Zobacz pełną wersję : Siła i sterydy.
T.Kowalczyk
14-12-09, 18:45
Czy sterydy działąją tylko na wygląd ciała czy także na siłę i czy niszczą organizm oraz krwiobieg a tak poprostu czy są zdrowe dla organizmu?
Mi sie wydawało że nie dawno się pytałes jak wogule trenowac na siłowni a teraz to już za sterydy chciał bys sie brac, nie wróże ci długiej przyszłości w tym sporcie.
są zdrowe ja biorę je w okresie przeziębienia albo przy antybiotykoterapi na ochronę wątroby, ale niestety tylko na wygląd działają, siła spada, ale cóż albo rybki albo akwarium.
przepraszam.
T.Kowalczyk
14-12-09, 20:27
Dzięki za odp.
Hehe ale sie uśmialem kolego : Sosna91
Jak sterydy są zdrowe to ja jestem ..... . Jak sterydy moga nie działać na siłę? Czy ty wiesz wogule co piszesz? Sterydy - ida na siłe i mase ale co do działanie to nie na kazdego podziała tak samo, zalezy od ogranizmu. Sterydom mówie stanowcze NIE. Zainwestuj w dobra diete.
slim shady
14-12-09, 20:38
doping jest przydatny kiedy genetyka jest do dupy, albo celujemy gdzieś wyżej niż tylko bycie największym skoksieńcem na siłce
T.Kowalczyk
14-12-09, 20:39
Dzięki wszystkim za odp.
są zdrowe ja biorę je w okresie przeziębienia albo przy antybiotykoterapi na ochronę wątroby, ale niestety tylko na wygląd działają, siła spada, ale cóż albo rybki albo akwarium.
przepraszam.
To była ironia.
Hehe ale sie uśmialem kolego : Sosna91
Jak sterydy są zdrowe to ja jestem ..... . Jak sterydy moga nie działać na siłę? Czy ty wiesz wogule co piszesz? Sterydy - ida na siłe i mase ale co do działanie to nie na kazdego podziała tak samo, zalezy od ogranizmu. Sterydom mówie stanowcze NIE. Zainwestuj w dobra diete.
przepraszam, nie wiem co pisze :( to się więcej nie powtórzy :(
...
T.Kowalczyk
14-12-09, 21:01
Więc przed tym jak coś napiszesz zastanów sie dwa razy a nie pierdoły na forum wystukujesz i ludzi w błąd wprowadzasz!!!
Więc przed tym jak coś napiszesz zastanów sie dwa razy a nie pierdoły na forum wystukujesz i ludzi w błąd wprowadzasz!!!
Jeśli ktoś zadaje takiego rodzaju pytania:
Czy sterydy działąją tylko na wygląd ciała czy także na siłę i czy niszczą organizm oraz krwiobieg a tak poprostu czy są zdrowe dla organizmu?
to czego oczekujesz? Przecież to się w pale nie mieści, że można tak myśleć inaczej (już nawet brakuje mi słów z języka polskiego, żeby opisać ten stan w którym obecnie jestem czytając takie "mundrosci").
Właściwie to cały dział doping istnieje tylko dlatego, że paru chłopaków chce lepiej wyglądać (pozbyć się syfów i żeby włosy sobie wiązać na klacie w kokardki), a kreatynę bierzemy dlatego, że po niej lepiej staje (taka tańsza wiagra bez recepty).
I# Użyj mózgu.
II# Użyj szukajki na forum.
III# Czytaj podwieszone?!
IV# Zapytaj.
V# Przede wszystkim mózg ...
Tak sie zastanawiam nad wiekiem i IQ, bo aż się przeraziłem. Przepraszam ... :neutral:
T.Kowalczyk
14-12-09, 21:40
Do budy dwunastolatku
I-Do budy
II-To forum jest dla dorosłych
III-dorosłych nie tylko ze względu na wiek ale i na intelekt
IV-Co to za nick Ghost łooo ale sie przeraziłem
wujek_stunt
14-12-09, 21:59
własnie kolego nie liczy się wiek, a intelekt! a Tobie jego brak ;)
fallenursus
14-12-09, 22:08
Do budy dwunastolatku
I-Do budy
czyli nie spelniasz II i III :errf:
Sosnie sie wybacza bo jemu sterydy zrzarly rozum.:lol: znaczy za male dawki bral i dlatego ma ujemny efekt
zwątpiłem gdy zobaczyłem ten temat... o mamo!
co nie ktorzy maja duze problemy z samym soba;]
łahahaha jaka beka:D w ogole co za koleś co założył temat:D:D
T.Kowalczyk
15-12-09, 15:15
Już niewiem kogo mam sluchac bo wszystcy mówiom co innego najlepiej spytać się eksperta!
dino zarzuć fotami po metce:D jestem ciekaw przyrostów:D bo anadrol widzę słabo na ciebie działa, to chyba redukcje?xDD
T.Kowalczyk, chopaki mają rację:) zresztą mit na temat "pena" już obalony dawno też, po sterydach będziesz miał 50cm długości i 30cm obwodu!! ;]
wątroba chłopie to zasuwa jak opętana;] rośniesz jak drożdże w piekanriku
Już niewiem kogo mam sluchac bo wszystcy mówiom co innego najlepiej spytać się eksperta!
