Zaloguj się

Zobacz pełną wersję : termo speed extreme

kolo22
12-01-07, 17:05
Czy termo speed extreme naprawdę działa, bo biorę go od tygodnia, trzymam dietę i jeżdżę codziennie godzinę na rowerku i zamiast zrzycić to przytyłem 1kg! nie wiem co o tym mam sądzić? napiszcie jak na was działa i po jakim czasie widać efekty?

Odżywek
12-01-07, 17:16
no powinno dzialac,moze cos zle robisz niemam pojecia ja osobiscie nie bralem ale znam takich co brali i wiele osob Ci powie ze to dziala naprawde dosc dobrze.Moze jeszcze zamiast rowerka zacznij basen,bieganie moze a6w ? i daj diete do oceny moze cos nie tak z djeta a moze byc ze masz taki organizm znam takich co sie odchudzali przez 3 tyg wazyli po 5 kg wiecej niz przed odchudzaniem az tu nagle im pospadalo po 5 kilo roznie to bywa.Pozdro :wink:

qador
12-01-07, 17:26
czy mozna stosowac Olimp THERMO SPEED EXTREME bez cwiczen no moze jedynie jazda na rowerze i intensywne wchodzenie po schodach aby pozbyc sie zbednych kilogramow.

Odżywek
12-01-07, 17:37
No stosowac mozna ale bedzie to malo sensowne.Najlepiej stosowac thermo speed z aerobami Bieganie,rower,moze byc basen itp.A jak bedziesz tylko chodzil po schodach i jezdzil sobie na rowerze czasem to nie zzucisz zbednych kilogramow.pozdro :wink:

merol
12-02-07, 13:10
zamiast rowerka polecam długotrwałe bieganie :d ja zaczynalem od 1 km bo nie dałem rady bo jestem bardzo oblany tłuszczem teraz robie juz nawet 8-9 km oczywuiscie pare razy sie zatrzymam na jakies 3-4 minutki i biore TSE i widze duze efekty chudne bardzo szybko . do tego dieta ,A6W , sauna i pływaanie ale polecam bieganie 30 minut 2 tabletki przed bieganiem i jedziesz zobaczysz ze strasznie sie wypocisz

Karolsw
14-02-07, 01:14
ja biore thermo speed pro , cwicze 2tyg i schudlem 2kg :neutral:

u.waw.pl
14-02-07, 15:04
kolo22 napisz swoją dietę.