Zaloguj się

Zobacz pełną wersję : Siła i sterydy.

T.Kowalczyk
14-12-09, 18:45
Czy sterydy działąją tylko na wygląd ciała czy także na siłę i czy niszczą organizm oraz krwiobieg a tak poprostu czy są zdrowe dla organizmu?

Dementor
14-12-09, 19:05
Mi sie wydawało że nie dawno się pytałes jak wogule trenowac na siłowni a teraz to już za sterydy chciał bys sie brac, nie wróże ci długiej przyszłości w tym sporcie.

Sosna91
14-12-09, 19:16
są zdrowe ja biorę je w okresie przeziębienia albo przy antybiotykoterapi na ochronę wątroby, ale niestety tylko na wygląd działają, siła spada, ale cóż albo rybki albo akwarium.

przepraszam.

T.Kowalczyk
14-12-09, 20:27
Dzięki za odp.

RamboIV
14-12-09, 20:31
Hehe ale sie uśmialem kolego : Sosna91
Jak sterydy są zdrowe to ja jestem ..... . Jak sterydy moga nie działać na siłę? Czy ty wiesz wogule co piszesz? Sterydy - ida na siłe i mase ale co do działanie to nie na kazdego podziała tak samo, zalezy od ogranizmu. Sterydom mówie stanowcze NIE. Zainwestuj w dobra diete.

slim shady
14-12-09, 20:38
doping jest przydatny kiedy genetyka jest do dupy, albo celujemy gdzieś wyżej niż tylko bycie największym skoksieńcem na siłce

T.Kowalczyk
14-12-09, 20:39
Dzięki wszystkim za odp.

Dementor
14-12-09, 20:39
są zdrowe ja biorę je w okresie przeziębienia albo przy antybiotykoterapi na ochronę wątroby, ale niestety tylko na wygląd działają, siła spada, ale cóż albo rybki albo akwarium.

przepraszam.
To była ironia.

Sosna91
14-12-09, 20:40
Hehe ale sie uśmialem kolego : Sosna91
Jak sterydy są zdrowe to ja jestem ..... . Jak sterydy moga nie działać na siłę? Czy ty wiesz wogule co piszesz? Sterydy - ida na siłe i mase ale co do działanie to nie na kazdego podziała tak samo, zalezy od ogranizmu. Sterydom mówie stanowcze NIE. Zainwestuj w dobra diete.

przepraszam, nie wiem co pisze :( to się więcej nie powtórzy :(

...

T.Kowalczyk
14-12-09, 21:01
Więc przed tym jak coś napiszesz zastanów sie dwa razy a nie pierdoły na forum wystukujesz i ludzi w błąd wprowadzasz!!!

D3
14-12-09, 21:11
Więc przed tym jak coś napiszesz zastanów sie dwa razy a nie pierdoły na forum wystukujesz i ludzi w błąd wprowadzasz!!!

Jeśli ktoś zadaje takiego rodzaju pytania:

Czy sterydy działąją tylko na wygląd ciała czy także na siłę i czy niszczą organizm oraz krwiobieg a tak poprostu czy są zdrowe dla organizmu?

to czego oczekujesz? Przecież to się w pale nie mieści, że można tak myśleć inaczej (już nawet brakuje mi słów z języka polskiego, żeby opisać ten stan w którym obecnie jestem czytając takie "mundrosci").

Właściwie to cały dział doping istnieje tylko dlatego, że paru chłopaków chce lepiej wyglądać (pozbyć się syfów i żeby włosy sobie wiązać na klacie w kokardki), a kreatynę bierzemy dlatego, że po niej lepiej staje (taka tańsza wiagra bez recepty).

GhosT
14-12-09, 21:17
I# Użyj mózgu.
II# Użyj szukajki na forum.
III# Czytaj podwieszone?!
IV# Zapytaj.

V# Przede wszystkim mózg ...

