PDA

Zobacz pełną wersję : Mam talent

Dementor
05-12-09, 22:16
Oglądał ktoś dzisiejszy finał, bo moim zdaniem to jest nieporozumienie ze wygrał ten akordeonista.

STINGER
06-12-09, 12:58
zgadzam sie wg mnie powinien wygrać ten co na bmxie jeździł :D

michal_f
06-12-09, 13:46
z tych co byli w finale to Teliczan mogla wygrac albo te dziewczynki co sie tak wyginaly. Z tych co do finalu anwet nie dotarli to ten koles co z pilka sie bawil byl kozak.

Ezachiel
06-12-09, 14:21
nam powiedzmy amatorom sportu podoba sie np "ten co na bmxie jeździł" albo "kozak z piłką" ale jury i tak wybierze śpiewaka albo grajka... nie mowie ze są słabi bo mają ten talent, tylko ze widac: jakie jury takie "talenty" ;]

michal_f
06-12-09, 14:27
bo ludzie wysylajac te sms kieruja sie w duzym stopniu tym co mowi jury. Moze nawet o tym nie wiedza ale podswiadomie kieruja sie tym w znaczym stopniu. Oczywiscie sa wyjatki aby potwierdzily regule :)

1Matt
06-12-09, 14:47
ten program i tak jest cały skorumpowany... była tam genialna wokalistka, takiego głosu w polskiej muzyce jeszcze nie było, a jej nie dali dojść nawet do półfinału... żal.pl
chopaki, ale gdzie 300tyś zł komuś kto nauczył się jezdzić w nietypowy sposób na rowerze?
na YT jest pełno takich osób i to znacznie lepszych... ale przyznam, że koleś z piłką był naprawdę dobry:) ale też raczej nie na miejscu byłaby nagroda...
Ci ludzie mogą robić pokazy, ale nigdy majątku na tym nie zbiją, niestety...
muzycy kasę biją w przeciwieństwie do dawnych czasów, dlatego tyle tego jest:P
i prawda, że ludziom już to zbrzydło ale co poradzić...

michal_f
06-12-09, 15:15
chopaki, ale gdzie 300tyś zł komuś kto nauczył się jezdzić w nietypowy sposób na rowerze?

dlatego mowie ze mogly wygrac te dziewvzynki jak gumy xD lub Teliczan imienia nie pamietam. Podobala mi sie :)

bulitto
06-12-09, 15:56
ten klijent co wygrał to jak dla mnie poracha, akordeon to mi sie z rumunem w autobusie kojarzy

1Matt
06-12-09, 16:00
ok ok ale wez zagraj na nim tak jak on:D trzeba mieć słuch porównywalny do słuchu skrzypka... zwłaszcza jak chce się grać w ten sposób.

Dementor
06-12-09, 17:02
A powiedzcie mi ten kony wam sie podobał, bo przeszedł z połfinału z pierwszego miejsca, jury go bardzo pochwalilo a moim zdaniem to on nic nie pokazał i nie wiem wogule jaki on ma talent.
Wygrana akordeonisty to tez porazka.
Moim zdaniem program powinni wygrac ci bracia, ale jurorzy im troche pojechali wiec narod sie bał na nich zaglosowac, ewentualnie te dziwczynki tez mogly wygrac - jadzia i dominika. Patenciarz byl bardzo dobry w polfinale ale w finale cos nie bardzo. Zgadzam sie z wami ze ten koleś na bmx-ie byl dobry jak rowniez ten z piłką.

Russel
06-12-09, 17:29
Też to oglądałem i mam podobne odczucia mogl z tego grona lepiej wybrac...

Ogólnie oglądałem chyba 2 odcinki tego w tym finał i najlepsza była babka co tak dupskiem rzucała shaking asing czy coś takiego :D

fvs
06-12-09, 17:58
Mi się podobał ten co stepował i sam to urządzenie wymyślił, jemu się należało te 300 tys.
Połowa osób w tym finale to nieporozumienie, ciesze sie z ten filipińczyk miał 3 miejsce i dostał wycieczkę - należało mu się

Reasumując:
http://img8.imageshack.us/img8/8774/1259601970byklimiuczek5.jpg (http://img8.imageshack.us/i/1259601970byklimiuczek5.jpg/)

Marurka
07-12-09, 21:03
a ja sie ciesze ze wygral akordeonista :) a tak na marginesie to dobrze ze te dwa ciecie "bracia" nie wygrali nie moglam patrzec na ich ryje. Dwa fałszywce :)

Dementor
07-12-09, 21:57
Uzasadnij, dlaczego mowisz o nich fałszywce? Bo tak Wojewódzki powiedział?

