Zobacz pełną wersję : Suple, Masa.
Co myślicie o tych suplach na cykl na nabranie masy? :)
Dymatize - Super Mass Gainer
Dymatize - Elite Gourmet Protein
Universal Nutrition - Animal Pak
Booster :
Tribulus Terrestris 250mg - 90 caps
Witamina :
Omega 3
Wszystko ok ale ten tribulus to chyba jest niepotrzebny w treningu na masę , ewentualnie w treningu na siłę się go używa :O).
MolderDist
12-12-09, 20:48
A co tu za cykl? Na czym? Tribulusie...
0 wiedzy, wróc za rok bo teraz szkoda kasy
A czemu Tribulus nie bedzie dobry?
Jako bosster energetyczny?
Tribulus rzekomo stymuluje produkcje testosteronu szkoda się w to bawić jak masz ponad 30lat i nie szkoda Ci kasy to możesz brać jako dodatek
zamiast tribulusa raczej kreatyne powinienes dać ale ze wiedzy zero to i tak raczej nic ona Ci nie da
Kolego suplementacja tribulusem ma na celu podniesienie poziomu testosteronu ! I stosuje się go w treningach siłowych. A jeżeli jesteś mniej więcej w takim przedzale wiekowym 18-23 lata to nie ma sensu go brać bo twój organizm wystarczająco go produkuje :O)
Ok, dziękuję bardzo za pomoc.
A co powiecie o reszcie? :)
Masz napisane
"Witamina :
Omega 3 "
To są tłuszcze a nie witaminy :O) witaminy masz np z Olimpa na tej stronie : http://www.webkupiec.pl/a/lista_produktow/idx/6080809/o/1/mark/Olimp/lista_produktow.htm
Pierwszy produkt na tej stronie to OLIMP Vitamin Multiple Sport 60 kaps , myślę że warto go kupić :O)
Wybacz kolego ale się pomyliłem z pośpiechu zapomniałem że w Animal pak masz wystarczająco dużo witamin i nie musisz innego suplementu witaminowego dokupywać :O) , także OLIMP Vitamin Multiple Sport możesz zakupić na inny cykl. Pozdr
MolderDist
13-12-09, 16:18
animal pak starata pieniedzy - wysikasz 3/4
To może zamiast tego, zrobie sobie ogólnie cykl z prohormonów ?
http://www.paker.co.uk/produkt-advanced_muscle_science_prohormones_hardcore_pakie t_1,175.html
Co o tym myślicie?
Wgl, czy prohormony szkodzą na coś, wpływają jakoś szkodliwie na organizm?
I czy są duże spadki po zakończonym cyklu ... ?
Szkody zawsze są możliwe, trzeba być ostrożnym.Spadki są, ale można je ograniczyć, konieczny odblok.Ogólnie zajrzyj sobie do działu doping, wszystkie potrzebne tematy są podwieszone.
Polece sobie pierwszy cykl na prohormonach :)
Ogólnie to tym pakiecie. :
http://www.paker.co.uk/produkt-advan...iet_1,175.html (http://www.paker.co.uk/produkt-advanced_muscle_science_prohormones_hardcore_pakie t_1,175.html)
Testował ktoś go już wczesniej? :)
MolderDist
14-12-09, 17:38
Prohormony szkodzą bardziej niż saa (sterydy), więc zastanów się co chcesz zrobić!
Czemu tak uważasz?
Jakieś źródło...?
grzechu-82
14-12-09, 21:56
Zrobiłem 2 cykle na ph (m-drol i trenadrol-ten przerwałem), i więcej nie zrobę. Szkoda mielić sobie tym bebechy.
Zamówiłem dzisiaj te ph.
Po nowym roku zaczne cykl i zobaczymy. :)
Poczytałem dużo na necie (opinie innych osób) na temat tego właśnie zestawu, i z ich relacji nie wyglądało najgorzej.
Postanowiłem spróbować :)
Ale dziękuję w każdym razie za odp.
Każdą, wziąłem pod uwage.
Jeśli uzbieram jeszcze wystarczająco $ to zakupie jeszcze jakiś dobry Gainerek, Białko na cykl, a po cyklu jakąś dobrą krete.
Pozdrawiam :)
Poprzebierałem troszke w gainer'ach, białkach itd.
Żeby nie zakładać nowego tematu, postanowiłem nagryzmolić tutaj.
Cykl zaczynam od stycznia '10.
Mam już kupione :
Ph -
DecaVol UTT
4-AD UTT
Arom-X UTT
Jako dopełnienie tego cyklu, przydałoby się białko, gainer. itd.
Planuje zakupić :
Dymatize - Mega Gainer
Dymatize - Elite 12 hour protein
L-Glutamine 1000mg
Cykl trwał by 4 - 5 tyg.
Po ukończonym cyklu na podtrzymanie kreta. :
OLIMP - Creatine 1000
Co myślicie o takim cyklu?
z tego co zrozumiałem to chcesz wziąść na 1 cykl PH ? Skąd Wy się bierzecie (sezonowcy) weź poćwicz z rok w tym czasie wykorzystaj swoją genetykę chociaż w małym stopniu i potem możesz ewentualnie sięgać po suplementy a nie PH. Ps jak weźmiesz od razu te PH to one i tak Ci nic wielkiego nie dadzą ale trudno
To źle zrozumiałeś.
To będzię mój pierwszy cykl z PH a nie ogólnie pierwszy cykl.
'...Sezonowcu..'
grzechu-82
20-12-09, 02:10
A robiłeś jakieś cykle na saa ?
fallenursus
20-12-09, 02:58
Tribulus rzekomo stymuluje produkcje testosteronu
Kolego suplementacja tribulusem ma na celu podniesienie poziomu testosteronu !
Panowie jest was dwuch :) to bedzie wam latwiej znalesc chociaz jedne badania co potwierdzaja ze trib podwyzsza tescia anie libido
To może zamiast tego, zrobie sobie ogólnie cykl z prohormonów ?
http://www.paker.co.uk/produkt-advanced_muscle_science_prohormones_hardcore_pakie t_1,175.html
kto mieszkajacy w kraju gdzie saa sa legalne dla wlasnego uzytku i posiadania wybral by pro-shity samiast the REAL DEALclap
No tak racja na opakowaniach jest napisane " Może stymulować produkcję testosteronu ... " ale raczej nie stymuluje :D , fallen masz racje. Co nie zmienia faktu że na masie to się nie przyda.
Panowie jest was dwuch :) to bedzie wam latwiej znalesc chociaz jedne badania co potwierdzaja ze trib podwyzsza tescia anie libido
kto mieszkajacy w kraju gdzie saa sa legalne dla wlasnego uzytku i posiadania wybral by pro-shity samiast the REAL DEALclap
Hehe, nie wiedzialem ze w Anglii anabole są legalne, ale nie mam żadnego źródła zakupu tutaj =/
Ten zestawik pro już sobie kupiłem, ale lece do Polski teraz więc zastanawiam się jeszcze czy nie kupić 100 polskiej metki jelfy i nie przywieźć tu ze sobą (Wie ktoś czy mógłbym metke zabrac samolotem w podręcznej torbie?)
Od 11 stycznia zaczynam cykl z prohormonami (4tyg., 4tyg. odblok) I odrazu po 4tyg z odblokiem zaczynal bym cykl na metce :)
P.S. Nie miałem wczesniej zadnych cyklow na SAA.
Może ktoś mi odpowiedzieć na podwyższe pytania? Zaniedługo lece do polski i potrzebuje odpowiedzi :)