Zaloguj się

Zobacz pełną wersję : Photy

Andrew_ace
08-12-09, 21:24
Chwalić się nie mam czym, ale jestem ciekaw co powiecie. Trenuję od dawien dawna, sam nie wiem odkąd. Ale nie przykładałem się do diety stąd efekty są raczej srednie. Pamiętam czasy kiedy walczyłem aby dobić do 60 kg a ćwiczyłem 20kg sztangą ;-)

Wiek 22l.

Wzrost 182cm

Waga 77kg

Biceps 36cm.

Podnieście chłopaka na duchu ;-)

A, i jestem w gatkach także jak ktoś woli slipy niech nie oglada. Nie mam czasu na zabawę w photo paincie.

http://w795.wrzuta.pl/obraz/powieksz/7Sw2EAkU7J6

http://w795.wrzuta.pl/obraz/powieksz/6gjpC9YRqUo

mtm
08-12-09, 21:27
masuj , masuj , i wstaw coś za dobry roczek .:surprised:

Micek185
08-12-09, 21:30
kolego dział dla poczatkujących ze stażem mniejszym niz 6mcy:Dnarazie nic nie widac a do tego zalany jestes,ćwicz!

Andrew_ace
08-12-09, 21:31
Może i jestem zalany, na rzeźbę jeszcze przyjdzie czas. Na razie trzeba masy się dorobić.

galanter
08-12-09, 21:33
ojojoj dokładnie widać to co napisałeś o diecie!!! zmień to i pracuj dalej jeszcze długa droga przed Tobą !!! powodzenia i wytrwałości!!!!

Andrew_ace
08-12-09, 21:36
Wiem doskonale, że daleko mi do Was i śmiesznie przy Was wyglądam ale jak na faceta który przypominał przecinak jestem zadowolony i z tego co osiągnąłem. A ćwiczyć nie przestanę bo to mój sposób na życie, za bardzo weszło w krew. Przynajmniej mam tyle, że zwykłym śmiertelnikiem nie jestem.

Sosna91
08-12-09, 21:43
plecy jeszcze udją ale klata bardzo słaba i brzuch, ale masz czas dajesz czadu,

a i masz minusa że masz na półeczce gainera737 toż to gówno wyrzuć to ;p

Micek185
08-12-09, 21:45
hehe dlatego ci radzimy co zrobic zeby było naprawde dobrze:)cwicz cwicz!

Ps.masa to masa mięsni a nie masa ogólna czyli tłuszcz+mięśnie narazie tego drugiego masz za mało żeby mozna było oceniac,pozdro i przyrostów zyczę!

Andrew_ace
A właśnie że klatkę ćwiczyłem bardziej jak plecy za które ostro wziąłem się dopiero ostatnio. A gainer 737 słuzy mi jako kosz na śmieci :-D Myślisz, że co mnie tak tłuszczem zalało?

galanter
i nie spinaj sie tak dałeś zdjecia wieć badz gotów na krytyke!!! a nie wyjeżdżaj z głupiutkimi tekstami:)

Andrew_ace
08-12-09, 21:47
i nie spinaj sie tak dałeś zdjecia wieć badz gotów na krytyke!!! a nie wyjeżdżaj z głupiutkimi tekstami:)

Nie no looz, ja się wcale nie wkurzam. Piszę co myślę. Przecież od zawodowców super opinii spodziewać się nie mogę.

galanter
08-12-09, 21:48
nie ładnie!!! ehhh..........:(

1Matt
08-12-09, 21:51
Andrzeju, zalany w pizdziec niestety, ja bym zrobił małą redukcję, żeby brzuszek spalić...
wtedy plecy ładnie uwidoczni (szerokość), wiadomo że do V trzeba mieć niski fat na boczkach:)
według mnie mała redukcja i potem masa dalej, możesz narobić sobie smrodu jadąc dalej masę... jak cię bardziej zaleje będziesz miał malutki kłopot:P

Andrew_ace
08-12-09, 21:54
O cholera, nie sądziłem że aż tak źle ze mną. Jakieś tam boczki się ma, ale aż tak... BMI mam w porzo, także ze dwa kg tłuszczu mogę zrzucić. Hmm... czyli wracamy do większej ilościu powtórzeń.

fallenursus
08-12-09, 21:56
]Chwalić się nie mam czym, Trenuję od dawien dawna, sam nie wiem odkąd. Ale nie przykładałem się do diety stąd efekty są raczej srednie. `[/COLOR]
Wiek 22l.

