Zobacz pełną wersję : Gandzia :D
..:Damian:..
07-12-09, 22:07
Proszę wstawiać tu przeżycia po gandzi :)
Można tak, że odnosić się do prawa które jest niesprawiedliwe w Polsce ;/
07-12-09, 22:16
Mi tam pasuje gandzia :)
Nazwa bez różnicy aby dobrej jakości :D
gandzia...zielsko i tyle:D
jak dla mnie to nie jest narkotyk,masz minute totalnego relaksu,miękie nogi i tyle tylko troche łap napierdala jak z dużego bucha weźmiesz:lol:
07-12-09, 22:28
gandzia...zielsko i tyle:D
jak dla mnie to nie jest narkotyk,masz minute totalnego relaksu,miękie nogi i tyle tylko troche łap napierdala jak z dużego bucha weźmiesz:lol:
To może ty z majerankiem paliłeś albo szałwie ;/
Po dobrej gandzie to mnie ponad godzine dobrze trzyma a kolejne 2 odpuszcza :)
paliłem pare razy ;] zawsze łapałem czapę wiec raczej to nie dla mnie ;p
07-12-09, 23:00
Co rozumiesz pod pojęciem czapa?
Odlot?
Zamułe?
ja tam wole browarek niz zielone:)
To może ty z majerankiem paliłeś albo szałwie ;/
Po dobrej gandzie to mnie ponad godzine dobrze trzyma a kolejne 2 odpuszcza :)
zależy co rozumiesz pod pojęciem trzyma,nie jestem jakimś smakoszem zielska ale jak jarałem w sumie może z 5-6razy to miałem konkret zamet w bani może z pare minut a później to tylk tak jak pisałem po prostu taki lajcik na każdego to inaczej działa..
07-12-09, 23:08
Nom zależy na jakie się trafi nie raz się fajnie chodzi, rozkminy się trafiają lub zamuła ;/.
A lajt prawie zawsze miałem w późniejszej fazie takie wyjebanie na wszystko :D
ale na imprezy sie nie nadaje ;D bynajmniej dla mnie bo zawsze mnie czapi czyli zamuła, nic sie nie chce ;D ale moze musze czesciej jarac.
07-12-09, 23:19
Hmmm, ale dobrze jak dziewczyna wypali gandzie na bibie słyszałem, że niekiedy sex wydaje się jej wtedy mistyczny :D
haha jak jeszcze coś dodasz do tej trawy:D damian widze ma to samo co ja na zielsku wyjebane jajca na wszystko w koło:yawn: fakt trawa na imprezy to słaby klimat ale na posiadówy jak znalazł jak jeszcze jest z czego beke pokręcić to w ogóle::twisted:
dzbanekzwd
08-12-09, 07:18
Jarek dobra sprawa:smile: ale uważajcie na krawężniki, ja to już spokojny...
NeverLetGo
08-12-09, 08:13
coraz mnie dobrego kotła... dodaja jakieś ścierwo żeby zarobić na wadze... nie to co kiedyś...
w każdym razie potrafi zbijać teścia więc za dużo przy siłce nie wskazane...
a ogólnie sory kolego nie pale tego!
praktykowalem troche kiedys ale doszedlem do wniosku ze za bardzo ryje glowe, zalezy co dostaniesz raz dobry temat a nie raz tzw"usypiacz". wole wypic piwo.
08-12-09, 13:58
Piwo też lubię :)
Ale od czasu do czasu lubię zajarać dobrej gandzi :D
Tylko jest przypał bo jest nielegalna w Polsce po mojemu to głupota ;/
bardzo dobrze bo ucpa sie jeden z drugim potem odpierdala, rozne fazy sie wkrecaja a ja sie szybko wkurwiam i bil bym takich narkusow w leb i patrzyl czy rowno puchnie... zadnej legalizacji...
08-12-09, 14:33
bardzo dobrze bo ucpa sie jeden z drugim potem odpierdala, rozne fazy sie wkrecaja a ja sie szybko wkurwiam i bil bym takich narkusow w leb i patrzyl czy rowno puchnie... zadnej legalizacji...
Właśnie po gandzi to jesteś spokojny rozkmine często masz, zamułe łapiesz, masz na wszystko wyjebane lub rycie Cię łapie.
A po alkoholu?
Często bójki się tworzą bo człowiek staje się gwałtowny i porywczy, wypadki na drogach bo dają w pedał.
Wódka ma o wiele więcej minusów i można ją pić.
Gandzia zabroniana jest w Polsce bo sądzono, że jak zdelegalizują ją to zmniejszy się mafia a tu właśnie wszystko idzie w kierunku odwrotnym
nie musisz mi tluamczyc jaki czlowiek jest po jacku bo doskonale wiem jak sie zachowuje, wole jechac najebany autem niz ucpany, bojki sa byly i beda i nie wazne czy bedziesz trzezwy pijany czy ucpany ... ale zero dragow czy to lekkie czy jakeis mocne, i na roznych ludzi ronie dziala jacek wiec nie mow mi ze kazdy jest grzeczny po nim...
08-12-09, 14:43
Nie jestem Jacek ;/
Czy na każdego działa inaczej bym do końca tak nie powiedział oczywiście są wyjątki którym odwala po gandzi, ale to nie liczni.
Sorry ale jeszcze nigdy nie widziałem żeby człowiek po gandzi wszczynał bójkę zawsze siedzi cicho i coś sobie mruczy albo ma ubaw a po wódce to chodzi i zaczepia - szuka wrażeń.
(Wódkę podaję tylko za przykład)
jacek w Kielcach znaczy to samo co Twoja "gandzia" dlatego napisalem cyt.
"nie musisz mi tluamczyc jaki czlowiek jest po jacku bo doskonale wiem jak sie zachowuje"
papap
trawsko potrafi poczohrać. szczególnie jak się ma beret poryty. oj pamiętam, że po trawie miałem krzywe loty. a gdybym opisał co miałem po mixie fety, piguł i trawska.... filmy srogie. ale za dużo pisania. powiem krótko: to co mózg potrafi wyreżyserować - jest niepojęte.
A ja wole spirytus od babci Zawadzkiej ;)
spirytus spirytusem, nie wiem czy wiesz ale picie często również czohra łeb jak dragi. a najgorszym źródłem etanolu jest właśnie spirytus więc i wódka. co nie znaczy, że nie pijam ;p
6-pak Tys.iego + 0,7 wódki = spokój ducha :)
08-12-09, 16:05
Czy nie taniej 1g gandzi? Też będziesz miał spokój ducha :)
Ale każdy lubi co innego i o to właśnie chodzi :D
ty lubisz miec chuja w dupsku !!!wtedy masz spokoj ducha i o to wlasnie chodzi:whistle::whistle:
08-12-09, 16:11
Spier... z mojego tematu!
Przypominam Ci że Forum jest ogólnodostępne!!! (Fehu)
Zobaczcie ile ludzi zginęło od picia alkoholu i od palenia fajek. A ile ludzi zginęło od marihuany
za posiadanie narkotykow powinien byc ODSTRZAŁ SANITARNY zeby sie takie cus nie petalo po ziemi
nie moge zdzierzyc jak podbija do mnie taki kiep upalony i zaczyna mi jakas ciemnote wstawiac i mysli ze jest fajnie go sluchac
Normalnie od razu kark do skrecenia
a laski jada laski byle frajerowi jak sie upala - obrzydliwe scierwa
powinno sie takich posprzatac
od razu by sie poprawilo
I tu się ku.wa zgodze :)
08-12-09, 16:22
Są i takie przypadki :)
Na haju lasuje się w bani, ale i tak sądzę, że powinno być to legalne tylko oczywiście w granicach zdrowego rozsądku :)
Narkomiani powinni być karani, ale człowiek który zapali sobie raz na miecha dla odskoczni od prawdziwego życia
08-12-09, 16:24
Zobaczcie ile ludzi zginęło od picia alkoholu i od palenia fajek. A ile ludzi zginęło od marihuany
No od palenia fajek to nie jest stwierdzone ile, ale od picia wódki to jeszcze że narażają własne zdrowie to i innych np. jak prowadzi po pijanemu
jak poznasz ze mietek pali raz na miesiac, a zenek cpa co drugi dzien??? walnij sie w glowe moze Ci ulzy...
a jechales kiedys ucpany???naprawde lecz sie czlowieku... brak mi slow
08-12-09, 16:29
jak poznasz ze mietek pali raz na miesiac, a zenek cpa co drugi dzien??? walnij sie w glowe moze Ci ulzy...
a jechales kiedys ucpany???naprawde lecz sie czlowieku... brak mi slow
A nie poznasz pijaka?
