DTX
15-12-09, 20:28
Witam.
Jako że, nie jestem zadowolony z mojej masy nabytej, postanowiłem sięgnąć do źródła problemu - diety i coś z tym zrobić.Nie ukrywam, ze bardzo ciężko jest mi ją utrzymać ze względu na naukę i inne zajęcia, choć się staram. Szukam sposobu, jak utrzymać właściwą nadwyżkę kaloryczną.
moje dotychczasowa dieta to
śniadanie:
płatki corn flakes na mleku
2 śniadanie 2 kanapki z ciemnym chlebem i z szynką indyczą
obiad
100g ryżu, 4-5 jajek i czasami jakieś mięcho (pierś z kurczaka lub coś innego)
na zakończenie dnia puszka tuńczyka.
Nie będę ukrywał i skomentuje ją krótko: chujnia.
Dlatego właśnie zalożyłem ten temat, by znaleźć jakiś patent, gdzie, co dodać..
Dodam, że ważę 67 kg. kolejny raz komentuję to chujnią.
Zazwyczaj o 7 wstaje do szkoły i od razu jem śniadanie. Mogę wstać o 6, nawet o 5:30, by cos zjeść, kolejny posiłek o 7, poźniej 2 śniadanie w szkole i tak dalej? Proszę o pomoc w dopełnieniu diety. Mile widziane jakieś dania wysokokaloryczne łatwo przygotowywane.
oczywiscie sensowne porady nagradzane sogami.
Jako że, nie jestem zadowolony z mojej masy nabytej, postanowiłem sięgnąć do źródła problemu - diety i coś z tym zrobić.Nie ukrywam, ze bardzo ciężko jest mi ją utrzymać ze względu na naukę i inne zajęcia, choć się staram. Szukam sposobu, jak utrzymać właściwą nadwyżkę kaloryczną.
moje dotychczasowa dieta to
śniadanie:
płatki corn flakes na mleku
2 śniadanie 2 kanapki z ciemnym chlebem i z szynką indyczą
obiad
100g ryżu, 4-5 jajek i czasami jakieś mięcho (pierś z kurczaka lub coś innego)
na zakończenie dnia puszka tuńczyka.
Nie będę ukrywał i skomentuje ją krótko: chujnia.
Dlatego właśnie zalożyłem ten temat, by znaleźć jakiś patent, gdzie, co dodać..
Dodam, że ważę 67 kg. kolejny raz komentuję to chujnią.
Zazwyczaj o 7 wstaje do szkoły i od razu jem śniadanie. Mogę wstać o 6, nawet o 5:30, by cos zjeść, kolejny posiłek o 7, poźniej 2 śniadanie w szkole i tak dalej? Proszę o pomoc w dopełnieniu diety. Mile widziane jakieś dania wysokokaloryczne łatwo przygotowywane.
oczywiscie sensowne porady nagradzane sogami.