Zobacz pełną wersję : Sex podczas cyklonu
Witam was wyjadacze chleba i nie tylko :smile:
Chciałem sie dowiedzieć wiecej jak to sie sprawy maja podczas cyklów testeronowych, czy można w tedy bzykać sie z Panną (czy wtedy gdy spuscimy z krzyża, nasz poziom testosteronu spada? )
Sprawa jasna ze libido wtedy głupieje jak szalone i ciężko naszego wacka utrzymać na smyczy :lol:
Przygotowuje sie powoli do cyklu i chciałbym wiedzieć cos wiecej na ten temat czy sex wpływa pozytywnie na rozwuj masy podczas cyklonu badz nie?
Chciałem sie dowiedzieć wiecej jak to sie sprawy maja podczas cyklów testeronowych, czy można w tedy bzykać sie z Panną (czy wtedy gdy spuscimy z krzyża, nasz poziom testosteronu spada? )
Sprawa jasna ze libido wtedy głupieje jak szalone i ciężko naszego wacka utrzymać na smyczy :lol:
Przygotowuje sie powoli do cyklu i chciałbym wiedzieć cos wiecej na ten temat czy sex wpływa pozytywnie na rozwuj masy podczas cyklonu badz nie?
nie wolno ruchać na cyklu i po bo spadki będą:twisted:
fallenursus
07-12-09, 20:52
jesli juz spuscisz to szybko nabij w tloka i wbij zeby nie bylo wachan poziomu tescia w organizmie.
ja rucham ile wlezie, dlatego mam takie cienkie przyrosty :(
nie sluchaj chlopakow ja ruchalem 2 razy dziennie i Bylo Git masa Szla Jak szalona
Tylko pannie do buzi i połyk musowo bo szkoda mleka :)
Fallen Ty też tam taki munnndry byłeś?????
Forum słuzy do pomagania sobie na wzajem i na wymianie informacji a nie robienie sobie z kogoś jaj.To ze moze kozak jestes w dziedzinie kulturystyki lub nie bo może nawet kulturysta nie jesteś to nie znaczy zeby z kogos sie nabijać. Pamietaj ze moze kiedys bedzie ktos z ciebie łacha darł na jakims innym forum jak zapytasz o coś czego nie wiesz, bo przeciesz my ludzie nie jestesmy ukierunkowani wszechstronnie.
take care
Jesteś w stanie odmówić sobie sexu ze względu na cykl ?:knockout:
..:Damian:..
08-12-09, 00:12
Wyobraziłem sobie :)
Panna do niego
- weź mnie
a on
- Nie mogę jeszcze tydzień
na pewno sie nie powstrzymam
08-12-09, 00:17
No właśnie :)
To po co pytać jak i tak nie skorzystasz z rad
Bo chce wiedzieć co sie wtedy dzieje.Czy tak trudno to zrozumieć? Chyba pytanie padło w pierwszym poście!
kurna na cyklu jakbys mogl odmowic sobie bzykania to bys mial w moich oczach szacun;) ja byum ruchal wszystko co sie rusza...
kurna na cyklu jakbys mogl odmowic sobie bzykania to bys mial w moich oczach szacun;) ja byum ruchal wszystko co sie rusza...
i nawet co na drzewo ucieka?? he he:lol:
a od kiedy to teściu jest wydalany ze spermą ?
Dymaj ile wlezie, wyjdzie Ci to tylko na zdrowie !
chyba, że jednym strzałem zaliczysz 4 gole :X
kurva jak bedziesz ON to zobaczysz ze bedziesz ruchal co popadnie. kuśka non stop na bacznośc w gotowosci, konczysz i chcesz znowu. to jest piekne.
tylko pamietaj o obiegu zamknietym- tak jak starszyzna napisala:)
Ja tam sexu sobie nie żałuje. Pukam ile sie da i gdzie sie da. I masa zawsze idzie siła też:):)
a ja mam inne pytanie zwiazane z tym tematem. moja zona powiedziala, ze "on" jest jakis inny. chodzilo o to, z przy bzykaniu ja zajechalem. najpierw sporo czasu do buzi, a pozniej bzykanie wlasciwe. macie tez tak, ze czasami nie mozna szczytowac? pala oczywiscie non stop na bacznosc.
10-12-09, 18:15
Może znudziła Ci się już kobieta :)
Nie podnieca Cię już
nie czaicie ????
on sie pyta czy walenie gruszki po 10 razy dziennie może mu coś tam zaszkodzić ....
odpowieć brzmi TAK - może to prowadzić do przeciążenia lub kontuzji nadgarstka,
stosój rękawice z ściągaczem na nadgarstek podczas walenia konia bo sie kontuzji nabawisz !!!
Hmm jeśli nawet się powstrzyma z seksem co jest arcytrudne jak ma się jeszcze panne na stałe, to czy nie będzie samowolnych wytrysków np.podczas snu?To wtedy wyjdzie na taką samą utrate nasienia, a przyjemność zapewne zdecydowanie mniejsza.
Mam jedno pytanie > jeżeli robię to co najmniej raz dziennie sam lub z kobieta , a nie biorę sterydów anabolicznych tylko odzywki typu białko lub kreatyna czy ma to wpływ na moja masę i sile > zaznaczę że od jakichś 3 miechów stoję z kilogramami ;/
Mam jedno pytanie > jeżeli robię to co najmniej raz dziennie sam lub z kobieta , a nie biorę sterydów anabolicznych tylko odzywki typu białko lub kreatyna czy ma to wpływ na moja masę i sile > zaznaczę że od jakichś 3 miechów stoję z kilogramami ;/
tak wydalasz kreatyne razem ze spermą i masa nie idzie wtedy.
w sumie to dziwie sie, ze musiales sie az o to pytac skoro sam widzisz ze nie rosniesz mimo suplementacji. Kulturystyka wymaga wyrzeczen wiec albo orgazm twoj albo orgazm panieniek na twoj widok:)
Naprawdę wielkie dzięki , chyba znalazłem przyczynę mojego przestoju .