Poznasz
Tak samo poznasz i ćpuna opuszczone powieki, podpuchnięte oczy, zierenice rozszeżone i przy tym zakrwawione, zmarnowany człowiek.
Ćpuna nawet można rozpoznać po ubiorze, gdyż nie ma kasy na nowe ciuchy bo wszystko na zielsko.
za posiadanie narkotykow powinien byc ODSTRZAŁ SANITARNY zeby sie takie cus nie petalo po ziemi
nie moge zdzierzyc jak podbija do mnie taki kiep upalony i zaczyna mi jakas ciemnote wstawiac i mysli ze jest fajnie go sluchac
Normalnie od razu kark do skrecenia
a laski jada laski byle frajerowi jak sie upala - obrzydliwe scierwa
powinno sie takich posprzatac
od razu by sie poprawilo
za posiadanie sterydów tak samo. później taki baran jeden z drugim nie mogąc się zaspokoić gwałci dziewczynę, przetrzymuje ją kilka dni w kanciapie i walą na zmianę aż ją zajadą. do tego robią zadymy i myślą, że są fajni. w głowach też się im przewraca totalnie ale tego zupełnie nie widzą a to dlatego, że zarówno narkotyki jak i sterydy mają cechą wspólną. na początku wydaję się, że masz nad nimi kontrolę. i ją masz. ale później jesteś pewien, że masz nad tym kontrolę i ta pewność właśnie jest oznaką, że ta chemia ma już kontrolę nad tobą.
Damian, od kiedy to po zielsku są rozszerzone źrenice ?
w ogóle jaki stereotyp ćpuna. ja bym ci pokazał ćpunów, którzy są z wyższej półki. są kimś w pracy, mają zajebiste ciuchy, auta i kurwy.
A nie poznasz pijaka?
Poznasz
Tak samo poznasz i ćpuna opuszczone powieki, podpuchnięte oczy, zierenice rozszeżone i przy tym zakrwawione, zmarnowany człowiek.
Ćpuna nawet można rozpoznać po ubiorze, gdyż nie ma kasy na nowe ciuchy bo wszystko na zielsko.
objechany stereotyp, niewiele w nim prawdy jak na dzisiejsze czasy...
to tak jakby powiedzieć ze kulturysta to bezszyjny głupi matoł, z wyżartą wątrobą...
mam wiele kolegow ktorzy pala reguralnie, naprawde czesto;] i sa dobrze ubrani i nie wygladaja zle...
ja tam wole browarek niz zielone:)
zielone<piwo<czysta
piwem sie "ubijac" to nie robota ale ofc klimatycznie w barze 1-do 4 wypic
a wooodka to jest to :!
dobry stuff nie jest zły , szczegolnie na jakis zamulasty wieczor z ziomkami
08-12-09, 17:05
objechany stereotyp, niewiele w nim prawdy jak na dzisiejsze czasy...
to tak jakby powiedzieć ze kulturysta to bezszyjny głupi matoł, z wyżartą wątrobą...
Może i stereotyp, ale prawdziwy wiadomo są i tacy co wyglądają normalnie nie powiem bo jak ktoś ma dużo w portwelu to stać go i na ubiór, ale tacy często przyeżucają się na coś typu koka.
Najłatwiej po oczach poznać ich się nie da tak łatwo zmienić
jak chlopak upalony to pol biedy , ale jak widze przepalone 15 ktore stana pod drzewkiem i sie smieja jak po** bane to mnie trafia..
ale glupot napisales
cos w rodzaju czarnej wolgi bez klamek co jezdzi i porywa dzieci
stare baby strasza ty ciemne dzieci ktore wierza ze tak jest ale nigdy wolgi nie widzialy
pojechales za ostro i bez pokrycia farmazony
a sterydy to leki wiec ich nie zabronia i cale szczescie bo niektorzy musza sie nimi leczyc np HTZ zanik miesni
chwila ale oni teraz moga gwalcic
Moze turbodymomen to powstrzyma
help hilfe pomocy
Wez chlopie wyluzuj albo zjedz cos slodkiego bo gadasz od rzeczy albo to twoje skryte fantazje z ta piwnica
bheheheheeh
co ty nie zauważyłeś pewnej ironii ? szkoda bo nie lubię tłumaczyć swoich postów. trza ruszyć łbem by rozkminić. wrzuciłem do jednego wora tak jak ty. czaisz już ? sterydy leki ale kurwa zabronione normalnie i tylko na receptę, czyż nie ? psychotropy też leki. a nie zapominaj, że główny składnik zielska czyli THC też był i jest w lekach wykorzystywany. tylko jakie jest dawkowanie metanabolu jako leku a jakie jako koksu ? słyszałeś kiedyś o zgonie przez thc ? a po saa ? ale luz, nie ma co tu porównywać bo przez takie polemiki sam mam ochotę ukłuć się w dupsko. albo może w mózg, żebym nie ześwirował.
i wiem, że kurwa ludzie się leczą saa bo moja mama się tym leczyła. szkoda tylko, że gówno jej to dało bo chwilowo była silniejsza i przytyła niepotrzebnie. ciekawe czemu teraz już nie leczą jej choroby saa
08-12-09, 18:29
No dla mnie też, ale każdemu należy się odskocznia od życia
No dla mnie też, ale każdemu należy się odskocznia od życia
ja tam dojrzaly nie jestem i dlugo nie bede ale Twoje teorie przechodza ludzkie pojecie w nie ktorych sprawach...
08-12-09, 19:12
ja tam dojrzaly nie jestem i dlugo nie bede ale Twoje teorie przechodza ludzkie pojecie w nie ktorych sprawach...
Ja nie tworze teorii tylko mówię swoje zdanie
NeverLetGo
09-12-09, 08:28
sterydy to leki - FAKT! marihuana tez jest lekiem tylko nie w Polsce.. w stanach sa rządowe plantacje i pala ja ludzie chorzy np na raka..
co do kwestii prowadzenia samochodu jesli wrzucasz ludzi po alko z ludzmi od palenia do jednego worka to znaczy ze nie masz o tym pojecia... gwarantuje ze najebany czlowiek jest znacznie bardziej niebezpieczeny!
jak czytam to czasem mi sie zdaje ze nie widzieliscie prawdziwych cpunow.. kiedys jak leciala banka helupiarzy ktorzy by wlasna matke za cwiare sprzedali to byla masakra.. a w ich oczach byla pustka i zlo! takich nap****** sie od razu zeby nie robili przypalu na rewirze!!!
palenie buhow - co kto lubi! codziennie - rzecz przykra i tego jest meeeega przeciwnikiem bo wymózdża!
sam nie pale i nie mam zamiaru! dookola pali wielu, sa i beda moimi ziomkami!
reasumując każdy ma swoje priorytety jeden pali zeby sie zchilloutowac, drugi kuje dupsko zeby osiagnac cel na silce..:twisted:
aha sa różne rodzaje palenia - jedne na uspokojenie wiec zamulaja, a inne euforyczne i sie cieszysz jak idiota! u nas masz to co akurat jest!
09-12-09, 13:51
Ja chcę do stanów :D
Ja chcę do stanów :D
ja chce byc za Toba.
09-12-09, 14:21
Dobrze będę miał się na kogo wysrać
Ostrzeżenie za obrazę użytkownika.!!! Co mnie najbardziej boli?, że jak ktoś Ciebie obrazi to piszesz do mnie żebym zareagował! Dlatego dostajesz 2pkt.
Fehu
nie zdazysz nawet kwiknac a bedziesz juz zakorkowany:whistle::twisted:
09-12-09, 14:59
Nie którzy to mają marzenia
byłem kiedyś w stanach.... depresyjnych
weedzik, jaranko :D b. przyjemna sprawa w uk tanie za 10funtow masz ok 2,5g weeda wiecej daja niz skunka bo to naturalne ;p
sam preferuje weedzika bo wiecie chlopcy skunk chemiczny i ostra banie ryje no i ostro klepie a weedzik delikatnie taki humorek no ;]
a przyjarac dobra sprawa bo po alko spadki ;D
bo po alko spadki ;D
jak cholera :|
26wisienka
10-12-09, 15:16
ja po pierwszej lufce padlam i nie mogli mnie docucic i tyle bylo z palenia.Mialam motto ze w zyciu trzeba wszystkiego sprobowac,wiec sprobowalam i nie bawi mnie takie cos.
I jak wiekszosc z was pisze nie jest przyjemnie patrzec na zacpana laske slaniajaca sie na noga i klejaca sie do wszystkich kolesi.
Tu gdzie mieszkam palenie jest latwo dostepne,piec minut i masz worek.nawet idac ulica czuc zapach palonego ziola.
Nie jestem za paleniem ale nie potepiam palacych,nalog jak kazdy jeden.Alkohol.sex,papierosy czy inne.
