Zobacz pełną wersję : po jablczanie
witam.
w styczniu chcialbym zaczac cykl polaczenie jabłczanu z monohydratem i nie wiem co zakupic myslalem nad cm3 i monohydratem olipmu (1250) i co jeszcze do tego moge dodac na pewno jakies bialko ale co jeszcze ? to nie wiem dostepne srodki okolo 400zł
Jakieś BCAA + dobre witaminy + NO booster
jablczan treca 360tabsow kreta zielony vitalmax , jak chcesz bialko to mozesz kupic matrix 5.0 lub kaizen whey 100%
jak to 1 cykl to nie bierz cm3 zostaw ja na 2-3 cykl na 1 mono proponuje ATP
heh nie mowie ze to 1 bylo juz mono i jablczan :) a cel ostra massaaa ! a nie lepsze mono olipmu ?
Trec ma 1250 w kapsie a Olimp 1100mg, ogólnie TREC wychodzi ekonomiczniej..
Więc kup to co taniej wychodzi...bo w środku to samo
TREC jest bardziej sprawdzony http://listonic.pl/karmel/choinka?points=50
Ogólnie nie polecam kredki olimpu w kapsach, raczej niskie działanie w porównaniu do krety w proszku przykładowo vitalmaxa zielonej 250 mesh. A białko dymatize dobre jest.
niby ti samo ale nie do konca. Ja osobiscie polecam creapure z kaizena. Dodaj MZB jeszcze i omege 3 poza tym styknie
slim shady
12-12-09, 15:20
Ogólnie nie polecam kredki olimpu w kapsach, raczej niskie działanie w porównaniu do krety w proszku przykładowo vitalmaxa zielonej 250 mesh. A białko dymatize dobre jest.
Masz jakieś argumenty na to ?
na mnie dzialala dosc dobrze ale nie mam porownania bo tylko ta bralem i torche witalmaxa ale nie caly cykl. teraz nie wiem juz co brac ...moze ktos by napisal o swoim podobym cyklu z czym bral i jakie efekty... nie chce wydac kasy na marne:)
ciekawe... naprawdę ciekawe proszę rozwiń to
no wiec co najlepiej kupic ??
chcialbym kupic cos takiego
olipm pump express no booster
trec Cm3 360 caps
olipm kreatyna 1250 360 caps
olomp BCAA
kaizen Whey protein 100%
dobre to bedzie ? moze jakas glutamine do tego
Jest ok, glutamina zbędna.
MolderDist
12-12-09, 20:51
Przed trenigniem zamiast pump expres wybrałbym np. No-shotguna
Kaizen robił jakieś wałki z białkie, także wybrał bym inne wpc.
Z bcaa - bcaa xtra
reszta ok
Jeśli już miałeś kilka cykli na mono i cm3 i już nie działają na Ciebie to czas na jakiś No boster , tylko zacznij od czegoś słabszego np: Nitro bolon , nie kupuj od razu czegoś typu No shotgun czy naNo vapor :D na to przyjdzie później czas ;O). Glutamina , jak braki w diecie to garnier / białko no i witaminki.
MolderDist
12-12-09, 22:41
o ile tak można robić z kreatynami
to nijak ma się to co piszesz z no-boosterami, trzeba brac te co działają, a nie jakiś nitrobolon
No shotgun na pierwsza przygodę z no bosterami to chyba przesada , nie musi brać nitro bolonu ale jakiś suplement mniej rozbudowany , po co od razu sięgać po tak silny no boster skoro można go zostawić na późniejszą stagnację ! Brałem nitro jako mój pierwszy no boster i nie narzekam :D
MolderDist
12-12-09, 23:50
Ale co mają no-boostery na stagnacje?
Skoro coś dziala lepiej to należy to brać i tyle. Z kreatynę jeszcze moge zrozumieć takie podejście ale z produktami przedtreningowymi już nie.
Dobry przedtreningowy ma Cie wywalić z kamoszy i masz zrobić zajebisty, mega trening!
Tu nie chodzi oto żeby się kłócić tylko pomóc :O) , wiem o co ci chodzi i masz rację ale jak zacznie od no shotguna to już potem słabsze no nie będą na niego działały ! No chyba że ktoś ma dużo kasy i go będzie stać zawsze kupować suple z górnej półki. Jeżeli to jego pierwsze no to nawet nitro go "rozniesie na treningu" ;O). Pozdr kończę temat
he no wiec kto ma racje ?:D co kupic nitro or no shotguna ??
no to zamiast no shotguna kupie nitro i bialko wpc ostrowi jeszcze lepiej bo taniej tylko jak to teraz przyjmowac w jakich dawkach ? bo pisza ze jak za duzo nitro to bóle glowy jak za malo to nie bedzie dobrych efektow..tzn jak to brac w polaczeniu z jablczanem mono bcaa ?
MolderDist
13-12-09, 17:11
Tu nie chodzi oto żeby się kłócić tylko pomóc :O) , wiem o co ci chodzi i masz rację ale jak zacznie od no shotguna to już potem słabsze no nie będą na niego działały ! No chyba że ktoś ma dużo kasy i go będzie stać zawsze kupować suple z górnej półki. Jeżeli to jego pierwsze no to nawet nitro go "rozniesie na treningu" ;O). Pozdr kończę temat
jak coś nie działa to nie ma znaczenie czy weźmie pierwsze czy później bo NIE DZIAŁA, nie wiem nie da sie jasniej wytlumaczyc :-P
Niestety mam radiówkę i nie miałem neta 3 dni a był 3 dni temu temat podobny do tego ale już go nie mogę znaleźć żeby udowodnić mogłem od razu tutaj wkleić link , użytkownicy radzili wziąć Nitro Bolon jako pierwszy no i jeden pisał że na swoim cylku złapał 2 cm w bicu i parę w klatce , i nie mów mi że nitro nie działa bo sam brałem :D może na ciebie nie działa ale to nie oznacza że na wszystkich ;O).