Zaloguj się

Zobacz pełną wersję : długia bomba IA i antyestrogeny.

joh1964
09-12-09, 13:56
mój cykl.

1-8 omka 500/750mg jelfa.
1-3 meta 20mg jelfa
8-9 HCG gonasi 2 razy 2000j e4d
9-10 meta 20mg
8-16 enan 500mg jelfa i norma + omka 500mg
8-16 femara 0,6mg eod
16-17 HCG 2razy 2000j e4d
16-22 prop atomic/alchemia 75ed
16-22 tren 37,5mg alchemia ed
16-24 dostinex lek na prolaktynę dawka zobaczę
22-24 HCG 2razy 2500j E4D 10dni po 1000ed.
24-30 prop +undestor taper
25-31 winko 30mg genesis lub dynamic lub azolol
24-30 arimidex z frontem aby łatwiej wejść na pct
co jakis czas proscar 1,25mged lub eod by zaoszczędzić prostatę.

cel cyklu nie przyrost wagi bo to dla mnie jest najłatwiejsze ale
rzeżba i definicja,i dośc stałe przyrosty jestem w 10 tygodniu po femarze ciśnienie i retencja znacznie ustały , mimo aerobów wczesniej i prestarium
aromatyzacja wymknęa mis ię z pod kontroli teraz jest oki.
znacznie ograniczona sajdów nie mam libido oki choć wiele osób się skarrży
na libido.
Arimidex pójdzie przed pct by łatwiej się odblokować , dostinex do trena,
i trochę przedłużę.

Suplemacja omega3, oliwa z oliwek, magnez , cynk multiwitamina, cla witamina c kwas foliowy witaminy b compleks cyklicznie acard tabletki z czosnkem, pod ręka prestarium, glutamina/bcaa przez cały cykl i po cyklu, essensiale forte heparangen , lecytyna , cla.

białko 2,7mg na kg masy ciała.
węglowodany narazie ok 4mg potem będa obcinane.
tłuszcz okolo 15-20%

lg team
09-12-09, 14:46
1-8 omka 500/750mg jelfa.
1-3 meta 20mg jelfa
8-9 HCG gonasi 2 razy 2000j e4d
9-10 meta 20mg
8-16 enan 500mg jelfa i norma + omka 500mg
8-16 femara 0,6mg eod
16-17 HCG 2razy 2000j e4d
16-22 prop atomic/alchemia 75ed
16-22 tren 37,5mg alchemia ed
16-24 dostinex lek na prolaktynę dawka zobaczę
22-24 HCG 2razy 2500j E4D 10dni po 1000ed.
24-30 prop +undestor taper
25-31 winko 30mg genesis lub dynamic lub azolol
24-30 arimidex z frontem aby łatwiej wejść na pct
co jakis czas proscar 1,25mged lub eod by zaoszczędzić prostatę.

propa daj minimum 100 a nawet 150mg jesli lecisz undera (bilem 200mg testolica ed i dalem rady, a twoje 75ed undera bo dlugich estrach testo nie za wiele dadza...) undery i tak maja zanizone stezenia,

to samo tren - 0,5ml ed i jak nie bedzie sajdow wbij 1ml ed,

wins azolol ok 30mg powinna styknac mysle ale reszta minim 40-50mg,

szkoda ze nie dolozyles bazy - nandrolonu na 10-12 tyg lub boldo na 20tyg, duzo lepiej by bylo,

z proscarem to chyba zartujesz 1,25mg ed z kopyta ruszac...
0,25mg e2d i ewentualnie przedz na ed i ciagnij regularnie inaczej sam rozmontujesz prostate, tym samym sposobem wychodz z tego srodka do najnizeszej dawki ed i e2d

ari jaka dawke bedziesz bral?

joh1964
09-12-09, 19:51
arimidex 0,25eod będe brał co do proscaru to brałem od początku cyklu 1,25
bo mam 5mg i dzielę na 4 częsci.
Myślisz zeby podzielić na 8 części, bo od dwóch tyg nie biore proscaru,
ciężko to podzielić lub zejść z proscaru, bo libido bez proscaru dużo lepsze.
może dawać go cyklicznie to długi cykl ja nie jestem juz młody tak więc wiesz
boję sie trochę o prostatę.