10-12-09, 15:32
Tak samo uważam wszystkiego w życiu trzeba spróbować :D
Oczywiście w granicach zdrowego rozsądku
Tak samo uważam wszystkiego w życiu trzeba spróbować :D
Oczywiście w granicach zdrowego rozsądku
to się zdecyduj ;p wszystko czy granice ?
bo jak wszystko to ja za przeproszeniem pierdolę heroinę oraz murzyńskiego penisa w moim odbycie.
on dostanie cos ode mnie:twisted:kwik kwik Damianku:whistle::whistle:
10-12-09, 18:10
to się zdecyduj ;p wszystko czy granice ?
bo jak wszystko to ja za przeproszeniem pierdolę heroinę oraz murzyńskiego penisa w moim odbycie.
Nie no wszystkiego, ale normalnego w zakresie zdrowego rozsądku
Ostrzegam zarówno usera ..:Damian:.. (http://e-kulturystyka.info/member.php?u=16789) i kubaakorona (http://e-kulturystyka.info/member.php?u=12488) że nie będe tolerował wzajemnych obraz, prowokacji dlatego jeszcze jedna taka wypowiedz i będę zmuszony zamknąć temat...
Proszę wstawiać tu przeżycia po gandzi :)
Można tak, że odnosić się do prawa które jest niesprawiedliwe w Polsce ;/
Marihuana spowalnia metabolizm. Wolny metabolizm = słabe przyrosty.
10-12-09, 20:25
Ostrzegam zarówno usera ..:Damian:.. (http://e-kulturystyka.info/member.php?u=16789) i kubaakorona (http://e-kulturystyka.info/member.php?u=12488) że nie będe tolerował wzajemnych obraz, prowokacji dlatego jeszcze jedna taka wypowiedz i będę zmuszony zamknąć temat...
Dobre
Temat jest założony przeze mnie.
Nie moja wina, że on się wtrynia
Marihuana spowalnia metabolizm. Wolny metabolizm = słabe przyrosty.
Zmniejsza produkcję teścia
10-12-09, 20:44
Wszystko ma jakieś minusy
10-12-09, 20:54
Dobry film: ,,ciastko z niespodzianką"
Jak dziewczyna najadła się ciastek z gandzią :D
dobre zioło nie jest złe xD
tak swoją drogą, wole się spalić niż spić^^
Są i takie przypadki :)
Na haju lasuje się w bani, ale i tak sądzę, że powinno być to legalne tylko oczywiście w granicach zdrowego rozsądku :)
Narkomiani powinni być karani, ale człowiek który zapali sobie raz na miecha dla odskoczni od prawdziwego życia
Po co legalizacja ? Kto chce i tak bedzie palił i tyle w tym temacie :)
dzbanekzwd
31-01-10, 09:11
no ale są tacy co mają przypał z tego powodu:evil:
Po co legalizacja ? Kto chce i tak bedzie palił i tyle w tym temacie :)
po pierwsze przypal po drugie czeste dodatki chemii ; ) moze nawet cena byla by nizsza ; )
z ta cena zebys sie nie zdziwil
jakby to zalegalizowac to panstwo mialoby spore dochody, chociaz dilerzy i tak by dzialali dalej ale mieliby mniejsze zyski bo kazdy wolalby sobie kupic bez przypalu
ja podobnie jak kilka osob wypowiadajacych sie tutaj, kilka lat temu zdarzalo mi sie zapalic co jakis czas, ale nie ciagnie mnie do tego, jakos nie lapie tej fazy i tez sie zamulam
wole sie napic ;]
bo to legalizacja alby twój syn nie palił ścierwa tylko czysty towar
dzbanekzwd
31-01-10, 17:00
dobrze mówisz bo czasami to takie siepaki że aż płuca bolą
a alkohol rozbijający rodziny i zabijający ludzi jest kurwa legal. fajki - to samo.
Zalegalizuj to zobaczysz ile zginie :]
Gorsze czy lepsze od alkoholu jeden grzyb nie potrzeba kolejnego gówna wystarczą już faje i alko.A jak musi to i tak zdobędzie.
dobrze mówisz bo czasami to takie siepaki że aż płuca bolą
Widzisz ,a mimo to dalej się tym zaciągasz :]
dzbanekzwd
01-02-10, 07:39
no jak niema nic innego a zajarać by wypadało. a alko nie pije wogle. Tera nie pale wcale bo cyklik:smile:
Paliłem trawkę, ale jakoś bania po niej mnie nie przekonała. Generalnie preferowałem i preferuję alko, ale legalizacja mi w żaden sposób nie przeszkadza.
fallenursus
01-02-10, 17:45
trawsko potrafi poczohrać. szczególnie jak się ma beret poryty. oj pamiętam, że po trawie miałem krzywe loty. a gdybym opisał co miałem po mixie fety, piguł i trawska.... filmy srogie. ale za dużo pisania. powiem krótko: to co mózg potrafi wyreżyserować - jest niepojęte.
flashback much lately?:twisted:
there were some, i must say.
z legalizacją zielska nie chodzi o śmierć. nikt nie powiedział, że po legalizacji zielska będzie więcej palących. poza tym THC nie zabija. sens jest inny. są takie a nie inne czasy, jeśli ktoś ma jarać to będzie jarać ale jak kara na nielegalu to mu bardziej psychę łamie. jest obawa itd. poza tym jak ktoś naprawdę nie diluje i ma giecika dla siebie a jest trzepany i albo strzeli z ucha albo dostanie zawiasy - to jest nie halo. nie każdy przecież palacz jest dilerem. chujowo bym się czuł jakby mnie chapnęli z kilkoma gietami dla siebie a wzięliby mnie za dilera :| to jest jeden argument. a drugi, że lepiej jarać coś legalnego i względnie czystego niż ścierwo z pastą do butów i kwarcem.
dzbanekzwd
01-02-10, 19:48
ja miałem 6,4g jak mnie pizneli i dilerki nie dostałem ale częstowanie. zawiasy 1/3 i j3bany odwyk w monarze rok czasu:evil::evil::evil::evil:
nikt ci dilerki nie przybije jak ktoś na ciebie nie pucnie albo nie złapią cie za ręke nawet z 50 g...
dzbanekzwd
02-02-10, 06:52
No ja palenia ćpaniem nie nazywam. Normalnej maryśki nie mogę palić bo zakaz sądowy dlatego ostrożnie, ale tako coś ze smile shopu bardzo chętnie. Powiedziałem sobie że nie będę wydawał forsy na temat, ale jak ktoś zaproponuje to nie odmówię:lol:
aha. nadal jestes uzalezniony. ty se mozesz smazenia cpaniem nie nazywac ale to nic innego jak cpanie.
a wlasnie mialem spytac bo nigdy jakos nie palilem tych dziwadeł ze smalj szopa
lepsze to od zioła?
nie zamula?
bo 2 kumpli mi gadalo ze zamula
2 innych ze nie
jak to jest??
dzbanekzwd
02-02-10, 20:17
ty są dobre i są kulawe, ale co najważniejsze bez przypałowe.
niektóre trzeba wiaderko a niektóre buxa długo trzymać i klepie ładnie
mnie buch SMOKE PLUS rozjebał
Palenie zamula ogólny kapeć w ryju włącza się gastro jestem zamulony raz na dobrym oranżu miałem zajebistą beke 1 raz jedyny na 10000paleń ! A rozrabiają to z przemiałem ze sklepu ogrodniczego co wygląda jak baka. Od kilku lat nie tykałem tego bo mi nie smakuje z narkotyków tylko kox panowie. Ale to drogi sport nie dla wszystkich. A i palenie też nieźle sieka po bańce mam dużo na to przykładów co do tego że się zaczyna od palenia a kończy pod mostem to gówno prawda bo znam osoby co tylką palą i niczego innego nie biorą ale są tacy zajebani szlamem. Ale wolę takich najaranych co siedzą spokojnie i żują coś w ryju na gastro niż nachleją się i biją szyby na przystankach, ryje drą, zaczepiają na ulicy itp bo tego to nie toleruje odrazu w pizde takich cweli walić
taaa koka jest dla oka :| uzależnia w ciul ale wciągaj dalej ;]
fallenursus
05-02-10, 21:38
uzależnia w ciul ale wciągaj dalej ;]
tylko psychicznie slabych
słabych LOl panie znawco, nie wiesz, że ostry drag nawet silnych uzależni ? tak samo jak nikotyna, ktora uzaleznia nawet bardziej.
fallenursus
05-02-10, 21:55
słabych LOl panie znawco, nie wiesz, że ostry drag nawet silnych uzależni ? tak samo jak nikotyna, ktora uzaleznia nawet bardziej.