Wzrost 182cm

Waga 77kg

Biceps 36cm.

http://w795.wrzuta.pl/obraz/powieksz/7Sw2EAkU7J6

http://w795.wrzuta.pl/obraz/powieksz/6gjpC9YRqUo

to po kiego to tutaj wystawiasz?

slim shady
tak strasznie je jest zalany już nie przesadzajcie ... ja bym dalej masował i dorzucił aeroby i wziął się za konkretny trening i dietę, bo szkoda czasu żeby ćwiczyć z małymi efektami.

Co do mięśni to za wcześnie na ocenę, czekam na fotkę za jakiś czas jak już się poprawisz.

A teraz jazda do roboty :twisted:

Andrew_ace
A żebyś mnie np wyśmiał.

Micek185
08-12-09, 21:58
Hmm... czyli wracamy do większej ilościu powtórzeń.
nie ma czegos takiego jak wieksza liczba powt na spalanie tłuszczu od tego jest dieta i aeroby a treningi dalej robisz te same,jak robisz rzeźbę to wrzucaz więcej ćwiczen izolowanych,ot cała filozofia

1Matt
08-12-09, 21:59
slim no jak kto uważa:P każdy inaczej patrzy na fat, ja osobiście bym nie chciał tyle,
a uważam, że tyle co ja mam to już za dużo:P kwestia własnej oceny sytuacji:)

fallen nie bij go, chociaż za te w miarę O.K plecy go zostaw:P

Andrew_ace
08-12-09, 22:02
HeHe nie sądziłem że tyle rumoru narobię :-P To co mam robić z tą klatą? Cwiczę po 3-4 serie wyciskania na płaskiej z 6 powtórzeniami, na skośnej dwie a trzy rozpiętki po 8 powtórzeń a fakt ze jest słabo.

A co do diety to skupiłem się na tym by zwiększyć kaloryczność bo bez tego nie ma efektów, widać przesadziłem. Trzeba więcej interesować się kurczakami.

Andrew_ace
08-12-09, 22:07
Tylko, że to nie są foty po treningu a tylko po lekkiej rozgrzewce. Klata po jej ćwiczeniu nabiera kształtu.

1Matt
08-12-09, 22:08
pewno z węglami przesadziłeś, ale mniejsza o to.
tylko tyle ćwiczeń na klatkę? bierz się za nią u rób przynajmniej 5 ćwiczeń...
ok, ale czy na plaży robisz trening?:P ma być luznie dobrze ukształtowana.

slim shady
08-12-09, 22:09
zacznij od podstaw, poczytaj tematy o diecie (podwieszone w dziale dieta), i porządny trening z odpowiednio dobranym ciężarem i tak ułożony żeby każde włókno było przetrenowane

możesz wszystko ułożyć i wrzucić na forum do oceny

ps. na redukcję to nie więcej powtórzeń, ale dieta z ujemnym bilansem kcl i aeroby

Andrew_ace
08-12-09, 22:13
Akcja klata rozpoczęta :-D a o dietę też się postaram, bo do tej pory prawdę mówiąc bardziej skupiałem się na ilości jak jakości.

Fajne z Was chłopaki, sądziłem że wyśmiejecie. Dzięki za uwagi.

slim shady
08-12-09, 22:21
nie toleruje wyśmiewania i chamstwa

Andrew_ace
08-12-09, 22:23
Trenuję w domu i jeśli chodzi o dodatkowe ćwiczenia na klatkę to przychodzi mi do głowy tylko unoszenie hantli za głowę w leżeniu na ławce prostej no i skośnej.

slim shady
08-12-09, 22:25
a jaki sprzęt masz do dyspozycji ? masz ławeczkę (najlepiej ze skosami) hantle i sztangę ? jak tak to spokojnie przetrenujesz klatkę

Andrew_ace
08-12-09, 22:28
Ławka prosta i skos w górę + modlitewnik. Ławka wygięta. Hantle, sztanga wiadomo. Obiążenia jak dla mnie wystarczająco. Do tego wyciąg górny. No i nakrętki do hantli :-D

Młody
08-12-09, 22:29
Przecież on wygląda jak by nigdy na siłowni nie był. Zalany hahaha gdzie on jest zalany sama skóra i kości weź wstaw fotki jak z 20kg przytyjesz i nie jedz jakiś gainerów 737 weź się za dietę i ćwiczenie.