Tak sie zastanawiam nad wiekiem i IQ, bo aż się przeraziłem. Przepraszam ... :neutral:

T.Kowalczyk
14-12-09, 21:40
Do budy dwunastolatku

I-Do budy
II-To forum jest dla dorosłych
III-dorosłych nie tylko ze względu na wiek ale i na intelekt
IV-Co to za nick Ghost łooo ale sie przeraziłem

wujek_stunt
14-12-09, 21:59

własnie kolego nie liczy się wiek, a intelekt! a Tobie jego brak ;)

fallenursus
14-12-09, 22:08
Do budy dwunastolatku

I-Do budy

czyli nie spelniasz II i III :errf:

Sosnie sie wybacza bo jemu sterydy zrzarly rozum.:lol: znaczy za male dawki bral i dlatego ma ujemny efekt

oyster
14-12-09, 22:13
zwątpiłem gdy zobaczyłem ten temat... o mamo!

kubaCK
14-12-09, 23:02
co nie ktorzy maja duze problemy z samym soba;]

krul_leff
15-12-09, 15:12
łahahaha jaka beka:D w ogole co za koleś co założył temat:D:D

T.Kowalczyk
15-12-09, 15:15
Już niewiem kogo mam sluchac bo wszystcy mówiom co innego najlepiej spytać się eksperta!

1Matt
15-12-09, 15:16
dino zarzuć fotami po metce:D jestem ciekaw przyrostów:D bo anadrol widzę słabo na ciebie działa, to chyba redukcje?xDD

T.Kowalczyk, chopaki mają rację:) zresztą mit na temat "pena" już obalony dawno też, po sterydach będziesz miał 50cm długości i 30cm obwodu!! ;]
wątroba chłopie to zasuwa jak opętana;] rośniesz jak drożdże w piekanriku

D3
15-12-09, 15:27
Już niewiem kogo mam sluchac bo wszystcy mówiom co innego najlepiej spytać się eksperta!

Najlepiej to słuchaj się jeszcze mamy dziecko, bo inaczej to ciężko to widzę.

Sosna91
15-12-09, 15:27
dokładnie sam zobacz, to mój na spoczynku

http://photos.nasza-klasa.pl/25869431/21/main/085599fe14.jpeg

ale mialem tez trening w tym kierunku ukierunkowany ;D

p.s jestem ekspert wiec sie mnie sluchaj

D3
15-12-09, 15:31
Ja mam tylko jedno, jedyne pytanie... GDZIE TAKICH LUDZI CHOWAJĄ ("najlepiej się spytać eksperta")? Nosz ku**a LOL, LOL i jeszcze raz LOL.

Gangsta Latino
15-12-09, 15:39
Coraz więcej 'dzieci" chce brać odżywki a jeszcze podetrzeć bez pomocy mamusi sie nie umieją;/ T. Kowalczyk:evil: Nie masz prawa zwracać uwagi sosnie bo:

1. Jest on od ciebie ...x razy mądrzejszy (niechce mi sie takiej wielkiej liczby pisać)
2. Zadałeś głupie ( debilne) pytanie na które tylko ironia jest dobra
3. Po prostu jesteś dzieckiem:twisted:

P.S Poczytaj a potem pytaj cwaniaczku:twisted:

RamboIV
15-12-09, 17:22
http://www.youtube.com/watch?v=ctG-KpMiIDw

http://www.youtube.com/watch?v=GXcNzONCcMM

Zobacz to.

Sosna91
15-12-09, 17:28
T.Kowalczyk, chopaki mają rację:) zresztą mit na temat "pena" już obalony dawno też, po sterydach będziesz miał 50cm długości i 30cm obwodu!! ;]

to słabo mój normalnie jest większy.
http://img9.imageshack.us/img9/4733/085599fe14.jpg

sorki ale nie musałem ;p najwyżej się pozniej fotke usunie.

fallenursus
15-12-09, 17:48

dziendobry, slucham?

