PDA

Zobacz pełną wersję : NitroBolon. Chwilowa pompa?

AnalTerror
23-12-09, 22:17
Witam:)

Co myślicie o NitroBolonie Treca? Czy mit o chwilowej pompie możecie podeprzeć argumentami(własne doświadczenia, obserwacje)? Czy jest to zdrowe dla 15'latka? Czy daje efekty? Jak dawkować?

Z góry dzięki za odpowiedź. NIE ŻAŁUJĘ SOGÓW!

m@bi
23-12-09, 22:29
15 lat i chcesz brac nitrobolon? Przestań... Dobra dieta i raczej jeszcze za szybko na siłownie ;q ew ćwiczenia wykorzystyjące własną wage. Jaki juz masz staz na siłowni ( podejrzewam ze juz cwiczysz skoro chcesz brać nitro )

Micek185
23-12-09, 22:32
Raz że masz tylko pompe mięsni a dwa że nitrobolon jest przeznaczony dla osób starszych które już nie wydzielają aż takiej dużej dawki testosteronu jak ty teraz więc jest całkowicie zbyteczny.Lepiej zainwestować w diete i więcej wysiłku w takie cwiczenia jak MC i przysiady.

m@bi
23-12-09, 22:36
15 lat i polecasz mc? chyba zartujesz?

AnalTerror
23-12-09, 22:39
Dietę już mam, ale moge mieć z niej braki(szkoła) więc chciałem ją czymś podeprzeć. Mój staż to około 7 miechów z przerwami:)

Sosna91
23-12-09, 22:39
Micek dla osób starszych masz na myśli +18 a raczej w tym wieku teść jest równie duży bo jest duzy do 25 roku poźniej jest stały. a nitro raczej nie ma nic wspólnego z testosteronem. zwykłe booster z NO i tylle.

co do MC i siadów, to 15lat ma wiec niech poczeka jeszcze z 2lata do siłki ale jak jednak sie decyduje to niech cwiczy wszystko łącznie z MC i siadami bo większa krzywda będzie jak ich nie będzie cwiczył. tylko pod okiem kogoś doświadczeonego ale nie nam o to głowe łamac autor pyta o nitro.

AnalTerror
23-12-09, 22:48
Co do MC to boję się o kręgosłup:) jak na tazie wolę się nie rwać. Lajtowe ćwiczenia na atlasie, z hantlami i czasami na ławce prostej zmierzyć możliwości. Znam typków którzy w wieku 12 lat targali złom;]

Sosna91
23-12-09, 22:51
to rób MC samym gryfem, szlifuj technike.

Micek185
23-12-09, 22:57
Kurwa sorry chłopaki!!!!
przeczytałem nitrobolon a pisałem o tribusteronie trecka!Mój bład!
Ale to i tak nie zmienia sytuacji,bo jestes za młody na takie boostery,diata i uzupełniaj co najwyżej białkiem.

m@bi 15 lat i polecasz mc? chyba zartujesz?

dlaczego nie?problem nie jest w samym ćwiczeniu tylko w złej technice a jak młody sie nauczu od małego że kociaka nie wolno robic ani przy mc ani przy siadach to najszybciej zbuduje mase.A wracając do nitro to raczej nikłe efekty by były po nawet jednym cyklu,nitro zaczyna zostawiać jakiekolwiek efekty po 3-4tyg pod warunkiem że masz odpowiednią dietę.to że juz po 3dniu ci troche łapka spuchnie nie oznacza że tak zostanie.
pozdro i jeszcze raz sorry za wtope

m@bi
23-12-09, 23:02
micek: nie no ok szlifować technikę ale broń boże zakładać nie wiadomo ile kg to może byc morderstwo w tym wieku dla kręgosłupa, pamietajmy że on dopiero moment piętrzenia wzrostu ma przed soba także ja bym uważał na MC i przysiad.

Micek185
23-12-09, 23:23
Powtarzam ci jeszcze raz chodzi o technike nie ciężary,jeśli wykonywane jest prawidłowo bez kociaka,z ugietymi ogami i pierwsza faze wypchnie z nóg a później wyprostuje plecyto nic mu nie grozi z resztą jesli zaczna dopiero przygodę z ciężarami to tak nie założy więcej niz waży na gryf więc spokojnie.
Sam zacznałem MC mniejwięcej w tym wieku i jakos do tej pory nie odczuwam żadnych negatywnych skutków,bo zaczynałem od idealnej techniki i smiesznie małych ciężarów,tobie też radzę.

AnalTerror
23-12-09, 23:47
Co myślicie VitalMax Whey pro Gainer 1 jako uzupełnienie diety? Mógłbym brać go do szkoły. Jest stosunkowo tani bo za 2250g stoi 59zł. ale czy sa po nim efekty? jeśli nie to co polecacie? Bo na samej diecie chyba daleko nie zajade(nie jest ona pierwszej jakości:P)

m@bi
24-12-09, 11:33
Sam wiem że cięzko o diete pracuje i nie mam dostępu do lodówki czasem jestem w pracy po 12h Więc zawsze mam przy sobie białko i carbo. Gainer który napisałes jest ok w nim z tego co piamiętam jest więcej węgli niz białka, musisz sam wiedzieć co ci więcej brakuje jeśli białka to polecam Ostrowie.