Młody
08-12-09, 22:30
pewno z węglami przesadziłeś, ale mniejsza o to.
tylko tyle ćwiczeń na klatkę? bierz się za nią u rób przynajmniej 5 ćwiczeń...
ok, ale czy na plaży robisz trening?:P ma być luznie dobrze ukształtowana.przynajmniej 5 ćwiczeń na klatę :D może 20 ? Maksymalnie 4 ćwiczenia a wystarczają nawet 3

Andrew_ace
08-12-09, 22:34
Nie bój nic, jeszcze będą ze mnie ludzie. Motywację mam, rzucić treningów nie zamierzam takze moze być tylko lepiej. A że inni jakoś rosną w oczach to ja nie kapuję ale OK :-D

1Matt
08-12-09, 22:39
Młody 2-3 to na łapy... co ty za głupoty gadasz? max 4? rozumiem 4 i w górę, ale napewno nie max, bo są plany po 7 ćwiczeń na duża partię mięśni...
i nie gadaj głupot bo widzę jak ludzie z "szerokimi plecami" zasuwają na siłowni, po ile ćwiczeń,
zresztą dla mnie liczy się zdanie mistrza polski w 3-boju niż przeczytane z internetu czy słyszane wśród kolegów piwnicznych....
WL, sztanga na skośnej (góra, dół), rozpiętki na skośnej, pompki na poręczach, wznosy na skośnej (lub prostej), rozpiętki na bramie, zwykłe pompki... i patrz ile już takich najbardziej popularnych ćwiczeń, gdzie Ty mi mówisz o 4?

bullet
09-12-09, 00:25
powiem krotko.... duuuużo roboty przed tobą.

Andrew_ace
09-12-09, 09:51
Tak BTW z jakimi obciążeniami finalnymi wykonujecie poszczególne ćwiczenia?

STINGER
09-12-09, 16:55
andrew jaki staż?

Andrew_ace
09-12-09, 17:59
Nie pytaj bo jestem przykładem na to jak się nie robi :-D Hmm wiem że na pewno ćwiczyłem już pod koniec technikum także przynajmniej trzy lata jak nie cztery. Dieta, dieta, dieta. To mnie trzymało bo trenować trenowałem regularnie. Plan treningowy zmieniłem od kilku miesiecy i zacząłem znacznie więcej jeść. Te lata dały mi troche siły, kondycji i doświadczenia. Teraz najwyższa pora to wykorzystać. Ale jak na starcie ważyłem 55kg i mahałem pięciokilowymi hantlami to i tak coś osiagnąłem. Fakt mogło być lepiej ale i tak jestem wzglednie zadowolony.

Sosna91
09-12-09, 18:02
sorki ale cwiczyłeś 4lata ? i teraz tak wyglądasz? jakie wymiary miałeś w "najlepszej formie" ?

Andrew_ace
09-12-09, 18:07
Nie wiem, nie mierzyłem. Tak jakoś wyszło po prostu. Nie zależało mi wyjatkowo na wynikach. Nawet bez nich trenowałem. Teraz wziąłem się z głową do tematu. Zmieniłem pracę. We wcześniejszej miałem bardzo nieregularny tryb dnia. Jadłem cos w domu, przez dziesięć godzin praktycznie nic i jak wracałem czyli o 3. Do tego stres, stres, stres. Najlepszą formę to mam teraz :-P

Andrew_ace
09-12-09, 18:21
Także widzicie, najprościej to jest wyśmiać jak się nie zna tematu ;-)

mtm
09-12-09, 18:29
nie no wiesz nikt sie nie śmieje , ale jak na 4 letni staż to jednak słabo .

Andrew_ace
09-12-09, 18:33
To z kilku powodów. Zaczynałem jako na prawdę słaby przecinak bez siły i kondycji, dieta była o dupę rozbić a i ćwiczyłem bez jakiś planów myśląc że efekty tylko z samego treningu przyjdą.

