Zobacz pełną wersję : Brzuch - problem.
Witam, otóż mam pewien problem od ponad dwóch miesięcy , ćwiczę już ponad 14 miesięcy systematycznie ( no pain , no gain ).Chodzi o brzuch a szczególnie o górny mięsień pod klatką ,miałem wszystkie mięśnie widoczne brzuch wyrzeźbiony tylko coś stało się z prawym mięśniem pod klatką tak jak by zanikł i mam wgłębienie takie lekkie a mięśnia nie widać tylko jakieś tam leciutkie zarysy nie wiem co mogło się stać , biegałem ćwiczyłem na brzuch na każdym treningu bez wyjątków plan mam 4 dniowy ,może coś źle robiłem i spieprzyłem sobie mięsień sam nie wiem już... pozostałe mięśnie nadal są tylko tamtego szlak trafił.
Wzrost 170cm
Waga 68
Podaj więcej szczegółów, które mogły mieć wpływ na "zanik" tego mięśnia.
Może przetrenowanie bo z brzuszkami ładnie jechałem ostatnio.
Dziwne ze tylko jednego szlak trafił możliwe ,że źle wykonywałem ćwiczenie.
Pewnie troche przypaliłeś, albo po prostu "roszedł" sie w szerz i masz wrażenie że zanikł. Na pewno nie znikł ot tak, albo przepalenie albo rozszerzenie.
Jest na to jakiś sposób by go przywrócić do poprzedniego stanu ?
Teraz mam takie zagłębienie eh..
Daj brzuchowi spokój z tydzień i zacznij lekko ćwiczyć go.
Daj brzuchowi spokój z tydzień i zacznij lekko ćwiczyć go.
Tak zrobię , ale udam się jeszcze do lekarza z tym.
Heh. Troche przewrażliwiony jesteś ;) Zachowujesz sie jakby biceps Ci znikł :D:D
Ale jak chcesz, oczywiście lekarz chyba nie zaszkodzi :)
Lekarz sportowy ale tylko w Leśnej Górze
Lekarz sportowy w Leśnej Górze, ale on przyjmuje tylko w piątek 13tego w grudniu popołudniu.
Lekarz sportowy w Leśnej Górze, ale on przyjmuje tylko w piątek 13tego w grudniu popołudniu.
Chcesz zaistnieć tu swoją głupotą ?
Zobaczę co da się zrobić , dzięki za rady.