Dekę ostatnio biłem z boldem i testem chciałem zobaczyć jak pójdzie bez tego
mogę jeszcze dorzucić npp.

Co radzisz z tym proscarem rozkruszyć maksymalnie czy sobie odpuścić?

fallenursus
09-12-09, 20:23
chyba sobie jaja robisz? niecale 40mg trenu i dostinex?Ty masz jakies klopoty prolaktynowe? cel zerzba i definicja i tak komplikowac sobie zycie..przez 30 tygodni:) a potem widze pytania na forach typu ''co w usa bija ze tak rosna?'' well, nie komplikuja sobie zycia!:smile: te bicie hcg tez do bani. zdrowia zycze

wzilbys przyklad z naszego moda, przynajmniej facio z glowa robi wycinke. kup se tren/prop,oxe i sie wytniesz.

lg team
09-12-09, 20:43
dlatego pisze ze dawki trena i propa smieszne przy tym calym "dodatkowym asortymencie"...

proscar ciagnij caly czas jesli juz, do dzielenia tabsow sa gilotynki do kupienia w aptece i nie ma problemu z dzialeniem tabsow, skoro juz leciales 1,25mg to nie ma sensu leciec nizej juz, daj 1,25 ed i tak zostaw, efekt bedzie,

mozna by pomyslec nad npp ale wtedy wejsc tydzien szybciej propem,

troche ci powiem ze przekombinowany ten cykl jest...
mozna bylo zrobic nie co prosciej,

fallenursus
09-12-09, 20:49
no wlasnie, a tu widze ze to duza kupa kasy na te rozpiske trzeba miec. choc nie znam waszych cen. mozna taniej, mniej skompliowanie i co najwazniejsze krucej. no ale trzeba bylo by sie przylozyc do michy i aerobow, a na nie bedziemy sie ukrywac,nie kazdemu sie chce :)

joh1964
09-12-09, 21:20
dlatego pisze ze dawki trena i propa smieszne przy tym calym "dodatkowym asortymencie"...

proscar ciagnij caly czas jesli juz, do dzielenia tabsow sa gilotynki do kupienia w aptece i nie ma problemu z dzialeniem tabsow, skoro juz leciales 1,25mg to nie ma sensu leciec nizej juz, daj 1,25 ed i tak zostaw, efekt bedzie,

mozna by pomyslec nad npp ale wtedy wejsc tydzien szybciej propem,

troche ci powiem ze przekombinowany ten cykl jest...
mozna bylo zrobic nie co prosciej,

jasne można prościej i można krócej nie neguje tego.
no to propka dam tak jak gadasz 150ed.

czemu gadacie ze z hcg przekombinowane wiem jest system 250j e3d
czy 500j w wekendy, ale nie chce mi się w to bawić mi się wydaję się co
8 tygodni jest oki wtedy czuję już bloka i hcg jest przydatne.

vold
09-12-09, 21:56
Bezsensowny cykl,

w chu..... czasu zmarnowanego i kasy, kombinacje zbędne,

piszesz że wzrost wagi Cie nie interesuje a do połowy tej męczarni bo cyklem nazwać to nie moge idzie typowa masówka,

druga połowa bardziej pod twój cel ale z takimi dawkami to ty nic nie zrobisz,

najbardziej śmieszne jest to że ja w 6 tyg na propie z trenem zrobił bym lepsze efekty oczywiście z dawkami odpowiednimi.

.

vold
09-12-09, 22:04
no wlasnie, a tu widze ze to duza kupa kasy na te rozpiske trzeba miec. choc nie znam waszych cen. mozna taniej, mniej skompliowanie i co najwazniejsze krucej. no ale trzeba bylo by sie przylozyc do michy i aerobow, a na nie bedziemy sie ukrywac,nie kazdemu sie chce :)

no musze się z tobą zgodzić,

najgłubsze jest to że na począdku jak i do połowy leci typowa masówka jeszcze tak kiepskiej jakości bo co można zdziałać na omo i metce a potem konkrety pod wymarzony cel,

i tym trenem z propem musisz poprawić to szambo co wcześniej zbudowałeś poprostu tragedia do tego te dodatki hcg itp, a czy nie lepiej było by zrobić proa i trena z dawkami konkret a jak masz kase to do tego oxandrolon , krótki cykl zajebiste efekty, jedynie jak dawki będą spore to hcg przez cały cykl w małej dawce 500iu co kilka dni, teraz miałem taki cykl a cel dokładnie taki sam bo na masie mi nie zależało, jestem nie do poznania, spodnie kupiłem nowe bo z dupy lecą nawet pasek nie pomaga.