Młody
09-12-09, 20:03
Młody 2-3 to na łapy... co ty za głupoty gadasz? max 4? rozumiem 4 i w górę, ale napewno nie max, bo są plany po 7 ćwiczeń na duża partię mięśni...
i nie gadaj głupot bo widzę jak ludzie z "szerokimi plecami" zasuwają na siłowni, po ile ćwiczeń,
zresztą dla mnie liczy się zdanie mistrza polski w 3-boju niż przeczytane z internetu czy słyszane wśród kolegów piwnicznych....
WL, sztanga na skośnej (góra, dół), rozpiętki na skośnej, pompki na poręczach, wznosy na skośnej (lub prostej), rozpiętki na bramie, zwykłe pompki... i patrz ile już takich najbardziej popularnych ćwiczeń, gdzie Ty mi mówisz o 4?

Tak się składa że mojej narzyczonej kuzyn jest MISTRZEM POLSKI w kulturystyce Wojtek Nadolski
Ja chodziłem na rugby i tam był trenerem trener kadry
chodzę do klubu od 3-4lat jej właściciel trenował kulturystów, atletów ma ponad 70lat jeździł np do ameryki i rozmawiał z takim Coolemanem:D
Na boksie Tajskim uczy mnie mistrz Świata zdobyte w tamtym miesiącu w Austri
Więc mi tu nie rozśmieszaj 7ćwiczeń to chyba na mega bombie sterydowej ciekawe jak się masz zregenerować po 7 ćwiczeniach haha na małe grupy mieśniowe to i 2 ćwiczenia wystarczą. Się gówno znasz chłopaku i co ma trening kulturystyczny do trójboju siłowego ? 7ćwiczeń na partię buahahahahaahah ! to ile spędzasz na siłowni po 3h pewnie :D

Andrew_ace
09-12-09, 20:10
Matt ma rację mówiąc, że powinno się wykonywać jak najwięcej ćwiczeń ale po 2-3 serie aby tak po prostu prozaicznie starczyło na to wszystko sił jak i czasu. Wyzywać się nie ma co, bo każdy ma swoje racje i metody treningu a takie dialogi tylko źle o nas świadczą. Jak zacznę robić to i to a i jeszcze tamto to się robi 50minut a trzebaby jeszcze ręce poćwiczyć. Dodałem czwarty dzień treningowy na to czego nie zdąże zrobić bo tak to musiałbym trenować półtorej godziny a dla mnie nie jest to najlepszym rozwiązaniem.

1Matt
09-12-09, 20:21
Więcej nie znalazłeś? a ojciec wujka twojego kuzyna kim jest?...
Adnrzej jakoś łatwo zaczaił o co chodzi, Ty waś pan taki doświadczony i żeś nie zaczaił?...
ja? tak ja się gówno znam i jakoś mam odwagę się do tego przyznać w przeciwieństwie do Ciebie.
na mięśnie wystarczą 2-3 serie, aby je pobudzić, niekiedy robienie kolejnych serii jest bezsensowne, o czym było na tym forum (nie pamiętam kto to pisał, poszukaj sobie) bo te dodatkowe serie gówno dojom... tylko męczą.
stąd tyle serii, Ty chyba znasz tylko splity czy FBW co?
jeżeli masz ochotę się pośmiać to idz obejrzeć kabaret w TV, tu ludzie wolą dyskutować...
powinieneś wiedzieć, że im większa różnorodność ćwiczeń, tym lepiej, bo lepiej mięśnie pracują, atakujesz je z każdej strony... Panie wszechwiedzący...
z całym szacunkiem, ja Cię nie wyśmiewałem, nie obrażałem, ująłem w sposób wyrazni, to co ja uważam i wiem.
jeżeli się z moim zdaniem nie zgadzasz to mi wyjaśnij dlaczego? podaj mi argumenty dlaczego nie 7 ćwiczeń?
ja napisałem dlaczego warto urozmaicać jak największą ilością ćwiczeń...
zresztą poszukaj takich treningów....
tyle z mojej strony pozdro.

GhosT
09-12-09, 20:31
Trenuję w domu i jeśli chodzi o dodatkowe ćwiczenia na klatkę to przychodzi mi do głowy tylko unoszenie hantli za głowę w leżeniu na ławce prostej no i skośnej.

