion
Coś z tego.
slim shady
24-12-09, 16:36
Ostrowia dobra na redukcje, albo Protein z Activlaba 80 %
najlepiej izolat ale tu ceny są już wyższe
slim a jakie białko byś kupił przy masowaniu???
fallenursus
24-12-09, 17:46
slim a jakie białko byś kupił przy masowaniu???
u rzeznika wolowinke:):rockon:
ja tam tyoko i wylacznie izolatow uzywam, chyba ze mam nocne to dymatize12 czy jak to sie tam zwie
a ja po raz kolejny polecam Nitroprogen z Treca.
slim shady
24-12-09, 21:08
trec drogi, przy masowaniu whey maxx albo dymatize, ale najlepiej w lesie dziczyzne upolowac
ale najlepiej w lesie dziczyzne upolowac
i mandat dostac za kłusownictwo hehe :lol:
nie ma kasy nie ma masy jak to mówią.
|Trec drogi ? w porównaniu do czego ? gównianej Ostrowii WPC ? :) w sumie nie wiem, porównywałem do innych odżywek w Irlandii i wychodzi świetnie. a nawet jeśli Nitroprogen jest drogi, to płaci się za jakość, wysokie stężenie BCAA, L-glutaminę, komplex witamin no i przede wszystkim serwatkę, kazeinę i albuminę kurzego jaja - w jednym.
alder czemu twierdzisz ze ostrowia to gówno?
dla amatorów zwykła WPC jest wystarczająca a pakowanie sie w Izolaty to raczej dla bogaczy ;] bo za tą cene na prawdę moge kupić wiecej kuraka, a WPC jako dobicie białeczka jak najbardziej.
Sosna a ty jakie białko jesz?
Dokładam sie do tej wypowiedzi. Ostrowia na wiekszosc ludzi nie działa w tym na mnie. Jezeli kg białka kosztuje w okolicach 30zł to nie moze byc dobre jezeli probowałes białek z wyszej pułki to chyba widziałes róznice.
Na koniec Ostrowia WPC to gówno!
tez jestem za tym zeby jednak kupowac suple pewnialki. ostrowie raz mialem. po tyg kupilem inne bialko zeby mieszac bo sie pic nie dalo. ja juz od dluzszego czasu pije myofusion gaspariego. rozpuszczalnosx i smaki kozak.
slim shady
25-12-09, 11:30
np. do olimpa czy nawet tych amerykańskich ceny są zbliżone
wiadomo, że są lepsze białka od Ostrowii pod względem smaku rozpuszczalności itp ale Ostrowia jest co roku badana i zawsze dobrze wypada w testach wsumie trzyma równy poziom i ma to co deklaruje producent, wiadomo, że wole wypic białko Optimum, Dymatize, Syntrax czy co kolwiek innego z wyżeszj półki
kiedyś ktoś mi wytłumaczył ale powtórzyć nie umiem bo nie zwracałem uwagi. ale skoro nieźle wypada w testach to ok
Sosna a ty jakie białko jesz?
nie inwestuje w jedzenie w proszku, czy to gainer czy samo białeczko juz od ponad pół roku ale jęśli już kupowałem to WPC smak tiramisu ;p
Dokładam sie do tej wypowiedzi. Ostrowia na wiekszosc ludzi nie działa w tym na mnie.
jak ktoś na efekty liczy tylko z samego białka to oczywiście że masz racje. ale jak ktoś bierze je tylko wtedy kiedy nie może wszamąć tuńczyka czy twarogu bądz na dobicie białeczka to jak najbardziej sie nadaje.
nie długo będą pisać jak mój kumpel raz powiedział bo kupił jakiś tam izolat że już po pierwszym dniu miał pompe na treningu.
http://republika.pl/blog_ad_547482/983489/tr/ja_pierdole.jpg
jak ostrowia może działać lub nie ? kurwa mać !!!! no jak ? białko to jest białko i jak jest odpowiedni trening, regeneracja, dieta, bilans, podaż białek, to czy to będzie ostrowia czy nitroprogen, czy chust wie co, to efekty będą.
XD Nie no poprostu myślałem ze masz jakies ciekawe wytłumaczenie z tą ostrowią. Białko to białko, wiadomo że słabszej jakości ale jeżeli tak jak ktoś tam pisał wyżej ma tylko wspierać biało to uważam że jest OK :P
jak ktoś na efekty liczy tylko z samego białka to oczywiście że masz racje. ale jak ktoś bierze je tylko wtedy kiedy nie może wszamąć tuńczyka czy twarogu bądz na dobicie białeczka to jak najbardziej sie nadaje.
Sosna tu sie amatorzy białka nie wypowiadaja!
Jak ktos mysli ze od samej odrzywki pójdzie w gore to jest osioł.
Ja osobiście wiecej inwestuje w dora diete niz w odrzywki ale testowałem juz sporo supli i odrzywek wiec zdaje sobie sprawe juz co działa a co nie. Jest pewne ze jezeli kupujesz tanie białko to jest kórwa syF ! Troche wjebałem juz tej Ostrowi i wiem napewno ze OSTROWIA TO GÓWNO !
A jak ktos w tym sporcie gówno by pod soba zdżar to lepiej niech sobie odpusci.:twisted:
A ze Ostrowia wypada dobrze w testach skad w to kórwa mozecie wiedziec?
Gdzies to wyczytałes? Człowieku dzisiaj każdy atest i potrzebny papierek by towar pchać dalej mozn kupic. W jakim ty swiecie żyjesz?
Sosna tu sie amatorzy białka nie wypowiadaja!
Jak ktos mysli ze od samej odrzywki pójdzie w gore to jest osioł.
Troche wjebałem juz tej Ostrowi i wiem napewno ze OSTROWIA TO GÓWNO !
przeczysz sam sobie ;]
bo właśnie to pisałem wyżej że jak ktoś liczy na efekty to jest śmieszny od samego białka, Ty tez to piszesz lecz zachwilę że ostrowia to gówno. a wieć czego się od niej spodziewasz? pompy na treningach?
tak jak mówie do tego aby z 1-2x dziennie wypić troche tego białczeka jest wystarczająca, ale jak ktoś w diecie białka ma tyle co kot napłakał a sadzi po 100g\ed później z odżywki to pewnie.
no nic temat troche zszedł na inna drogę tak więc już kończę dyskusje, pozdrawiam
Ja tez sie zwijam!
Swoje powiedziałem w tym temacie.
Pozdro!