again...tylko slabych psychicznie. jak ktos jest cienki bolek i nie umie sobie z nalogiem poradzic samemu to do odstrzalu.a takie pyerdolenie ze mnie wciagnelo i nie moge sie oderwac to do konfesjonalu z pingwinem co w nim siedzi na pogaduszki.
tak jak myślałem masz goowno pojęcie. znasz w ogóle mechanizm uzależnienia ? peerdolish jak typowy zgred z kopalni: trza być silnym, faceci nie płaczą !!
a sam wdupiasz kofeiny,efedryny pewnie każdego dnia, przed każdym treningiem.
nie życzę takim cwaniaczkom-ignorantom niczego złego ale powiem ci coś, o czym pewnie nikt ci nie mówił. możesz być całe życie silnym psychicznie kolesiem i jak ci się chemia w główce poyebie - nie od tego że jakaś cizia ci nie dała - to się rozdupisz i zobaczysz jak to jest, zapłaczesz gorzko a wtedy jakiś zgred podejdzie poklepie po ramieniu i z szyderczym uśmiechem powie: widzisz, jesteś słabeusz
fallenursus
05-02-10, 22:05
slaby z ciebie psychicznie facet :(
http://www.youtube.com/watch?v=p63FDYj7nzg
raczej doświadczony w tym względzie, panie kolego. ciśniesz wszystkim jakbyś nie wiem jaki chojrak był. właśnie często tak szyderczy jak ty, są ludzie bardzo słabi. ;)
przez takich ludzi jak ty, prawdziwe cieniasy się wieszają w wojsku. powiesz chooy im w doopę ? se mów, ale powiedz to im rodzinom, panie fallen.
i nie zapominaj, że nawet jeśli jesteś - jak to niedosłownie podkreślasz - twardziel jakich mało, to nie zapominaj, że za twoją twardość odpowiada tylko i wyłącznie chemia w twoim bereciku. jak i za wszystko, za to że wqrwił mnie twój post, odpowiada chemia, za to, że chojrakujesz na forum cisnąć słabym - chemia odpowiada, za to , że dupczysz, rzeźbisz w kuchni - też chemia, io daj ci Boże by tak było. ale wiedz, że nie jeden większy cwaniaczek od ciebie płakał jak dziecko bo ta właśnie chemia mu się delikatnie mówiąc porąbała.
widzisz ja miałem do czynienia z ludźmi - jak byś to zapewne nazwał - z niższej półki, widziałem ludzi w depresji, uzależnionych od alkohol i dragów. powiem ci, że nie wszyscy z nich to były życiowe peezdy. ale zresztą co ci będę mówił, prdlił kocoboły jak dla ciebie każdy jest słaby psychicznie ;) a jaki jest ktoś kto sięga po saa ? zapewne bardo silny tylko że z tej siły ducha jest również barrrdzo niecierpliwy i nie chce mu się czekać na rezultaty więc woli nieco przyśpieszyć to i owo ;) zdrowia życzę bo na zrozumienie i krztę empatii już raczej za późno.
to mówiłem ja - a raczej chemia w moim bereciku, która kazała mi to napisać ;)
raczej doświadczony w tym względzie, panie kolego. ciśniesz wszystkim jakbyś nie wiem jaki chojrak był. właśnie często tak szyderczy jak ty, są ludzie bardzo słabi. ;)
przez takich ludzi jak ty, prawdziwe cieniasy się wieszają w wojsku. powiesz chooy im w doopę ? se mów, ale powiedz to im rodzinom, panie fallen.
i nie zapominaj, że nawet jeśli jesteś - jak to niedosłownie podkreślasz - twardziel jakich mało, to nie zapominaj, że za twoją twardość odpowiada tylko i wyłącznie chemia w twoim bereciku. jak i za wszystko, za to że wqrwił mnie twój post, odpowiada chemia, za to, że chojrakujesz na forum cisnąć słabym - chemia odpowiada, za to , że dupczysz, rzeźbisz w kuchni - też chemia, io daj ci Boże by tak było. ale wiedz, że nie jeden większy cwaniaczek od ciebie płakał jak dziecko bo ta właśnie chemia mu się delikatnie mówiąc porąbała.
widzisz ja miałem do czynienia z ludźmi - jak byś to zapewne nazwał - z niższej półki, widziałem ludzi w depresji, uzależnionych od alkohol i dragów. powiem ci, że nie wszyscy z nich to były życiowe peezdy. ale zresztą co ci będę mówił, prdlił kocoboły jak dla ciebie każdy jest słaby psychicznie ;) a jaki jest ktoś kto sięga po saa ? zapewne bardo silny tylko że z tej siły ducha jest również barrrdzo niecierpliwy i nie chce mu się czekać na rezultaty więc woli nieco przyśpieszyć to i owo ;) zdrowia życzę bo na zrozumienie i krztę empatii już raczej za późno.
to mówiłem ja - a raczej chemia w moim bereciku, która kazała mi to napisać ;)
nic dodać nic ująć!!!!
Ale się panowie spieliście. Nie no nie ma co pierdolić jeden i drugi ma troche racji bo np ja mam silną wolę i psychikę i mówię sobie od dziś nie palę nie wącham to tego nie robię znam osoby co miały i po 50koła długów przez kox trzeba wiedzieć kiedy jest czas na zabawe i czas na przerwę ale nie wszyscy umieją to zrobić. Na szczęście ja tam prawie nigdy nie musiałem za to płacić.
Fehu nie zgadzam się odnosnie Falena pomógł wielu osobą na forum np mi
Ale się panowie spieliście
wcale nie ;) wymiana zdań po prostu. co prawda jednostronna zasadniczo ale wymiana. wirtualnie bardzo lubię fallena. chciałbym mieć taki 6pak jak on i będę mieć.
jeden i drugi ma troche racji
trochę, to roocha Tadek Zochę ;)
bo np ja mam silną wolę i psychikę
wow ! a jak ktoś nie ma to jest peezda. baaa, nawet jak ktoś ma to jest peezda, ja np ;) powiedziałem, że nie palę - nie palę, powiedziałem, że nie ćpam - dawno już nie ćpam, powiedziałem, że piję mało - w tym roku dopiero 4 piwa. powiedziałem sobie, że nie chcę na saa, trzymam się. powiedziałem, że nie zjem nigdy ani swojej ani niczyjej kupy - mija już ponad ćwierć wieku i nie zjadłem ;)
Na szczęście ja tam prawie nigdy nie musiałem za to płacić.
na krzywy ryj ? :> ;)
- Mania, ile dałaś za ten naszyjnik ?
- A z pięć razy.
a co Fehu takiego o nim napisał ? buhehe. co za rozumowanie. bo ktoś mi pomógł i wielu osobom - to już może cisnąć wszystkim.
to ja bym mógł wszystkich teraz powyzywać i nic nie powinniście mi zrobić bo w życiu - nie lubię się chwalić - ale pomogłem wieeeeeelu osobom. no ale na forum jesio nie i nie mielibyście dowodu chlip
co zaaaaa mentaaalnooość. zgadzam się z moim trenerem, że można ruuchać małe dziewczynki bo nasz trener nauczył nas zayebiście grać w piłkę . <facepalm>
i jeszcze mi się przypomniało co starsza pani mówi o swoim sąsiedzie, który okazał się zabójcą:
to był taki dobry chłopak, dzień dobry zawsze powiedział
sorry za dygresjeeeee :D:D
na krzywy ryj ? :> ;)
Nie będe tu pisał o różnych historiach bo by mogły do mnie smerfy zapukać :P
Nie było to na krzywy ryj.
fallenursus
05-02-10, 23:26
i widzisz jaki jestes cienki psychicznie Alder? trzesiesz sie do monitora bo na internecie pisze......ze jestes cienki psychicznie:)
to był taki dobry chłopak, dzień dobry zawsze powiedział
I przecież węgiel mi nosił :)
Absolutnie nie podważam jego wiedzy (gdyż nie mi jest ją oceniać)
fajnie że pomaga i oby to nadal robił...clap
czasem tylko za bardzo spamuje (nie mówię o moim dziale) czasem też potrafi napisać ostrzej...
tylko tyle osobsicie nic do niego nie mam...
Pokój
i widzisz jaki jestes cienki psychicznie Alder? trzesiesz sie do monitora bo na internecie pisze......ze jestes cienki psychicznie:)
:*
;)
no to jest wyznacznik. wolę być słaby i mieć argumenty niż SILNY i ich nie mieć ;)
fallenursus
06-02-10, 00:02
:*
;)
no to jest wyznacznik. wolę być słaby i mieć argumenty niż SILNY i ich nie mieć ;)
kiedys bylem dobry w wyprowadzaniu ludzi z rownowagi, musze od czasu do czasu odswierzac kazdy talent:smile:
c'mon, do so ;] trza talent szlifować.
kiedys bylem dobry w wyprowadzaniu ludzi z rownowagi, musze od czasu do czasu odswierzac kazdy talent:smile:
to i mi dobrze wychodzi....