Yyy. Tylko i wyłącznie unoszenie hantli trenuje się na skośnej?
Niee no, trochę kreatywności ...

Wiem doskonale, że daleko mi do Was i śmiesznie przy Was wyglądam ale jak na faceta który przypominał przecinak jestem zadowolony i z tego co osiągnąłem. A ćwiczyć nie przestanę bo to mój sposób na życie, za bardzo weszło w krew. Przynajmniej mam tyle, że zwykłym śmiertelnikiem nie jestem.

Jak zacznę robić to i to a i jeszcze tamto to się robi 50minut a trzebaby jeszcze ręce poćwiczyć. Dodałem czwarty dzień treningowy na to czego nie zdąże zrobić bo tak to musiałbym trenować półtorej godziny a dla mnie nie jest to najlepszym rozwiązaniem.

Sposób na życie i nie potrafisz poświęcić 1.5 - 2 godzin na trening?
Rozumiem, bywa różnie, nie zawsze jest czas, ale chyba trochę źle dobrałeś słowa... Poza tym, gdyby to naprawdę była Twoja pasja, bo tak rozumiem stwierdzenie "sposób na życie" to w 99,5% zgłębiał byś odrobinę swoją wiedzę w tym zakresie, co wyeliminowało by głupie błędy i trening nie był by nieprzemyślanym "machaniem" nie dającym miernych skutków.

4 lata? Na prawdę nie widać. Gdyby nie te plecy nazwał bym ją posturą nieciekawego licealisty, bo mam do czynienia z takimi ludźmi na co dzień i oni również wyglądają w miarę szeroko, z tym że to zasługa fatt`u. Zlany trochę jesteś, uprzedzony do tego jestem. Myślę jednak, że do nadrobienia.

Mimo wszystko plecki fajne, ale przeraża mnie liczba 4 lat. Przemyśl to sobie jeszcze raz czy takie przykładanie się na mniej niż 90-100% ma sens...
Trochę czasu zmarnowałeś, mam nadzieje, że to co napisałem odrobinę da do myślenia.

Nie chciałem urazić w żaden sposób, a ukazać drobne nieprzemyślane niedociągnięcia. Gratuluje 4 letniej wytrwałości, a wyniki mam nadzieje pojawią się już za jakiś czas, tym razem konkretniej, dużo konkretniej.

Pozdrawiam :happy:

puma007
09-12-09, 20:31
Ja sobie czytam i czytam i doszle do wniosku ze Młody to ie potrzebnie sie tu udzielasz,i tak h@@@@ja pomogles

Przecież on wygląda jak by nigdy na siłowni nie był. Zalany hahaha gdzie on jest zalany sama skóra i kości weź wstaw fotki jak z 20kg przytyjesz i nie jedz jakiś gainerów 737 weź się za dietę i ćwiczenie.

pierwszy twoj post ktory mnie zaciekawil,co ty odpierdzielasz,chlopak chce sie poradzic i cos zmienic,wiadomo ze na 4 lata powinien troche inaczej wygladac ale kto ci dal prawo smiania sie z niego co????to jest forum aby kazdy malo wiedzacy sie poradzil tych co siedza w tym dluzszy czas,a ty tylko ich odstraszasz,zreszta ty ile cwiczysz???? jak wygladasz???? a jak wygladasz o nie bo lepieuj to przypomnij sobie jak wygladales na poczatku,gdy zaczynales

Tak się składa że mojej narzyczonej kuzyn jest MISTRZEM POLSKI w kulturystyce Wojtek Nadolski
Ja chodziłem na rugby i tam był trenerem trener kadry
chodzę do klubu od 3-4lat jej właściciel trenował kulturystów, atletów ma ponad 70lat jeździł np do ameryki i rozmawiał z takim Coolemanem:D
Na boksie Tajskim uczy mnie mistrz Świata zdobyte w tamtym miesiącu w Austri
Więc mi tu nie rozśmieszaj 7ćwiczeń to chyba na mega bombie sterydowej ciekawe jak się masz zregenerować po 7 ćwiczeniach haha na małe grupy mieśniowe to i 2 ćwiczenia wystarczą. Się gówno znasz chłopaku i co ma trening kulturystyczny do trójboju siłowego ? 7ćwiczeń na partię buahahahahaahah ! to ile spędzasz na siłowni po 3h pewnie :D

