Zobacz pełną wersję : rzeźba
jakie odżywki stosować aby wyrobić rzeźbę ? nie mam zbyt dużo masy ale i nie chcę jej nabrać, chodzi o to by nabrać czystej tkanki mięśniowej i żeby przy tym nie za mocno się rozrosnąć, wszyscy na początku proponują MASS XXL albo MAGNUM 8000, koniecznie trzeba zrobić masę żeby później wyrobić rzeźbę ? po prostu chodzi mi o to aby mieć chociaż trochę ładną wyrobioną sylwetkę. Pozdrawiam wszystkich na forum :) czekam na odpowiedź ...
pewnie jestes kolejna osoba któa nie rozumie co to rzeźba. Co chcesz rzeźwbić jeżeli nie masz mięśni, zostaną same kości a to fajnie nie wyglaa.
gainery to tylko uzupelnienie diety....
chodzi mi o to że nie chcę się mocno rozrosnąć bo wiem i widzę po kumplach że ćwiczą biorą odżywki typu mega mass itp. i staja się raptownie jedną wielka masą :) i nie mieszczą się w tych ubraniach jakie dotychczas mieli , ćwiczą dużo a efektów nie ma, sylwetki zero (mięśni nie widać) no po za tym że masa ciała się zwiększyła , którą póżniej ciężko zredukować ...
Gangsta Latino
13-12-09, 18:48
To albo masz debilnych kumpli, albo oni chcą mieć taką masę...;/
Jak jak robie rzeźbe to mam zwykły trening na mase+ aeroby + dieta z ujemym bilansem kalorycznym ( 200-400kcal)...:twisted:
Redukcje robić ciężko, ale jak ci sie nie chce podejmować wyzwań to kulturystyka nie jest dla ciebie:evil:!!!
Najpierw poćwicz a potem się pytaj o odżywki:happy:
Pzdr!!!
ćwiczę już od roku czasu , w wakacje miałem przerwę...czyli rozumiem że trzeba podjąć wyzwanie, albo się rozrosnę po odzywkach albo nie...tak też słyszałem, że na każdego działają inaczej. Debilnych to nie , po prostu na jednego tak zadziałały jak je stosował...