HerQleSZMC
06-02-10, 01:10
Może koniec kłótni i powrót do tematu?:D
Ja tam lubie od czasu do czasu sobie przypalić coś mocniejszego;D zawsze mnie fala brechtu ogolnego ogarnia i tak z godzinke albo lepiej ze wszystkiego sie brechtam do lez...:D Tylko potem troche jak smiecisko sie czuje wypruty z energii.;) no i raz tylko mialem nieprzyjemność z tym...prawie zemdlalem... musieli mnie lekko po gebie przetrzepać;/ ale ogólnie to jestem za legalizacją bo zielsko było, jest i będzie a raz na pol roku nie zaszkodzi ;) PozDro
ja po zielsku też miałem zawsze bekę. chyba, że ciulowe set&setting i była bania ;-/ albo jak się z ciulowymi ludźmi paliło, to nie wchodziło zbyt miękko. ogólnie zielsko mnie za specjalnie nie kręciło ale jak był odpowiedni klimat to z przyjemnością paliłem. zawsze lubiłem doszukiwać się nowych rzeczy. we wszystkim. lubiłem też rozkminiać wiele rzeczy, spraw, filmów. zawsze jakieś nowe światło. ale generalnie to mało paliłem. byłem takim od-czasu-do-czasu'owcem ;)
fallenursus
06-02-10, 02:30
gandzia dla wymoczkow i maminsynkow:P
hash z butelki, to dopiero wali na czache...
czeba was dzieci troche poduczyc zasad...
http://www.youtube.com/watch?v=qVbxcGKjNec
:P
dzbanekzwd
06-02-10, 07:01
hash czerstwy lepiej normalnego tege z butli i dlugo trzymać:smile:
nie wiem co oni robią na tym filmiku
ten patent lepszy http://www.youtube.com/watch?v=5DEhOAdqa88
butla dla cieniasów ;] wiadro to jest to
Zakaz wszystkiego nie będzie niczego. Najlepiej jeszcze zmusić ludzi, żeby jedli 6 pełnowartościowych posiłków dziennie o stałych porach pod nadzorem NFZ. Totalitaryzm pełną gębą... i proszę się nie dziwić potem, że w PL nie będzie nigdy normalnie, wszystko się załatwia pod stołem itd. Skoro dinozaur wie co polak potrafi a co nie potrafi robić z umiarem to czemu nie pójść krok dalej?
dino, spójrz na to tak: alkohol nie jest zabroniony a ile żyć i rodzin zniszczył ? jak ktoś nie ma umiaru - nadużywa, a jak ktoś nie chce nadużywać, to nie nadużywa. pewnie byłoby podobnie po zalegalizowaniu wyrobów z THC. a ludzie by wreszcie palili bez stresu co by było przyjemniejsze. dilerzy nie wciskali by szitu, od którego można się zawiesić. jakbyś poszedł do cofeeshopu, zayebau się i czuł, że więcej nie możesz, to STOP i papa. proste.
nie mówię, że byłoby elegancko, na pewno restrykcje winny być większe niż w Holandii gzie można hodować na własny oraz przyjaciół i rodziny użytek.
nie mówię, że byłoby elegancko, na pewno restrykcje winny być większe niż w Holandii gzie można hodować na własny oraz przyjaciół i rodziny użytek.
Pełna niezgoda :happy:
? ? ?
za Wikipedią:
W Holandii (http://pl.wikipedia.org/wiki/Holandia), niektórych kantonach Szwajcarii (http://pl.wikipedia.org/wiki/Szwajcaria) marihuana jest legalna. Znajduje się tam w sprzedaży w tzw. coffeshopach (http://pl.wikipedia.org/wiki/Coffee_shop_%28marihuana%29). Podobnie jak alkohol jest obłożona akcyzą (http://pl.wikipedia.org/wiki/Akcyza) i dostępna od 18 lat (podczas gdy alkohol od 16). W krajach tych legalna jest również uprawa konopi na potrzeby własne, rodziny czy też przyjaciół.
o ile można ufać Wikipedii.
Nie zgadzam się z tym, że w PL powinny być większe restrykcje niż są w Holandii, nie musiałeś mi cytować wikipedii, gdyż to nic nie wnosi do tematu.
ej to forum kulturystyczne czy hyperreal:lol: ja nie jestem zwolennikiem jarki. zamula mnie wlacza mi sie myslaca rozkminiajaca itp. zawsze wolalem sie przyspieszyc niz zamulic:evil:
dzbanekzwd
07-02-10, 08:10
właśnie lepiej się zrelaksować i nic nie robić. "Przyśpieszenia" ostro psyche ryją i organizm i do tego się nie wyśpisz:errf:
właśnie lepiej się zrelaksować i nic nie robić. "Przyśpieszenia" ostro psyche ryją i organizm i do tego się nie wyśpisz:errf:
Jak się nie umie brać to tak.
dzbanekzwd
07-02-10, 11:07
a jak w.g. Ciebie prawidłowo się bierze?
jak się ścierwo wącha to można się niewyspać i nie ma prawidłowego brania. Z przyspieszaczy tylko koko i po nim idzie się spać i jest wszystko cacy
dzbanekzwd
07-02-10, 13:54
ale koko drogie, fuga i felgi tańsze
a jak w.g. Ciebie prawidłowo się bierze?
Jak ktoś na pierwszy raz bierze pół grama to się nie dziwię. Ja biorę 2razy do roku w specyficznym klimacie na imprezie i nigdy mi się nie zdarzyło od dawna, aby na następny dzień ma zjazd albo mieć problemy ze zaśnięciem. Również nigdy nie miałem szczękościsku. Zawsze wracałem sobie spokojnie nad ranem 8-10rano do domu i zasypiałem jak niemowle.
dzbanekzwd
07-02-10, 14:22
a co to dużo 0,5 na jakieś 5 godzin bedzie potem już zmuła przyj3bie. no jak zszamiesz wczesnym wieczorem to rano zaśniesz... albo jak przepijesz włada to też zaśniesz bez problemu ale na drugi dzień bryndza (hyba że się poleczysz jakimś wiaderkiem albo znowu tym samym:smile:)
"chinczycy poradzili sobie z narkotykami po rewolucji zebrali wszystkich dilerów i ćpunów na wielkim placu i kazdy dostał kóle w tył głowy" znany dialog ze znanego filmu popieram mistrza , chyba kazdy wie o kogo chodzi
a co to dużo 0,5 na jakieś 5 godzin
Jak na pierwszy raz to uważam, że 0,5 na raz to dużo.
"chinczycy poradzili sobie z narkotykami po rewolucji zebrali wszystkich dilerów i ćpunów na wielkim placu i kazdy dostał kóle w tył głowy" znany dialog ze znanego filmu popieram mistrza , chyba kazdy wie o kogo chodzi
To może zróbmy to samo z dilerami, którzy sprzedają SAA co Bolo? Pewnie tutaj już nie jesteś taki konsekwentny chyba, że zaczniesz od strzelenia sobie w łeb. Czasem warto użyć mózgu zanim się przepisze bezmyślnie sentencje jakiegoś mistrzunia.
SAA powinni zalegalizować bo to inna sprawa , osobiście nienawidze ćpunów i dilerów dragów , "narkomańskie ścierwa społeczeństwa cierń zamknąć do obozów albo wyciąć w pień"
NeverLetGo
07-02-10, 14:42
czasem warto użyć mózgu zanim się przepisze bezmyślnie sentencje jakiegoś mistrzunia.
amen !
dzbanekzwd
07-02-10, 14:54
Gdyby zalegalizowali saa to każdy by chodził skoksowany
a czy kazdy chodzi zodżywkowany albo zprohormowany hehe:yawn:
SAA powinni zalegalizować bo to inna sprawa , osobiście nienawidze ćpunów i dilerów dragów , "narkomańskie ścierwa społeczeństwa cierń zamknąć do obozów albo wyciąć w pień"
Ładna hipokryzja bije z Twoich postów, wiesz? "SAA powinni zalegalizować, bo to inna sprawa".