ladna bajeczke zes wymyslil hahah ale mi nie oto sie rozchodzi,bardziej mi chodzi o to co napisales z tymi 7cwiczeniami,naprawde sie gowno znasz i 1Matt ma racje,zreszta on podal ile mozesz cwiczen wykonywac,nie zawsze na jednym treningu,a zreszta jesli na twoje duze partie starczaja 3 cwiczenia czy tez nawet serie cwiczenia jednego to sie ciesz,nie kazdy jest taki utalentowany jak ty,bo nie ktorzy naprawde musza zapierdalac na treningach tyle z mjej strony

GhosT
09-12-09, 20:35
Doobra już, spokojnie.

Nie dość, że offtop robicie, to jeszcze po sobie jeździcie.
Gdzie sens? Najprawdopodobniej brak.
Więcej opanowania Panowie :whistle:

puma007
09-12-09, 20:43
Opanowanie opanowaniem ale jest to smieszne ze ktos sie wysmiewa z kogos ze jest chudy lub cos a samemu sie nie pamieta jakim sie bylo leszczem...

Sosna91
09-12-09, 20:44
za dużo literek nie czytam wszystkiego ale wiem ocb, i dodam że nie ma sensu sie kłócić czy max 4 czy 7ćwiczeń na dana partie,
każdy ćwiczy tak jak widzi że na niego działa i tyle, proste nie ma sensu wszystkich do jednego worka wkładać.

Andrew_ace
09-12-09, 20:46
Napisałem wyraźnie że długi trening w moim wypadku nie jest najlepszym pomysłem. Jestem nadal mimo tego zalewajacego mnie tłuszczu szczupły i powinienem trenować krótko a konkretnie. Spokojnie mogę ćwiczyć półtorej godziny ale po czymś takim na drugi dzień mnie wszystko boli i czuję sie fatalnie a więc jestem po prostu przetrenowany. Wolę dorzucić jeden dzień w tygodiu na nadrobienie zaległości na czym i tak lepiej wyjdę bo wykonam więcej serii na opuszczone grupy. Długo i wiele ilościowo ćwiczyłem do tej pory i jak widzisz na załączonym obraku na dobre mi to nie wyszło. Dopiero jak zaczytałem się w temacie to wiem jak to powinno wyglądać. Zapamiętajcie sobie KAŻDY JEST INNY.

Andrew_ace
09-12-09, 20:50
Cztery lata? Tak ale bardziej dla przyjemności. Nie wszyscy na start chcą być Pudzianem. Ja chciałem przytyć i to osiągnąłem. Teraz mam plan wyrzeźbić się. Wszystko po kolei, nie od razu Kraków zbudowano. Jeśli ktoś ma wariackie zamiary to kończy się na sterydach i rzuceniu tego sportu jak okazuje się że trzeba poczekać rok, dwa.

puma007
09-12-09, 20:57
Andrew_ace zgadzam sie z toba,kazdy stawia sobie jakies cele i pomalu brnie do przodu,ja tez osiagnolem duzo choc powinno byc lepiej ale to juz dluga historia dlaczego tak jest a nie inaczej pozdro

slim shady
09-12-09, 21:08
ale syf zrobiliście ktos będzie musiał to posprzątać ...

Młody
09-12-09, 21:58
Nie chodzi o że się wyśmiewam ,a mój wójek pracuje w tpsa :D
Tylko jak on Twierdzi że zna jakiegośc mistrza to mu udowadniam że nie on jeden a znam bo mieszkam w dużym mieście gdzie są różne osoby. Widać po waszych fotkach jak Wy trenujecie ja w wieku 16lat ważyłem 96kg i cisnołem 130kg niestety potem posypały się kontuzje a teraz robota, szkoła, dziewczyna itp itp i raz ćwiczę raz nie ćwiczę ale mam jako taką wiedzę popartą paroma latami prób i błędów. Po 4 latach szkoły gastronomicznej mam też jako taką wiedzę o odżywianiu. A Wy czasem piszecie takie pierdoły że opadają ręce. A co mam napisać że jest koks na tych fotkach jak nie jest ? Wygląda jak każdy zwykły normalny człowiek co nie chodzi na siłownię. To ćwiczcie dalej po 7ćwiczeń powodzenia wam zyczę :D Gnidek miał rację same dzieciaki tu siedzą co NIE MAJĄ O NICZYM POJĘCIA
Dla nie wtajemniczonych to siedział na tym forum z 2 lata temu i chodzę z nim na siłownię. Może z 2 osoby lepjej by wyglądały od niego na tym forum

