Zobacz pełną wersję : jakie dawkowanie??
witam zakupilem knockout olimpu do tego z ostatniego cyklu ktory zakonczylem 2 miechy temu zostal mi kreata olimp mega caps mono jak mam dawkowac przy nastepnym cyklu te kreatyny i co myslicie o bcca xplode olimpu??
MolderDist
23-12-09, 13:11
Rano na czczo 5 g kreatyny
po treningu porcja Knockouta
Osobiście preferuje Bcaa Xtra, wychodzi taniej niż Bcaa Xplode Olimpa i ma więcej składników, a mniej tych wszystkich polepszaczy.
Osobiście preferuje Bcaa Xtra, wychodzi taniej niż Bcaa Xplode Olimpa i ma więcej składników, a mniej tych wszystkich polepszaczy.
wytłumacz mi czego ma więcej Activlab? rozumiem że chodzi Ci o glutamine...
Mnie osobiscie w produkcie o nazwie BCAA (bardziej interesuje samo bcaa niż glutamina i myśle że wiekszosc mysli podobnie) aaa dodajmy że Olimp zawiera wiecej BCAA w porcji;D
BCAA xtra juz nie kosztuje 50zł tylko lekko ponad 70 a Olimp 80zł
więc argument odnosnie ceny raczej mnie nie przkonuje...
MolderDist
23-12-09, 14:46
Kogoś porównanie bardzo trafne na innym forum:
"A porownując Olimp z Acti:
Bcaa xplode
300g bcaa - 89 zł ( plus 50g glutaminy)
Xtra
250 g bcaa - 65zł
to
342 g bcaa - 89 zł (plus 240g gluty)"
Moja opinia z innego forum:
"Jeżeli każdy patrzy na wszystkie składniki.
Bo w 10 g mamy 5 g bcaa i 3,5 g - na 10 g prochu az 8,5 jest substancją czynną, a tylko 1,5 g substacji słodzących.
W Bcaa Xplode - na 10 g, 6 g bcaa + 1 g glutaminy daje nam 7 g substancji czynnej i aż 3 g substancji słodzącej - zdecydowanie za dużo moim zdaniem. Cena również wyższa o 10 zł od Bcaa Xtra."
To tyle co mam do powiedzenia, każdy umie liczyć ;-)
Wiesz faktycznie activ wychodzi jednak taniej..,
A i nie musisz mi cytować wypowiedzi z s f d bo również czytam wypowiedz tam zawarte...
Miło też że reklamujesz swojego "sponsora" w prawie każdym poście -brzmi to naprawdę wiarygodnie..
pozdrawiam
hehe to chloapki sobie pogadali a co myslicie zeby dorzucici jeszcze do tego hmb?
heh raczej zbedny dodatek...
witam. kupilem kreatyne 1250 mega caps i bialkowhey protein complex z olimpu. jak to stosowac?? co brac i w jakiej porze dnia i ile tego brac. chodzi mi o nabranie masy miesniowej...
witam. kupilem kreatyne 1250 mega caps i bialkowhey protein complex z olimpu. jak to stosowac?? co brac i w jakiej porze dnia i ile tego brac. chodzi mi o nabranie masy miesniowej...
szukajka nie działa tych tematów są biliony.
krete 10g\ed
białko według brakow
MolderDist
23-12-09, 21:55
A i nie musisz mi cytować wypowiedzi z s f d bo również czytam wypowiedz tam zawarte...
Miło też że reklamujesz swojego "sponsora" w prawie każdym poście -brzmi to naprawdę wiarygodnie..
pozdrawiam
Skopiowałem tylko to co sam napisalem, jakbyś dokładnie czytał s f d to byś wiedział.
I napisz może, że to co pisze nie jest prawdą, prostą matematyke Ci przedstawiłem i wyszło na jaw co sie bardziej oplaca, jak chcesz to policz po swojemu i daj wyniki. Dawaj. Jeżeli nie to nie pisz głupot, ze mam sponsora, chyba, ze znasz kogoś to mnie zasponsoruje to z miłą przyjemnośćią. A jak masz coś do mnie to pisz na PW, a nie się czaisz jak kiedyś Paltforma.
Przecież ja nic nie wspominałem o autorze...
a i kolego przecież przyznałem Ci racje
bo faktycznie wychodzi taniej...
reszte pisze na PW
MolderDist
23-12-09, 23:49
Ok ;-)