A jaka to inna sprawa? A no taka, żeby BoloYeung mógł sobie spokojnie wbić w tyłek stuff z apteki, rosnąć na koksach i diecie, a tak bidulka musi w ukryciu przed światem szukać dostawcy :-D. Stary i powiedz mi Ty czym w myśleniu właściwie różnisz się od ziomka, który chce sobie wbić heroinę? Wam obydwu jest to tak do szczęścia potrzebne jak nie będę mówił co. Ja też jestem ON, ale takiego steku andronów to przynajmniej nie wypisuję. Niech każdy sobie wbija na co ma ochotę, jego życie i jego sprawa. Jeden lubi saa, drugi heroinę, a trzeci alkohol. Nie wiem dlaczego jeden z nich miałby twierdzić, że jego to jest "inna sprawa" i można, a innym by zabronił za wszelką cenę brania swoich używek.
a ja powiem tak jak to powiedział w/w mistrz czyli Arni " moje ciało to świątynia jestem w trakcie jej budowy" i odmówił zapalenia blanta clap
a ja powiem tak jak to powiedział w/w mistrz czyli Arni " moje ciało to świątynia jestem w trakcie jej budowy" i odmówił zapalenia blanta clap
A ciekawe co palił po wygraniu Mr Olympia po raz ostatni w swojej karierze co, Bolo? Pewnie starą oponę?
za duzo bruku czytasz na temat dragów i kontaktów arni wypowiedział się w ksiązce Arnolds bodubulding for menjedyna ksiązka jaką przeczytałem obok łyska z pokładu idy 16 stron :yawn:
za duzo bruku czytasz na temat dragów i kontaktów arni wypowiedział się w ksiązce Arnolds bodubulding for menjedyna ksiązka jaką przeczytałem obok łyska z pokładu idy 16 stron :yawn:
A Ty za mało, bo najwyraźniej nawet czytać ze zrozumieniem nie umiesz. Nigdzie nie napisałem o książce czy o brukowcach to raz. Dwa, nie ma się czym chwalić, że przeczytałeś w życiu dwie książki, bo to jest tragedia Bolo. Widać właśnie po postach powyżej jak masz wykształconą zdolność analitycznego myślenia... jakbyś przeczytał chociaż 1/100 tego co ja to moglibyśmy pogadać jak równy z równym.
zobacz sobie odcinek kiepskich "wal magistra" :yawn:
Nie mam zamiaru, bo kiepscy to jest tandetna kopia "Married with Children" przeznaczona właśnie dla odbiorców, których półkule mózgowe nie są nazbyt rozwinięte. Koniec OT.
dlamnie liczą sie inne połkule i kule niz te muzgowe
dlamnie liczą sie inne połkule i kule niz te muzgowe
Właśnie widać. Napisałem powyżej mózgowe, a Ty nawet poprawnie przepisać nie umiesz. Sylwetkę stary masz b. dobrą i tutaj nie ma dwóch zdań, zresztą już o tym napisałem w innym temacie, ale niestety na sylwetce najwyraźniej się kończy.
Nie zgadzam się z tym, że w PL powinny być większe restrykcje niż są w Holandii, nie musiałeś mi cytować wikipedii, gdyż to nic nie wnosi do tematu.
sorry nie zrozumiałem Cię.
a ogólnie to buheheheheheheheheheheh. arni odmówił blanta ale zapierdzielał koks. ty Bolo, Twoja sprawa i w sumie ciul mi do tego czym się szprycujesz ale Twoje rozumowanie jest strasznie wybiórcze i ograniczone oraz egocentryczne. zdrowia życzę bo to najważniejsze.
Arni raczej pod wzgledem diety i stylu życia nie powinien być przykłądem dla kulturystów :)
A Wy co rufni i rufniejsi?
bez wywyszania sie tótaj!!!!
NARG nie porownuj zafajdanego heroiniarza do porzadnego sterydowca
pokaz mi heroiniarzy ktorzy wbijajac od mlodych lat nie stoczyli sie na dno rynsztoku
W sensie, że znaną osobistość? Nie znam niestety, musiałbym poszukać. Ale za to mam inny przykład dla Ciebie dino: Andreas Munzer. Co Ty na to?
a na wciaganiu itd to sie znasz wielkie G
co po niektorzy to by cie tu nosem wciagneli i lepiej wiedza co to dragi i jakie to gowno
Widzę, że mamy manię "jestem bardziej niż Ty". Nigdzie nie napisałem, że jestem wielkim znawcą, a jedynie, że biorę sporadycznie. Traktuję to jako egzotyczny rodzaj używki i nic poza tym. Z pewnością są lepsi ode mnie we wciąganiu i temu nie przeczę. Dragi to nie gówno, bo jakby nie było wiele z nich jest stosowanych w szpitalach, więc? Równie dobrze mogę powiedzieć, że SAA to też gówno poza medycznym zastosowaniem. Jesteś na coś poważnie chory dino, że potrzebujesz SAA? Gównem to są ludzie, którzy nie umieją tego używać w adekwatny sposób. Guns don't kill people, but other people.
Ciekawe czy wolalbys aby twoj nastoletni syn uprawial sport wyczynowy i wbijal czy moze cpal ??
A to rozumiem, że kulturystyka bez dopingu dla młodych już nie istnieje? Sprytny chwyt errystyczny. Wolałbym, żeby mój nastoleni syn uprawiał sport wyczynowy i nie wbijał, przynajmniej nie na samym początku. Wolałbyś, aby Twój syn tylko wbijał czy ćpał dino? Tak powinno brzmieć poprawnie zadane pytanie.
A tam gdzie jest stado baranow to nawet woda powinna byc reglamentowana bo sie na smierc zapija
Sa kraje gdzie ssa mozesz normalnie w aptece kupic a jakos koksow tam nie widac?
Mi stado baranów nie przeszkadza, ale widzę, że Tobie tak i do tego stopnia, że jesteś strasznym hipokrytą w swoich poglądach... podobnie jak Bolo.
dino, to ssa czy saa ? ssać może ?
dlaczego porównujesz normalnych koksiarzy do zafajdanych heleniarzy ? bo używasz chwytu manipulacyjnego (podejrzewam, że nieświadomie). porównaj normalnego koksiarza do normalnego ćpuna. bo - być może nie wiesz - ale i są tacy. ludzie, mający rodzinę, dobrą pracę, wszystko na poziomie, a zapierdzielają ekstazki co tydzień. ćpają ? ćpają.
dalej, jak ktoś ma wadę pompki albo mózgu (niekiedy rozumu) to czy będzie wbijał 'ssaki' czy zagryzał kółka, to mu się może pompeczka pierdulnąć. i wówczas nie ma, że saa lepsze albo mdma lepsze. a jak chłop jest zdrowy (silny psychicznie jak fallen) to może i koksić i szamać i spokojnie 38 dożyje. co dalej - no różnie to może być.
mam jeszcze pytanie bo widzę, że wuja google kłamie lekarze kłamią, nie kłamią tylko ci, co se wciskają igłę - czy przerost mięśnia sercowego to również bujda ?
NeverLetGo
08-02-10, 07:18
Panowie temat to "Gandzia" a to nic wspólnego z shitem - herą nie ma...
porównanie helupiarza do gościa na saa mija się z celem... kompletnie i nie ma sensu tłumaczyć czemu...
ogólnie całe to porównywanie ma taki sens jak propozycja obejrzenia odcinka kiepskich "wal magistra"... masakra
każdy robi co chce, żyje jak chce i ma swoje sumienie... życie zweryfikuje prędziej czy pózniej...
Panowie temat to "Gandzia" a to nic wspólnego z shitem - herą nie ma...
porównanie helupiarza do gościa na saa mija się z celem... kompletnie i nie ma sensu tłumaczyć czemu...
ogólnie całe to porównywanie ma taki sens jak propozycja obejrzenia odcinka kiepskich "wal magistra"... masakra
każdy robi co chce, żyje jak chce i ma swoje sumienie... życie zweryfikuje prędziej czy pózniej...
Jak już pojawi się temat gandzi to prędzej czy później cały temat rozmowy zejdzie na temat ogólnie narkotyków. Ja widzę, że na forum mamy paru kolegów z ciągotkami totalitarnymi znającymi przepisy na życie innych. Narkotyki, alkohol fe, ale saa to jest cacy, bo ja biorę (oczywiście wiadomo w jakim celu)...
mam jeszcze pytanie bo widzę, że wuja google kłamie lekarze kłamią, nie kłamią tylko ci, co se wciskają igłę - czy przerost mięśnia sercowego to również bujda ?
Z tego co wiem to to nie jest bujda, ale wiem też że to występuje też np. w kolarstwie...
Ogólnie koks vs narkotyki
uważam że kokś bez wiedzy i z "słabą" psychiką to jest zło, ktoś kto sobie nie radzi np. z agresją nie bedać na cyklu złapie się za koks to poźniej wiadomo co jest i skąd zła opinia ludzi o koksiarzach
-ale jęsli ktoś ma poukładane w głowie to myśle że potrafi nad sobą zaponować nawet bedąc ON (aczkolwiek nie brałem nic wiec pewnosci nie mam)
-koks to leki więc przy odpowiednim dawkowaniu myślę że nie ma mowy o jakimś niszczeniu zdrowia...
