Zobacz pełną wersję : Dawkowanie HMB + Kreatyny
Witam. Zakupiłem HMB Olimpu 1250 oraz Kreatynę Olimpu 1250. Nie wiem jak mam je dawkowac. Kreatynę wiem że w dni treningowe po 10 g a nie treningowe po 5 gram. Nie wiem jak dawkowac HMB. Proszę o pomoc. Dodam że mam 178 wzrostu, 16 lat i ważę 74 kg
Ile już trenujesz ? Dieta jest ?
trenuje od miesiąca. dieta jest ;)
To trenuj dalej ;) ale na sucho..
Wiesz w ogóle co daje kreatyna i co HMB ?
Jaki jest Twój cel ? masa/rzeźba ?
celem masa ma się rozumiec ;P
grzechu-82
13-12-09, 18:48
HMB najlepiej sobie odpuść bo to prawie wcale nie działa(pchnij to komuś jak możesz:whistle:)
HMB najlepiej sobie odpuść bo to prawie wcale nie działa(pchnij to komuś jak możesz:whistle:)
sam prawie wcale nie działasz... :p
działa, działa tylko ze po jednej puszeczce kokosów sie nie spodziewaj ;]
HMB spozywając długotrwale efekty sa widoczne dopiero po kilku miesiącach...
celem masa ma się rozumiec ;P
???
To chcesz robić masę razem z rzeźbą ?;|
Dla Twojego dobra nie bierz nic.. przynajmniej teraz..
grzechu-82
14-12-09, 21:40
sam prawie wcale nie działasz... :p
działa, działa tylko ze po jednej puszeczce kokosów sie nie spodziewaj ;]
HMB spozywając długotrwale efekty sa widoczne dopiero po kilku miesiącach...
:yawn::yawn::yawn: Zamiast kupować hmb przez tyle czasu lepiej wydać kasę na inne suple
grzechu-82
14-12-09, 21:41
Kokosów spodziewałem się po batoniach bounty:lol:
kupujac hmb olimpu mega caps 300 szt placisz 100 zl
starcza na ponad 2 miesiace wiec chyba nie jest to az takie drogie
grzechu-82
15-12-09, 23:29
Już lepiej kupić glutaminę i BCAA.
wszystko zalezy od porfela osoby cwiczacej
ale nie mozna powiedziec by byl to jakis wielki wydatek
w zasadzie to i tak najwiecej wydaje sie na diete ja np. wczoraj kupeilem filetow za 300 zl :) wszystko podzielone w male folie i do zamrazania do tego makarony, ryze, twarogi, kefiry i ryby razem wyszlo mi 480 zl
owocow i warzyw na szczescie nie musze kupowac bo robie w hurtowni warzyw i owocow totez od ojca zawsze cos skubne :D ale gdybym mial jeszcze na to wydawac to wiez mi ale takie hmb to nie jest drogo
grzechu-82
19-12-09, 01:26
Wiem że stówka na miesiąc to tak dużo nie jest, ale na mnie hmb po prostu nie działa (lub tyle co nic, a brałem dość długo parę lat temu). To moim zdaniem "nietrafiony" suplement nie warty swojej ceny, ale jak ktoś chce to niech kupuje.
Witam. Zakupiłem HMB Olimpu 1250 oraz Kreatynę Olimpu 1250. Nie wiem jak mam je dawkowac. Kreatynę wiem że w dni treningowe po 10 g a nie treningowe po 5 gram. Nie wiem jak dawkowac HMB. Proszę o pomoc. Dodam że mam 178 wzrostu, 16 lat i ważę 74 kg
pierwsze wykozystaj mozliwosci organizmu czyli cwicz na sucho(bez supli)po dobrym rozcwiczeniu,zapoznaniu sie z technika poszczegulnych cwiczen,tak gdzies minimum po 4 miesiacu na upartego mozesz wziasc ta krete 5g rano na czczo 5g po treningu,wczesniej moim zdaniem nie ma kompletnie sensu,jak nie masz diety to przynajmniej sraraj sie w miare dobrze odzywiac 5-6 posilkow dziennie a co to zobacz dzial dieta.pozdro
sory,ty masz dopiero 16 lat to powinienes nawet z rok bez supli cwiczyc.ale masz juz kupione to i tak nie posluchasz;)