Zobacz pełną wersję : jaką teste kupić?
Witam koledzy mam pytanko czy grecka testa jest dobra ? bo nie wiem jaką kupić żeby była dobra i prawdziwa
Jak zakładasz temat podaj niezbedne info: wiek, wage, staż treningowy, czy masz diete i suplementacje, wzrost, cel cyklu, itp Pozdrawiam
Dobra to znaczy smaczna ? Jesteś tu od lipca i zadajesz takie pytanie.Na co dobra , na porost włosów czy na biegunke?. Ckłopie troche inicjatywy. Podaj adres przyniesiemy ci do domy NAJLEPSZA NA WSZYSTKO.
Zerknąłem na staż Diabła przez pomyłke. Napisz o co ci chodzi to ktoś doradzi co chcesz osiągnąc ile ćwiczysz.
Tak myślałem że się pomyliłeś HERMAN zalogowałem się niedawno więc nie jestem obyty w forum fakt trochę mało napisałem miałem mięć teste z apteki ale mi kontakt wjebało i muszę kupić u dila trochę się obawiam i dlatego napisałem jaką bo nie bardzo się znam coś o mnie 190cm wzrostu 95waga biceps 40 staż na siłce rok wiem że to nie dużo dieta 200gram białka w proszku i tyle naturalnego ile zdołam wpierniczyć gejnerów nie pije bo nie chodzi mi o masę tylko o miech dobrej jakości teraz lepiej
Nie jestem znawcą w tej dziedzinie wiem tylko że polskie prolo z jelfy jest chwalone przez chłopaków i nie jest podrabiane. Często jest stosowane na pierwszy cykl. Zapewne niedługo odezwie sie ktoś bardziej kompetentny więc poczekaj troche. Ja bym stawiał na prolke
blood in blood out
13-12-09, 19:10
ile masz lat?
Jaki staż?
ile cykli za sobą ?
Jak ma wyglądać ten cykl z teściem?
Ok mnie się nie spieszy chce do tego podejść jak się należy chciałem pomieszać deke z testą na pierwszy cykl ale kolega Diabeł mi odradził że za ostro jak na pierwszy strzał
fallenursus
13-12-09, 19:17
http://e-kulturystyka.info/showthread.php?t=199
wiek 36 staż na siłce rok kontakt z saa żaden cel cyklu siła wzrost 190cm waga 95kg
Jak cel cyklu siła to oxandrolon lub ewentualnie winstrol, tak do jednego i drugiego możesz dodać propa.
ok słyszałem o winstrolu pomieszał bym go z testa ale nie bardzo wiem jak przydała by mi się jakaś rozpiska tylko nie w skrótach bo nie kumam o co w nich chodzi z góry dzięki
tescia musisz miec na 6-8 tygodni. walisz co drugi dzien po 100mg.
winstrol zalezy czy tabletki czy zastrzyki. Najlepiej poczytaj podwieszone rzykladowe cykle
Tescia to propa najlepiej (TESTOLIC lub ATOMICa lub PHOENIXa) dawka 100mg co drógi dzień przez 6-8 tygodni winko jeśli w tabletkach to 30mg dziennie polecam z (ATOMICa lub PHOENIXa) jeśli w strazałach to 50mg co drógi dzień również polecam (DESME).
Ok jeszcze mam pytanko bo lepiej zapytać niż coś spierniczyć czy jeśli winko będzie w zastrzyku to można mieszać w jednej szczy kawce z propem czy muszą być podawane oddzielnie słyszałem że winko w zastrzykach lepsze od tablet prawda to dzięki Diabeł
Wiele osób twierdzi że wino w zastrzykach jest lepsze niż w tabletkach bo nieryje wątroby. Ale prawda jest taka że i jedna forma i dróga działa na wątrobe negatywnie z tym że zastrzyki są troszke delikatniejsze dla wątroby i o gulnie troche lepiej działaja. Ja jak mam dużo kłucia w cyklu to stosuje winko w tabsach a jak mniej to wstrzałaach. Jakie wybierzesz zależy od Ciebie. Niektórzy łączą środki na wodzie np wino ze środkami na oleju np prop ja tam wole tak nierobić.
jak prop to szukaj apteki jak masz dojście testovist lub testolic.
winko bym wybrał cetabon, dynamic , azolol ewentulnie scantela,lub genesis.i zrób prosty cykl
1-8 prop 100eod
3-9winko 20mg/30 ed.
lub spróbuj sam enan prolongatum to pewniak jelfy i jedziesz przez 12 tygodni.
mozesz dodac trochę winka.
1-12 enan 200e4d.
9-14winko 20/30mg.
oxa jest ciężko o dobry suft.
zaczarowałeś mnie tymi skrótami 100eod/ 30ed prosiłbym jaśniej bo ja lajik
100 eod= co drógi dzień 30 ed każdego dnia.