Zaloguj się

Zobacz pełną wersję : Dieta na masę zwiazana z grópą krwi "B"

trupek
12-12-09, 14:18
http://www.poradopedia.pl/dieta/jaka...krwi,1247.html

Powyżej dałem stronkę odnośnie produktów dla poszczególnych grup krwi i w związku z nią mam pytanie(mam grupę krwi "B") czy aby przybrać na masie to mam wcinać "Produkty niezalecane w diecie (sprzyjające wzrostowi wagi)" + wszystkie produkty które są niezalecane ?? - Bo to chyba jest dieta dla osób które chcą stracić na wadze, a ja chcę przybrać. Czy może mam jeść wszystko niewskazane ?? albo tylko produkty wskazane + produkty oznaczone "Produkty niezalecane w diecie (sprzyjające wzrostowi wagi)". Z góry dziękuje za kompetentną odpowiedź.

slim shady
12-12-09, 15:17
nie sugeruj się grupą krwi przy diecie na masę

trupek
12-12-09, 15:28
Bo myślałem aby zrobić sobie dietkę wysokobiałkową + "Produkty niezalecane w diecie (sprzyjające wzrostowi wagi)" dla lepszego efektu. Nie wiem czy to ma jakieś znaczenie ale chyba z tego wynika ,że tak. Co wy o tym sądzicie ?

slim shady
12-12-09, 20:54
lepiej to sobie poczytaj i pisze co powinieneś jeść i w jakich ilościach

pozdro

trupek
12-12-09, 22:08
Tylko tak się składa ,że ćwiczę 2 lata, są postępy ale nie jestem zadowolon, odżywki wcinam nawet przez pewien okres miałem dietę opartą na wysokobiałkowych produktach i tak jak do diety na masę czyli węglowodany aminokwasy i witaminki. I właśnie już nie wiem jaką dietę zrobić bo jak wspomniałem masy dużo nie przyrasta a jedząc sporo mięsa przez pewien okres potrafiłem w tydzień schudnąć 5-6kg :P. (dlatego artykuł o grupie krwi i odpowiedniej diecie przykuł moją uwagę)