ćpuny? heh. większość z nich źle kończy, koks się odstawia a narkotyki nie nie ma takiego czegoś jak "OFF" nie mówie o ludziach którzy "cpaja" raz do roku, ale ludziach którzy już popadają w narkomanie -wtedy już raczej nie ma odwrotu...
Z tego co wiem to to nie jest bujda, ale wiem też że to występuje też np. w kolarstwie...
Ogólnie koks vs narkotyki
uważam że kokś bez wiedzy i z "słabą" psychiką to jest zło, ktoś kto sobie nie radzi np. z agresją nie bedać na cyklu złapie się za koks to poźniej wiadomo co jest i skąd zła opinia ludzi o koksiarzach
-ale jęsli ktoś ma poukładane w głowie to myśle że potrafi nad sobą zaponować nawet bedąc ON (aczkolwiek nie brałem nic wiec pewnosci nie mam)
-koks to leki więc przy odpowiednim dawkowaniu myślę że nie ma mowy o jakimś niszczeniu zdrowia...
ćpuny? heh. większość z nich źle kończy, koks się odstawia a narkotyki nie nie ma takiego czegoś jak "OFF" nie mówie o ludziach którzy "cpaja" raz do roku, ale ludziach którzy już popadają w narkomanie -wtedy już raczej nie ma odwrotu...
Fehu niby tak, ale parę uwag. Narkotyki nie robią z ludzi ćpunów, to ludzie robią z siebie ćpunów, a narkotyki są środkiem do tego celu. Tak samo jak SAA w złych rękach może zostać źle wykorzystane i zrobić z kolesia bezmózgiego karka, który szuka tylko zaczepki (u mnie na siłowni mi kumpel opowiadał, że taki swego czasu chodził), a z innego dobrze zbudowanego, normalnego ziomka.
Nie podoba mi się takie plakietkowanie ludzi, bo sam się przyznam, że z 8lat temu mógłbym powiedzieć podobnie o ludziach ćwiczących i sięgających po SAA; "bezmózgie karki".
Na marginesie: miałem kolegę (teraz z nim już nie utrzymuję kontaktu), który swego czasu jarał zioło dzień w dzień i zajmował się dystrybucją a teraz koleś studiuje 2kierunki dziennie.
Dino Ty juz 31 lat masz o popatrz nie wiedziałem ;D
franek0147
10-02-10, 22:19
yhy....muzgi sie od tego lansuja....
dino ty to już tak bronisz saa, że chamstwem świecisz jak srebro w trawie po deszczu. tak jak myślałem ty i tobie podobni jesteśta najmądrzejsi. przypomina mi to sprane mózgi ludzie kochających zioło. wszystkich wokół przekonują, że zioło w ogóle nie jest szkodliwe bo się naczytali propagandowych głupot a ludziom czytającym obiektywne opinie cisną na lewo i prawo, że czytają głupoty i piszą głupoty. czekam jeszcze jak któryś z was napisze, że koks to samo dobro i że zwiększa IQ. że połowo członków mensy jest na saa.
dlatego czekam na rzeczową odpowiedź. ja nie mówię, że jest tak jak od lat wiemy, nie uznaję tego za prawdę absolutną - przeciwnie, szukam nowych sprawdzonych info. chodzi o to, że bazujemy na starych artykułach ale skąd brać świeże info ? fakt, że nie siedzę w dziale Doping ale czy kiedykolwiek ktoś z was podał jakieś konkretny artykuł ? bo jakoś musieliście te mity rozwiać ? ale jak ? ja np. znalazłem kiedyś rozwiany mit o witaminie C i od tej pory jem ją w wysokich - śmiertelnych LOL - dawkach.
idąc dalej. pamiętam jak miałem dawno temu w ręku leksykon leków. czytałem o metanabolu. wówczas zrozumiałem, że każdy koksiarz nadużywa sterydów gdyż pochłania o wiele większe niż lecznicze dawki. dlatego dziś zastanawiam się co ma na myśli DINO i FALLEN pisząc o mądrym stosowaniu koksu. to nie wy jesteście ignorantami w tej dziedzinie lecz ja i stąd moja niepewność. skoro podkreślacie mądre stosowanie itp. to jakie ono jest ? takie jak lekarz zaleci (chyba marny wynik) czy o wiele większe ? niech ktoś wreszcie mi to wytłumaczy. albo poda linka.
co do pobudzenia, króliczków itd. nadal jest to poziom wyższy niż wasz naturalny bo ingerujecie z zewnątrz. można wówczas - bez obrazy - porównać was do speedowców. ja lubię uczucie zmęczenie po pracy, po siłowni. szczególnie teraz gdy wróciłem do zajebistej pracy, która nie dość, że jest b. dobrze płatna, męczy mnie pozytywnie, to jesszcze robię coś dla ludzi - protezy kolan (może gdyby brali dekę to by nie musieli ;p ). nie chciałbym być naspeedowany 24/7 i roochać laskę jak sąsiad swoją ;p cenię sobie naturalizm czyli pewien wykres w ciągu dnia. a wy krytykując np narkomanów jesteście hipokrytami bo tak samo jak oni chcecie po prostu CZUĆ się LEPIEJ. oddalacie naturalne fazy. ale jak kto woli, nie mnie moralizować ;]
czekam po prostu na jakieś konkretne info, które nie jest pierdoleniem pierwszego lepszego koksa. ;)
ja tam widzę po ludziach z mojej siłowni, że mają psyche zniszczoną doszczętnie! ale wiadomo, każdy ma swoje zdanie i każdy będzie wypisywał inne teorie naukowe, dla mnie to jest fail i tyle.
Dla mnie SAA powinno być tak samo legalne i dostępne jak wszelkiego rodzaju narkotyki. Koniec kropka. Nie wartościuje tego, bo to lubię, a po prostu uważam tak dla zasady. Argumenty dina mnie specjalnie nie przekonują, bo jestem ciekaw w jakich to terapiach bije się po np. 1g teścia tygodniowo. A może przedstawimy cykle niektórych czołowych kulturystów i porównany z najpopularniejszymi terapiami, gdzie SAA jako leki mają zastosowanie?
To raz a dwa, część SAA to środki weterynaryjne, więc? Tu też lekarz by przepisał w terapii np. dla chorych na AIDS albo osobom, które są po nowotworze? Wolne żarty.
co do rakotwórczości, to najnowsze badani potwierdzają teorię genetycznej tendencji do kancerogennej. a za tym idzie, ta pani prędzej czy później mogła dostać raka.
dino, możesz znać 100 osób, którym saa nie zaszkodziło i jedną, której zaszkodziło. tu znów mogę porównać do zażywania dragów bo kiedyś się trochę w takim środowisku obracałem (oczywiście nie strzykawy tylko zioło, kółka, speed). znam wiele osób, które dosłownie 10 lat bawią się w kolory i nic im nie jest. radzą se świetnie, prowadzą normalne życie. ale ile osób jest, którzy mają inaczej ? być może nie byłeś ale ja byłem i wiem jak to wygląda w psychiatrykach, masakra co dragi robią z ludzi. gdybym jednak nie był to bym twierdził, że dragi są ok bo wielu znajomych ćpa(ło) i dają radę a ja byłem wyjątkiem, któremu dragi nie posłużyły. spójrz jednak na statystyki. spójrz co dragi robią z ludzi i z ludźmi. ty możesz po saa czuć się świetnie. ale saa również prowadzą do zaburzeń mentalnych jak depresja czy schizofrenia. i akurat tego nie możesz zaprzeczyć. to tak jak z zielskiem. prawie każdy prawie zawsze się śmieje po jaraniu ale są tacy, co im zielsko szkodzi i czują się wprost źle. chodź odsetek tych drugich raczej jest mniejszy niż tych, którym saa szkodzą. argument o tym, że wszystko może cię zabić do mnie nie przemawia. raczej bym tu patrzył na tendencje, że jeden ma tendencje do raka inny do zaburzeń, inny do problemów jelitowych itd itd. problem w tym, że nie zawsze wiemy co i jak. u mnie w rodzinie jakoś przypadku raka nie było więc mógłbym spokojnie palić fajki. jeśli nie mam genetycznych skłonności to paląc całe życie RACZEJ nie dostanę raka. ale skąd mam mieć tę pewność ? nie mam. dlatego rzuciłem fajki.
problem tkwi w tym, że znając wielu ludzi, którzy biorą saa i są ok, nie przekonasz ani siebie ani reszty, że saa jest naprawdę ok i zupełnie bezpieczny. niestety w dzisiejszych czasach coraz więcej osób ma w sobie uśpionego demona który wychodzi podczas różnych ekscesów. a to zwiększa ryzyko.
czemu będąc na siłowni odróżniam ludzi na saa od czystych ? pomijając ich rozmiary (rozmiary to nie wszytko, kiedyś osobiście będę wielki jak niejeden koks ;) ) widać to na ich twarzach. po ich zachowaniu. czemu ci czyści potrafią ćwiczyć jak ludzie, zachowując się jak ludzie a ci na koksie rzucają się w oczy ze swoimi chamskimi zachowaniami ? czy oni potencjalnie nie stanowią zagrożeni a ze swoimi zrytymi psychami ?
alder Ty siedzisz w Irlandii (sorki za OT)?
alder Ty siedzisz w Irlandii (sorki za OT)?
jo, siedza.
