Zaloguj się

Zobacz pełną wersję : Pytanko związane z amino

m@bi
21-12-09, 22:41
Witam od stycznia chce zaczać cykl na mono Olimpu. Cykl ma trwać 7tyg. Mam jedno pytanie a więc zostało mi kiedys Leucine Stack Olimpu 120 kaps. Chciałbym je wykorzystać łącząc z amino ale nie mam kompletnie pojęcia jak to połączyć aby w pełni wykorzystać leucine i zmieścić sie do 80zł za bcca aby starczyło na pełny cykl czyli 7tyg. Ma ktoś jakiś pomysł?

wujek.maciek
21-12-09, 22:48
czekaj, bo zapomnialem... to ma byc silowka/masowka czy redukcja?

m@bi
21-12-09, 22:58
masówka :)

wujek.maciek
21-12-09, 23:19
a no tak :)

za 80zl moze byc ciezko... z reszta, ja na masie aminki zostawilbym w spokoju. majac nadwyzke w madrze ulozonej diecie powinienes miec wystarczajaco bialka, co z kolei rozwiazuje problem aminokwasow. do tego kreatynka (bo tu akurat, to troche ciezko te 10g z miesa wycisnac) i powinna byc gitara. moze po prostu zostaw sobie ten aminokwas do redukcji, wtedy bardziej ci sie przyda.

oczywiscie, to moja skromna sugestia, jesli sie zdecydowales, to na pewno pomoze, tylko chodzi mi oto, ze ogol "zysku" w stosunku do kosztow (aminki tanie nie sa i zeby mialo to sens, to trzeba po 20g ladowac w porcjii). poczekaj na opinie innych.

pozdro

dzbanekzwd
22-12-09, 07:23
Activlaba Bcaa Extra porcje normalnie 20g dziennie, na 25 dni będzie. Może byś dał rade dozbierać później na jeszcze jedną puchę.

m@bi
22-12-09, 22:36
Może i racja z tymi amino ;q na cyklu chcę pic 3x dziennie białko ostrowii + dieta. ew myślę nad dokupieniem innego białka niż ostrowia.