Zobacz pełną wersję : Kaszel+Katar
Mam kaszel i katar i zastanawiam sie czy warto zrobic dzis trening. Miałem przerwe 2 tygodniową jakieś trzy tygodnie temu wiec teraz nie chce odpuszczać treningów. Myśle żeby ubrać bluze na siłownie i bedzie jak w sałnie. Myślicie że warto zrobić trening czy lepiej odpuscić??
Odpuść !!!
Nie zbawi Cie jedna sesja treningowa. A lepiej jak opuścisz 1 trening, niz ma Cie przewiać i będziesz musiał odpuścić kolejne 3 czy 5. Poza tym organizm teraz walczy z wirusem i nie ma sił ba trening. Ja bym nie szedł rób jak uważasz ;)
............................................
sam katar i kaszel to nie tak zle. zalezy jak sie czujesz, sam musisz okreslic, jak masz siły na trening to idz, jak nie to nie...
A ja tam bym szedł. Pierdolić katar, siłka ważniejsza :D:D
lepiej dać sobie spokój :D niż potem mieć dłuższa przerwę
doszła gorączka wiec nie trenowałem...
Mam kaszel i katar i zastanawiam sie czy warto zrobic dzis trening. Miałem przerwe 2 tygodniową jakieś trzy tygodnie temu wiec teraz nie chce odpuszczać treningów. Myśle żeby ubrać bluze na siłownie i bedzie jak w sałnie. Myślicie że warto zrobić trening czy lepiej odpuscić??
- http://www.e-kulturystyka.info/showthread.php?t=13193
Temat poruszamy kilkanaście razy w tym dziale. Bez sensu powtarzać to samo w kółko.
przez około tydzień nie bede ćwiczył, z wiązku z tym co z dietą, mam jej teraz przestrzegać?
a czemu miał byś nie przestrzegać ?
jedz dużo , zwiększ podaż witamin (szczególnie C )
najlepiej z warzyw i owoców witaminy .
ok jestem juz prawie zdrowy, bardzo lekki katar i kaszel zostal. Myślicie że warto juz wznowić treningi czy jeszcze poczekać aż w 100% bede zdrowy?
jeszcze poczekaj, wpierdzielaj witaminę C i szybko na nogi staniesz:)
zrobilem trening ale musialem pod koniec przerwać bo prawie mnie zcielo z nóg. Co do witaminy c to jem vita-min mega caps olimpa
ja często jak zaczyna mnie łamać robie tak ;
2-3 ząbki czosnku + sok z 1 cytryny , nieźle wykrzywia ale na mnie działa. :razz:
no i prawidlowo:) ja zajadam się tostami z sosem czosnkowym+herbata z miodem i cytryna+ witamina C, na drugi dzień jestem jak nowy:P