Najlepiej to słuchaj się jeszcze mamy dziecko, bo inaczej to ciężko to widzę.
dokładnie sam zobacz, to mój na spoczynku
http://photos.nasza-klasa.pl/25869431/21/main/085599fe14.jpeg
ale mialem tez trening w tym kierunku ukierunkowany ;D
p.s jestem ekspert wiec sie mnie sluchaj
Ja mam tylko jedno, jedyne pytanie... GDZIE TAKICH LUDZI CHOWAJĄ ("najlepiej się spytać eksperta")? Nosz ku**a LOL, LOL i jeszcze raz LOL.
Gangsta Latino
15-12-09, 15:39
Coraz więcej 'dzieci" chce brać odżywki a jeszcze podetrzeć bez pomocy mamusi sie nie umieją;/ T. Kowalczyk:evil: Nie masz prawa zwracać uwagi sosnie bo:
1. Jest on od ciebie ...x razy mądrzejszy (niechce mi sie takiej wielkiej liczby pisać)
2. Zadałeś głupie ( debilne) pytanie na które tylko ironia jest dobra
3. Po prostu jesteś dzieckiem:twisted:
P.S Poczytaj a potem pytaj cwaniaczku:twisted:
http://www.youtube.com/watch?v=ctG-KpMiIDw
http://www.youtube.com/watch?v=GXcNzONCcMM
Zobacz to.
T.Kowalczyk, chopaki mają rację:) zresztą mit na temat "pena" już obalony dawno też, po sterydach będziesz miał 50cm długości i 30cm obwodu!! ;]
to słabo mój normalnie jest większy.
http://img9.imageshack.us/img9/4733/085599fe14.jpg
sorki ale nie musałem ;p najwyżej się pozniej fotke usunie.
fallenursus
15-12-09, 17:48
dziendobry, slucham?
Woj. śląskie. Kolo czestochowy (30 km) A czemu pytasz?
tak masz racje,najlepszy ekspert to kolega z piaskownicy,sam korzystam wiec sie zgadzam xD
dinozaur - no jest dom, ale czy straszy? wszyscy tak gadają, nawet bylem tak kiedyś ale nic nas nie straszyło. Raczej legenda.
Wiem słabo z waga u mnie, od stycznia ruszamy na siłce z kumplem.
Wiem ze kolega SOSNA ironizowal, ale wiesz jak jest koles uwiezy w to i zmarnuje se zycie. ( mam wlasnie kumpla co juz tam przedawkował jakies odzywki i teraz bieze sie za mete ja mu odradzam ale za mało efekty ida i chce szybciej). Co do mojej wiedzy na temat kulturystyki to troszke tam sie znam na tym. Poz. :)
T.Kowalczyk - Stanowcze NIE na STERYDY.
T.Kowalczyk
15-12-09, 18:16
Pierdziele nie biore sterydów kiedyś sterydów nie bylo i ludzie jakoś żyli !
samo jedzenie jaj byka było już sterydem:D
a od dawien dawna ludzie takie coś praktykowali.xD
przepraszam.
hahahaha sterydy zdrowe jaki burak z ciebie i co moze siły nie dają żal cie dowiedz sie wiecej na ten temat a puzniej pisz a nie wypisujesz głupoty:sick:
Wypowiedz Sosny była sarkazmem... Pierwszy raz zgodze się z NARGiem, niektórzy w głowie zamiast mózgu, mają kawałek pierd.lonego ziemniaka...
hahahaha sterydy zdrowe jaki burak z ciebie i co moze siły nie dają żal cie dowiedz sie wiecej na ten temat a puzniej pisz a nie wypisujesz głupoty:sick:
dostales soga za brak mozgu, mam dosc czytania idotycznych postow, gdzie sa modzi zamykajcie cos takiego odrazu
:pray::pray:
burak mówi przepraszam, więcej sie to nie powtórzy.
Do budy dwunastolatku
I-Do budy
###
Nie zauważyłem tego wcześniej, warto było by skomentować.
Po pierwsze.
Nie buda, a szkoła. Dokładnie liceum. Nie wiem gdzie ty się kształciłeś, szczerze mówiąc nie chce wiedzieć, ale jeśli naprawdę była to buda to w sumie by się zgadzało adekwatnie do składni zdania i poziomu jakiegokolwiek rozumowania. Takie trochę się odnosi wrażenie rozmowy z 14 latkiem. No cóż, to tylko złudzenie, nie? A może jednak? :whistle:
2.
Pokaż mi punkt w regulaminie, który mówi o takim zapisie?
Nigdy na forum nie spotkałem się z szykanowaniem ludzi młodych, a nawet jeśli jest to zabronione to użytkownicy są na tyle uprzejmi, że nigdy tego nie odczułem.
3.
Co do intelektu, to w tym przypadku chyba nie ma co mówić, wystarczy przeczytać pierwszego posta.
4.
A co do nick`u to stare czasy, mniejszy byłem, trochę się przez neta grało i tak zostało. Szczerze mówiąc zmienił bym go, ale nie ma sensu zawracać głowy administracji, w sumie już się przyzwyczaiłem. A twój to skąd niby, z dowodziku? :lol:
Podrawiam polskie hejterstwo. :silenced:
PS Sorry za odnowienie, ale nie mogłem się powstrzymać ...
hehe na tym forum to są coraz wieksze problemy...
jak juz nawet nicków sie czepiają hehe noo bez przesady