joh1964
09-12-09, 22:32
no musze się z tobą zgodzić,

najgłubsze jest to że na począdku jak i do połowy leci typowa masówka jeszcze tak kiepskiej jakości bo co można zdziałać na omo i metce a potem konkrety pod wymarzony cel,

i tym trenem z propem musisz poprawić to szambo co wcześniej zbudowałeś poprostu tragedia do tego te dodatki hcg itp, a czy nie lepiej było by zrobić proa i trena z dawkami konkret a jak masz kase to do tego oxandrolon , krótki cykl zajebiste efekty, jedynie jak dawki będą spore to hcg przez cały cykl w małej dawce 500iu co kilka dni, teraz miałem taki cykl a cel dokładnie taki sam bo na masie mi nie zależało, jestem nie do poznania, spodnie kupiłem nowe bo z dupy lecą nawet pasek nie pomaga.

Dobra macie racje skończę cykl w 16 tyg na enanie jak już zacząłem dam letrezol waga nie pójdzie lub nieznacznie pójdzie, rozbiję to dwa cykle.

potem pojadę tren +prop+winko lub oxa tylko nie wiecie na jaką oxę w tej chwili stawiac w międzyczasie zrobię redukcję na clenie i dobrym matrixsie kreatynowym i trochę eca polecę z trzeba dać odpocząć organizmowi.

IMO na IA nie zalewa tak jak myślisz niektórzy robią wycinkę na omie i innych tucznikach tylko letrezol [femara]to trochę męczący środek ale podwyższa IGF, natomiast
arimidex obniża IGF ale ma mniej sajdów.

vold
09-12-09, 22:36
jak polecisz tren z propem będzie ok jak chcesz dodać to oxa ale winka już nie.

vold
09-12-09, 22:37
ja na cyklu miałem:

propa apx

tren razaka

oxa db pharma, bo jak dla mnie tylko ta oxa działa

helios db.

.

fallenursus
10-12-09, 07:13
jesli juz taka kasa operujesz rozgladnij sie za exemestane wiem ze u was kurewsko drogie tutaj 2o dolarow wiecej od enanu

pimols
10-12-09, 15:55
dziwny troche ten cykl i cholernie dlugi...
Mysle ze krocej a dopracowana micha do ostatniego widelca dałaby wiekszy efekt.
Bo przy omie mecie to jak mozesz nie liczyc na wzrost wagi...
i tak zapytam z ciekawosci ile wynioslo Cie zakupienie tych akcesoriow?

joh1964
11-12-09, 10:48
wiesz co tego nie da sie obliczyć , na same białko w sklepie ze suplami
dałem okolo półtora kawałka potem coś dokupywałem , arimidex został mi
z poprzedniego cyklu, po za tym najdrozsza jest dieta , osłonki biorę esesensiale i hepargen na przemian już od roku jak wchodzą orale to tylko zwiększam dawki,
lub miksuje heparangen z esssensiale.
dieta jest bardzo droga poza tym staram się kupować dobre wody patrzę na jakosć jest to muszynianka i nałęczowianka, czasami wody lecznicze.
ogólnie drogi sport, napewno nie jest on oplaccalny, dużo tez sie wydaje na osłonki typu proscar, ale ja jestem zdania ze wolę zapobiegać ni leczyć tym bardziej po trzydziestce nie jest juz tak lekko to już nie jest metabolizm 18-19latka dużo cykli za sobą a nie jest to obojętne dla organizmu
tak ze nie odpowiem ci na to pytanie, bo nie chcę rzucać jakimiś prawdopodobnymi liczbami.
SSA akurat nie są tak drogie jak we szystkie dodatki dieta, kiedyś na to nie zwracałem uwagi, ale potem zdrowia nie kupisza za zadną kasę.
Po tych dwóch cyklach przechodze tylko na sam testosteron i proscar jest to
imo najrozsądniejsze branie saa , wszystkie metki winka, treny idą w odstawkę.