RamboIV
15-12-09, 17:50
Woj. śląskie. Kolo czestochowy (30 km) A czemu pytasz?

puma007
15-12-09, 17:57

tak masz racje,najlepszy ekspert to kolega z piaskownicy,sam korzystam wiec sie zgadzam xD

RamboIV
15-12-09, 18:07
dinozaur - no jest dom, ale czy straszy? wszyscy tak gadają, nawet bylem tak kiedyś ale nic nas nie straszyło. Raczej legenda.
Wiem słabo z waga u mnie, od stycznia ruszamy na siłce z kumplem.
Wiem ze kolega SOSNA ironizowal, ale wiesz jak jest koles uwiezy w to i zmarnuje se zycie. ( mam wlasnie kumpla co juz tam przedawkował jakies odzywki i teraz bieze sie za mete ja mu odradzam ale za mało efekty ida i chce szybciej). Co do mojej wiedzy na temat kulturystyki to troszke tam sie znam na tym. Poz. :)
T.Kowalczyk - Stanowcze NIE na STERYDY.

RamboIV
15-12-09, 18:14
Dzieki i Poz. <br>

T.Kowalczyk
15-12-09, 18:16
Pierdziele nie biore sterydów kiedyś sterydów nie bylo i ludzie jakoś żyli !

1Matt
15-12-09, 18:19
samo jedzenie jaj byka było już sterydem:D
a od dawien dawna ludzie takie coś praktykowali.xD

Łukasz475
16-12-09, 00:24

przepraszam.

hahahaha sterydy zdrowe jaki burak z ciebie i co moze siły nie dają żal cie dowiedz sie wiecej na ten temat a puzniej pisz a nie wypisujesz głupoty:sick:

Giro
16-12-09, 09:21
Wypowiedz Sosny była sarkazmem... Pierwszy raz zgodze się z NARGiem, niektórzy w głowie zamiast mózgu, mają kawałek pierd.lonego ziemniaka...

kubaCK
16-12-09, 15:03
hahahaha sterydy zdrowe jaki burak z ciebie i co moze siły nie dają żal cie dowiedz sie wiecej na ten temat a puzniej pisz a nie wypisujesz głupoty:sick:
dostales soga za brak mozgu, mam dosc czytania idotycznych postow, gdzie sa modzi zamykajcie cos takiego odrazu

Sosna91
16-12-09, 17:26

:pray::pray:
burak mówi przepraszam, więcej sie to nie powtórzy.

GhosT
20-12-09, 12:37
Do budy dwunastolatku

I-Do budy

###

Nie zauważyłem tego wcześniej, warto było by skomentować.

Po pierwsze.
Nie buda, a szkoła. Dokładnie liceum. Nie wiem gdzie ty się kształciłeś, szczerze mówiąc nie chce wiedzieć, ale jeśli naprawdę była to buda to w sumie by się zgadzało adekwatnie do składni zdania i poziomu jakiegokolwiek rozumowania. Takie trochę się odnosi wrażenie rozmowy z 14 latkiem. No cóż, to tylko złudzenie, nie? A może jednak? :whistle:

2.
Pokaż mi punkt w regulaminie, który mówi o takim zapisie?
Nigdy na forum nie spotkałem się z szykanowaniem ludzi młodych, a nawet jeśli jest to zabronione to użytkownicy są na tyle uprzejmi, że nigdy tego nie odczułem.

3.
Co do intelektu, to w tym przypadku chyba nie ma co mówić, wystarczy przeczytać pierwszego posta.

4.
A co do nick`u to stare czasy, mniejszy byłem, trochę się przez neta grało i tak zostało. Szczerze mówiąc zmienił bym go, ale nie ma sensu zawracać głowy administracji, w sumie już się przyzwyczaiłem. A twój to skąd niby, z dowodziku? :lol:

Podrawiam polskie hejterstwo. :silenced:

PS Sorry za odnowienie, ale nie mogłem się powstrzymać ...

pimols
21-12-09, 14:44
hejterzy do gazu!

yaro09
21-12-09, 20:48
hehe na tym forum to są coraz wieksze problemy...
jak juz nawet nicków sie czepiają hehe noo bez przesady