Zaloguj się

Zobacz pełną wersję : cykl!! nitro czy xpand

mlody1144
18-12-09, 14:25
chce zrobic cykl na nitrobolonie lub x pandzie a moze cos innego w podobnej kasie a lepszego??
diety nie mam wyliczonej ale na czas cyklu chcial bym wlasnie zrobic tak ze dieta bedzie pozadna(potrzebuje kogos do ulozenia tego)
no i co powiecie?? kto stosowal jak z przyrostami??
Mój staż okolo roku z przerwami (nie chce brac kreatyny chyba ze jakas mieszanka czy cos ;p)

Fehu
18-12-09, 14:55
nie chce brac kreatyny

i tyle mi wystarczy

D3
18-12-09, 15:04
i tyle mi wystarczy

Ja też uwielbiam rodzaj postów, gdzie głupota przeplata się z koncertem życzeń :twisted:

pablo28
18-12-09, 15:25
mu chyba chodzi o monohydrat??
panowie czasem ludzie nie potrafią dobitnie wyrażac swoich myśli i trzeba sie domyśleć

ps. sadze ze jak na rok stażu to bierz x pand(jesli wybierasz miedzy nitro a x pandem)
choc ja bym brał jabłczan lub kre alkalyn

D3
18-12-09, 15:26
mu chyba chodzi o monohydrat??
panowie czasem ludzie nie potrafią dobitnie wyrażac swoich myśli i trzeba sie domyśleć

My się tutaj interpretacjami nie zajmujemy... :happy:

pablo28
18-12-09, 15:29
zwracam honorhttp://www.e-kulturystyka.info/images/smilies/happy.gif

1Matt
18-12-09, 15:30
młody... co ci z samego dopalacza? one tylko rozszerzają naczynia krwionośne, przyśpieszają dostarczanie składników do mięśni, czego rezultatem jest większa pompa na treningu.
po 1. bez odpowiedniej diety nic ci one nie dadzą
po 2. nie warto robić cyklu na samych dopalaczach, potem się ludzie skarżą, że do dupy bo nie ma przyrostów... i tak jednego mocniej kopnie drugiego mniej, podałem wyżej powody.
po 3. czemu bez krety? ty chyba nie myślisz, że to środek dopingujący? bo takich typów to ja też spotkałem...

mlody1144
18-12-09, 15:51
xD nie chodzi mi o to ze kreatyne bralem konkretnie mono z olimpa ;) ale zjebalem to i tyle wiecej nie bede pisal.
no i matt co do twojej wypowiedzi to ja jako tako diete mam tylko ze nie jest to wiesz wyliczone wszystko jem odpowiednie skladniki w wiekszych ilosciach. no a na czas cyklu i jakis czas po nim chcial bym miec wlasnie pozadna diete zeby byl efekt tego cyklu tylko chodzi o to ze sam nie bede potrafil tego zrobic bo probowalem to juz robic. jak ty to potrafisz a by ci sie chcialo to moglbys mi zrobic cos bym ci odpalil za to.
no i nadal pytam co najlepiej brac :)

1Matt
18-12-09, 16:11
na własnym przykładzie polecam DIETA+NITRO2+MONO ;) na mnie takie ustawienie elegancko zadziałało, teraz muszę rozstępy niszczyć...
co do diety, luknij do działu Dieta, tam masz przykładowe diety, przelicz sobie swoje zapotrzebowanie kaloryczne, przelicz kalorie w dietach, dopasuj do siebie i swojej wagi:)
ja dietę którą, aktualnie mam wyczaiłem z tamtego działu:) trochę podrasowałem na własne potrzeby i jest gites, bo brzuch mi dosłownie rozrywa:D

mlody1144
18-12-09, 16:18
ja patrzylem do tego dzialu duzo razy uczylem sie to ukladac ale ni huuuu nie idzie mi to nie wiem jest tam niby dieta do mojej wagi bo waze obecne 73 kg ;p no nie wiem wziasc ta diete??
sniadanie
-100g platkow owsianych
-300ml mleka 0,5%
-80g twarogu chudego
-10g oliwy z oliwek

sniadanie II
-90g ryzu brązowego
-100g tunczyka z puszki
-10g orzechow

Obiad
-100g kaszy
-piersi z kurczaka
-10g oliwy z oliwek

Posiłek potreningowy
-70g gainera

podwieczorek
-pieczywo razowe 250gr
-jajecznica z 5 jaj

Kolacja
-150g wołowiny/jak nie masz kasyna wolowinke to serek wiejski
-10g oliwy z oliwek

Kolacja II
150g-bialego sera
10g-oliwy

to ta dieta tylko jak ja mam trenig o 18 to po treingu mial bym 3 posilki jest jeszcze??no i do szkoly chodze i to mi tez sprawe zawala

D3
18-12-09, 16:30
Jak najwięcej mięsa, a nie mleko/jogurciki/maślanki itd.

mlody1144
18-12-09, 16:33
no a ta dieta jest podana w dziale dieta wiec i juz kiedys tak bylo ze jeden drugiego poprawial ;p latego chcialbym zeby ktos mi to zrobil dobrze i by bylo

mlody1144
19-12-09, 10:44
no i co mam robic??

D3
19-12-09, 11:34
Ja już napisałem co masz zrobić. Zabierz się za czytanie tabeli btw i układaj dietę