Zobacz pełną wersję : Projekty koszulki z linkiem forum
Proszę wklejać projekty (oczywiście jeśli ktoś zrobi) koszulki z linkiem forum.
To jest mój, ale uprzedzam robiłem na szybko i to co mi do głowy przyszło to zrobiłem.
http://img6.imageshack.us/img6/5406/projekt1r.jpg
przód ok.. tył lepszy byłby tylko wizerunek "koksa" takie coś jak z przodu..,
a napis dałbym bardziej na dole... i do tego jakiś fajny napis...sam nie umiem zrobić więc licze na innych
slim shady
14-12-09, 16:15
nie podoba mi się, jakiś kozacki napis motywujący do ćwiczeń powinien być
jesli moge zapytac , to czy bedzie kroj do wyboru ?? typu bezrekawnik itp ...?
ja chce logo po prawej bo tam mam wieksze gino :lol:
przód ok.. tył lepszy byłby tylko wizerunek "koksa" takie coś jak z przodu..,
a napis dałbym bardziej na dole... i do tego jakiś fajny napis...sam nie umiem zrobić więc licze na innych
Chodzi Ci o taki czarno zarys "koksika", czy kolory też miały by występować?
nie podoba mi się, jakiś kozacki napis motywujący do ćwiczeń powinien być
Chciałem zrobić jakiś napis ale nic mi do głowy nie przychodziło. Może jakaś propozycja?
jesli moge zapytac , to czy bedzie kroj do wyboru ?? typu bezrekawnik itp ...?
Ciężko powiedzieć jak narazie.
Chodzi Ci o taki czarno zarys "koksika", czy kolory też miały by występować? tak... raczej wolałbym bez kolorów
ja chce logo po prawej bo tam mam wieksze gino :lol:
ale to po lewej bedzie ten znaczek wiec i tka bedzie widac ^^.
Mi też sie nie podoba ,
podaj program jakim robiłeś postaram sie wrzucić coś od siebie .
to musi byc cos takiego... Jak ktos cie zobaczy w tej koszulce ma pomyslec.
"o kurwa kto to jest, na pewno jakis znany koks, jest pewnie zajebisty i wogle naj naj. Boje sie go ... " :P
a nie lepiej litery takie jak kto ma w nicku ? czyli same małe, same duże, z wielkiej, pokemony
Mi też sie nie podoba ,
podaj program jakim robiłeś postaram sie wrzucić coś od siebie .
Adobe Photoshop
Adobe Photoshop
nie ogarnę tego ;
może wyśle ci na PW spostrzeżenia jak ja to widzę ...
nie ogarnę tego ;
może wyśle ci na PW spostrzeżenia jak ja to widzę ...
Ok. Nie ma sprawy. Ślij!
Nudziło mi się trochę , więc .
tu daje przykład jak ja to widzę ,
co do loga z tyłu oryginalne kolory zbyt jaskrawe , można by było je troszkę osłabić ..
co sądzicie ?
prawie jak na wspólnej ;p
RockyBalboa
18-12-09, 14:58
jesli jeszcze temat aktualny to moze i ja jakis wzorek dorzuce, tam na ekulturystyce jedna literke zjadlem ale jak co sie poprawi
napis z przodu oczywiscie mozna jak cos zmienic to tylko przyklad
Mi się ten projekt podoba RockyBalboa (http://www.e-kulturystyka.info/member.php?u=9337)! Łap SOGa
Jaby byly takie jak Rocky zaprojektowal to biore w ciemno:lol:
wymiata! :) jestem na tak:) ale osobiście wole kolor czarny koszulek:D
Napinacz01
18-12-09, 17:46
tez jestem za czarna koszulka i biale napisy, jak masz czas to zrob tez taki wzor;p
teraz trzeba sie dowiedziec ile mniej wiecej bedzie to kosztowac..
czarna koszulką wyszczupla sylwetkę ale pogrubia łapy a biała odwrotnie. fajny projekt ale moim zdaniem nadal zbyt taki szary, zwykły. nie lepiej trochę dopłacić i mieć kolorek ? coś żywszego.
No mi też się wydaje że z jakimś kolorem było by lepsze.
RockyBalboa
19-12-09, 19:17
to moze cos takiego
http://img268.imageshack.us/img268/8544/projekt2t.jpg
Ode mnie takie cos.
RockyBalboa
19-12-09, 22:09
jesli uzywasz photoshopa bardziej wykorzystaj jego potencjal ;P
ta łapka na 3 zalaczniku jest fajna , ale haslo moglo byc jakies o silowni, a z przodu logo forum i ekulturystyka.info
Napinacz01
19-12-09, 23:14
ten zalacznik z lapa moze byc fajny jako tyl tylko zamiast tresci "wejdz i dolacz do nas " dalbym cos innego albo poprostu team
a przod taki jak wczesniej na tej bialej "no pain no gain" i ten hantel;p
Tylko jak zamawiacie to zamówcie takie obcisle termoaktywne czy jak się to zwie ;) Wtedy bardzo ladnie leży i wygląda na ciele. No i mniejsze rozmiary by się przydaly.
TYŁ 2 Rockiego moim zdaniem zajebisty !
Mi bardziej sie podoba projekt ten pierwszy Rockiego, jedynie jakby kolor zmienic na czarny i bedzie super;)
Na allegro można tani kupić bawełniane koszulki z odpowiednią gramaturą
podejmuje sie ktos projektu ostatecznego? balboa fajnie Ci szlo... moze ostateczna wersja i tyle... a pozniej wyslac to jakies firmie ktora sie tym zajmuje i powiedziec zeby wystawila na allegro... podac tutaj link i jazda... firmie napisac ze sporo zarobi bo duzo chetnych... ja w ciemno tez biore... No pain no gain plus cos z przdou tyl e-kulturystyka team i gooo:) co wy na to??
Panowie zajął sie ktoś kalkulacjami?
W sumie dość ważna kwestia
Trzeba by jeszcze oszacować zbyt tych koszulek bo cena zależy najbardziej od ilości chętnych
jak dla mnie projekt numer 3 kozaczunio . wogole zajebisty znaczek nba:smile:
dobra to ja sie poswiece;) jak nie zapomne to po niedzieli sciagne te projekty i wysle do jakies firmy co zajmuje sie tym... 3 x kolory (biala/czarna/czerwona) pelna rozmiarowka od S do XXL. z przodu maly kulturysta z napisem no pain no gain, a z tylu? napewno team a co jeszcze?? i wtedy powiem firmie zeby wystawila to na allegro i podam wam link:) nie musicie dziekowac ;)
acha i co z ta bawelna?? bo nie znam sie ale naprawde fajnie by bylo jak material by byl dobrej klasy...
i jeszcze cena ile jestescie w stanie dac??
yy grochos ale to nie jest ostateczna dezycja w zwiazku z projektem wiec niech ci sie nie pali :)
no spoko:) duzo osob mowilo ze spoko sa te wzory itd. takze myslalem ze moze poprostu brak chetnego do zorganizowania akcji... to jak cos dogadajmy sie chociaz odnosnie wzorow:)
ale cene takiego czegos fajnie by bylo znac ;)