I gadasz Ty ichniejszym śmiesznym akcentem ? :P
fallenursus
11-02-10, 18:15
koks to samo dobro i zwieksza IQ. wiekszosc jak polowa mensy jedzie na koksach.
zależy ;) w Dublinie mówią prawie po amerykański a w Cork jest bodajże 6 różnych akcentów. wszystko zależy z kim rozmawiam ;] najczęściej lubię gęgać jak hamerykańce :P ale corkowski akcent też już mi wychodzi. :P trza być uniwersalnym by się zapisać do mensy :D:D:D
Kumpel był w Dublinie chyba z 3lata i mi mówił, że są naleciałości amerykańskie, ale nie aż takie... Akcent z Cork znam minimalnie, przypomina mi taki angielski mieszany z francuskim trochę jak się słyszy :P
To nie jest odpowiedź na moje pytanie dino. Następnym razem proszę się ustosunkować do merytorycznej części mojej wypowiedzi.
Uczepiłeś się tej mety jakby SAA kończyło się się na mecie... a może tak o zastosowaniu winka, antka, trenu czy bolda w medycynie co? :happy:
1. Napisałem 1g teścia to mi odpowiadasz 20mg mety przepisują lekarze (po raz drugi dodam)... rozumiem, że jeden gram teścia to praktycznie to samo co 20mg mety? Ja o zupie, Ty o d***e.
2. W przypadku SAA, papierosów, narkotyków, alkoholu ciężko jest przewidzieć dalekosiężne efekty i skutki brania, bo jesteś tu i teraz. Zresztą nie będę się rozpisywał na ten temat, bo to już zrobił alder.
3. Kult ciała można uprawiać bez SAA, ale najwyraźniej dla Ciebie są to już rzeczy nieodłączne. Równie dobrze mogę napisać, że lepiej jest ćpać i ćwiczyć niż tylko ćpać. Czy to powoduje, że ćpanie staje się bardziej fajne?
4. Zdaje sobie sprawę z tego, że wbijając nie jestem w stanie przewidzieć skutków za x lat, a takie mogą wystąpić. Ja z natury jestem spokojny człowiek, po alkoholu nigdy mi się nieuzasadniony agresor nie włączył sam z siebie :happy:
fallenursus
11-02-10, 21:14
Bo ja widze ze ci zaszkodzilo jestes bardziej upierdliwy niz zwykle
ehh ten estrogen...wqrwiajacy troche,nie?:twisted:
Po prostu wydaje mi się, że idealizujesz SAA trochę dinuś i tyle, nie mam nic osobiście do Ciebie, bo głowę masz nie od parady i wiedzę też :)
Fallen, a Ciebie chyba włosy w klatę drapią... :P
fallenursus
11-02-10, 21:30
jak juz zaczniesz zrec wino to sie od niego i jego efektow uzaleznisz jak zjesz clen to stwierdzisz ze skutki uboczne ssa-jakie skutki-tak cie zacznie ciepac
dziwne ze w calym texcie tylko to przeczytalem...hmmmm?
fallenursus
11-02-10, 21:35
mnie uczyli w szkole ''an apple a day keeps the doctor away'' no to pije jabola dziennie...
dino i doszliśmy do sedna. idealizujesz nie we własnej obronie ale dlatego, że jesteś uzależniony. wiesz gwałty to była hiperbola, towarzyszu.
hulk hogan koksił 12 lat.
wiesz w tej chwili skoro cykle zmieniają zupełnie nastawienie to można porównać do dragów. jak człowiek jest całe życie przeciwny prochom i wreszcie weźmie, momentalnie i diametralnie zmienia zdanie. to jest właśnie to. wiesz na czym polega mechanizm szponów każdego nałogu więc tak samo saa jak i prochów ? że w momencie gdy jesteś pewny, że to kontrolujesz, oznacza to, że to ty jesteś kontrolowany. koniec kropka.
dalej, tak jak myślałem, swoją wiedzę podpierasz na własnym doświadczeniu, kolegów, znajomych itd. oraz panów PRO. a wiesz to może być prawdą obiektywną tak samo jak może być od niej oddalone o setki lat świetlnych.
teraz dalej, piszesz, że dragi to ścierwo. jak najbardziej się zgadzam. dragi są tak zajebiste, że właśnie dlatego to ścierwo i z nimi skończyłem. teraz pytanie ? brałeś DINO coś kiedykolwiek więcej niż 5 razy ? wydaje mi się, że chyba nie ale nie znam cię więc mogę się mylić. w każdym razie krytykujesz ćpunów - ok, zgadzam się. jedziesz po nich - tu już był polemizował. ale powiem ci, że są ludzie ćpający (wcale nie na co dzień) więcej niż dekadę. i się 3mają git. o sorry, już to pisałem, powtarzam się. teraz dalej: amfa, mdma, metamfa - syf. choć mdma leczono kiedyś ale wszystkie 3 ryją czachę. zielsko natomiast (żeby było jasne, nigdy nie przepadałem za zielskiem, nie jestem palaczem mam na nie wyyebunne) jeśli jest czyste, na pewno mniej szkodzi niż saa. ba,, wprost pomaga i to akurat jest faktem. jestem prawie pewien, że obiektywnie thc jest lepsze niż saa. i co ty na to ? nie zgodzisz się. czemu ? bo nie jarasz zapewne ale za to się kłujesz. proste jak świński ogon. dlatego właśnie będziemy mieć zawsze odmienne zdanie i nigdy nie dojdziemy do konsensusu. tzn. dojdziemy ale na zasadzie: koniec i kropka - więcej o tym nie nawijamy.
ja np. mimo, że jestem przeciwny dragom - to wiele im zawdzięczam. dzięki nim odkryłem wiele spraw i moje życie zmieniło się na lepsze. teraz już nie potrzebuję ćpać by cieszyć się życiem i mam nadzieję, że ty DINO jak i Mr. Know-it-All a.k.a fallenursus kiedyś też to poczujecie ... samoistnie naturalnie ;)
miałem koszmar !!!!! nie dość, że poprzedniej nocy śniło mi się, że zapaliłem papierosa, to dziś miałem sen, że zapodaję sok w poślada. sam sobie - jako że umiem - robiłem zastrzyk. i było to przyjemne. a więc koszmar jak dla mnie po przeczytaniu wszystkich tych informacji, po obejrzeniu Bigger, Stronger, Faster. po chyba trzecim strzale żałowałem bo przecież miałem plan zrobić coś ze swoim ciałem i pokazać wam, że bez koksu też można ;) dobrze, że to tylko sen.
nie wierzysz we mnie. albo właśnie wierzysz
dobra pany, zioło ziołem, ogólnie konopie są były i będą przemysłowe i lecznicze a ćpuńskie hulanki przesłaniają walory tejże rośliny.
była znana od dawna, i jej właściwości. zobaczcie na Zagłobę :P
http://www.youtube.com/watch?v=N1BKO2ISHkY&feature=player_embedded
dzbanekzwd
02-03-10, 20:21
mam pytanko
czy narkotest wykryje metke?
mam pytanko
czy narkotest wykryje metke?
watpie
a jak sprawa narkotestu i dopalaczy sie ma?
mateo przeciez to legal jest , dont worry
co jest legal ? legal jest w celach kolekcjonerskich oraz w kryteriach, że zielsko nie zawiera THC. nadal jednak są to środki psychoaktywne i np jazda samochodem pod wpływem tych substancji NIE JEST legal.
podstawowe narkotesty wykrywają thc, mdma, amfę i pewnie kokę i jeszcze kilka. dla przypomnienia: najdłużej wykrywalna jest maria, pixy i feta dzień do 2 po zażyciu.
dzbanekzwd
03-03-10, 20:18
metaamfetamine wykrywa i gdzieś w necie czytałem ale już nie pamiętam gdzie ale było to tak: wykrwywa mary, fete ..... i inne metaboliki
Można posiadać ,ale będąc pod wpływem za kierownicą możesz się zdziwić ;)
AFAIK do 6 lat za jazdę pod wpływem psychotropów [;