Pero
09-12-09, 22:50
No jak mówisz, że ważyłeś na początku poniżej 60kg to i tak fajnie, że przytyłeś tyle ile chciałeś teraz część tych kilogramów trzeba zamienić na mięśnie :) tak jak wspominałeś zainteresuj się kurczakami, ryżem, twarożkami i jogurtami naturalnymi.Dodaj do tego aeroby tak ze 3 X w tygodniu po 30 min. spróbuj bez supli na razie i zobaczysz co to da.Pij minimum 2-3 litry wody dziennie.Jak będziesz chciał szybciej spalić tłuszczyk to spróbuj jakiegoś light spalacza ;) CLA albo coś z koncentratem z zielonej herbaty.Powodzenia w drodze do celu, liczy się to co ty chcesz osiągnąć :) pozdro

STINGER
10-12-09, 07:34
ładna wypowiedz Pero

znieczulica
10-12-09, 13:29
Hmm wiem że na pewno ćwiczyłem już pod koniec technikum także przynajmniej trzy lata jak nie cztery.
Hahah 4 lata??? clap ,sory ale nie mogłem się powstrzymać..
Fajna stronka z ćwiczeniami jakie można wykonywać na rożne partie,jak wyklikasz dane ćwiczenie i najedziesz kursorem na zdjęcie to pokazuje jak wykonywać ruchy.
http://www.nasportowo.webpark.pl/atlas_cwiczen.htm

Andrew_ace
10-12-09, 21:28
Może jak zapodam foty z treningu to zbiorę lepsze noty. Zgodnie z Waszymi wskazówkami ostro cwiczyłem na kilka frontów. Zapomniałem, że standardowo praktykowałem jeszcze wyciskanie tłokowe.

http://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/cb6c9e419dd2d184.html
http://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/937b93ccc983c384.html

fallenursus
10-12-09, 21:45
Może jak zapodam foty z treningu to zbiorę lepsze noty.

nie odemnie

mtm
10-12-09, 21:48
z której strony nie patrzeć strasznie zmarnowane 4 lata , do pracy !:twisted:
i pokaż sie za rok

Andrew_ace
10-12-09, 21:57
Aj, Wy byście chcieli żeby każdy Pudziana przypominał. Trenować amatorsko to już nie można. Siły mi w cholerę przybyło, kondycji, jak przecinak nie wyglądam. Mówta co chceta ale ja jestem zadowolony. Może i wolno ale do przodu. Po prostu mamy różne oczekiwania.

Ezachiel
10-12-09, 23:15
Aj, Wy byście chcieli żeby każdy Pudziana przypominał. Trenować amatorsko to już nie można.

no tak.. bo to forum kulturystyczne w koncu a nie fotka, gdzie kazdy swieci sadłem...

gdyby kazdy uzytkownik szedł twoim tokiem myslenia, to w galerii powstałby taki chaos i śmietnik ze aż strach... wez pomysl troche.

Może jak zapodam foty z treningu to zbiorę lepsze noty. Zgodnie z Waszymi wskazówkami ostro cwiczyłem na kilka frontów. Zapomniałem, że standardowo praktykowałem jeszcze wyciskanie tłokowe.

http://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/...19dd2d184.html
http://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/...cc983c384.html

i specjalnie zeby nam zaimponować musiałeś sie pompować na chama... -.-

Andrew_ace
11-12-09, 07:04
Tak, to było z dedykacją dla Ciebie ;-) Dobra, koniec tematu, siedzę cicho.

hans1237
11-12-09, 08:01
ok jest jak jest,moze byc lepiej ale mogło byc i gorzej

zamykam bo nic konkretnego juz tu sie nie napisze widze,zaczynaja sie spam zabawy.