Micek185
07-12-09, 22:06
jak dla mnie to po pierwsze porażka że w polskiej edycji mam talent udział brał filipinczyk chociaż był dobry ale mniejsza o wiekszość:)a po drugie dla mnie też gość który robił triki z piłka lub ten na bmxie oni byli the best,a po trzecie jak foremniakowa sie wypowiada to mi się scyzoryk w kieszeni otwiera:twisted:

1Matt
07-12-09, 23:22
micek a co w tym złego, że brał udział?.... za granicą nie robią z tego wielkiego halo, Polacy też biorą udział, słynne trojaczki w USA, co w półfinale zrobiły taką klapę, że szok...xD
zresztą sympatyczny był ten filipińczyk:) ci bracia też mi jakoś nie pasowali...
jakąś "atrapę" widziałem w ich oczach, ale to tylko moje odczucie:)

Micek185
08-12-09, 01:00
nie wiem jakoś mi to nie pasuje,może mam wypaczone zdanie na ten temat ale myslę ze skoro to nasze wydanie to powinnismy szukac talentów w Polsce,a to co on robił na scenie to inna bajka!!!bo tydzien temu dał naprawde niezły koncert,jeden z lepszych głosów jakie tam słyszałem!a ci goście ci bracia ja tm nic takiego nie zauwazyłem że robia to pod komere,najbardziej porażkowy był chyba ten patenciarz a jeden z sympatyczniejszych to ten mały kaczorex czy jakoś tak miał gość flow!:lol:

Marurka
08-12-09, 18:21
Uzasadnij, dlaczego mowisz o nich fałszywce? Bo tak Wojewódzki powiedział?

Nie nie dlatego ze on tak powiedział. Ja na wszystko mam wlasne zdanie. Widac bylo ze oni byli zaj... sztuczni. Poza tym w ktoryms tam odcinku powiedzieli ze oni to tak od malego sie ucza to juz tak zostalo. Moim zdaniem skoro maja glos i potrafia spiewac to dlaczego nie spiewaja tego co lubia?? to mnie dziwi. W ogole na ich ryje nie moglam patrzec. Dla mnie tez bylo duzo innych osob ktore nadawaly sie na zwyciezcow. Ale koles co wygral byl prawdziwi widac bylo ze kocha to co robi poza tym byl bardzo sympatyczny. A te dwa przyglupy to za sama gebe bym skasowala.

Micek zgadzam sie w 100% ja mialam ochote rozwalic tv jak sluchalam jej wypowiedzi. W ogole ta idiotka to za wszystko wszystkim dziekowala tepa BICZ! :D

Micek185
08-12-09, 18:44
fakt goście jacys tacy miękkim chujem w czoło bici:yawn:
A pamiętacie takich dwóch starszych braci takie pucałki i grali na łyzkach?oni byli wcześniej ale to było dopiero cos! bynajmniej mi się to podobało,i zgadzam sie z tym że jak coś sie robi to trzeba to kochać wtedy wychodzi najlepiej:D

Dementor
08-12-09, 18:50
Nie nie dlatego ze on tak powiedział. Ja na wszystko mam wlasne zdanie. Widac bylo ze oni byli zaj... sztuczni. Poza tym w ktoryms tam odcinku powiedzieli ze oni to tak od malego sie ucza to juz tak zostalo. Moim zdaniem skoro maja glos i potrafia spiewac to dlaczego nie spiewaja tego co lubia?? to mnie dziwi. W ogole na ich ryje nie moglam patrzec. Dla mnie tez bylo duzo innych osob ktore nadawaly sie na zwyciezcow. Ale koles co wygral byl prawdziwi widac bylo ze kocha to co robi poza tym byl bardzo sympatyczny. A te dwa przyglupy to za sama gebe bym skasowala.

Micek zgadzam sie w 100% ja mialam ochote rozwalic tv jak sluchalam jej wypowiedzi. W ogole ta idiotka to za wszystko wszystkim dziekowala tepa BICZ! :D
Powiem ci szczerze ze ja tez za nimi nie przepadałem, ale wolałbym zeby wygrali oni nic ten akordeonista, szczerze ci powiem ze jak ogladałem jego wystep w finale to ciągle czekałem az skonczy, ale jak wystepował na koniec po wynikach to juz wylaczylem tv. Tak samo nigdy nie zrozumiem kto głosował na tego kony-ego, przeciez on nie ma żadnego talentu, w pół finale jak był to moge sie zgodzic że miał fajne muzyką włączoną w tle ale nic poza tym, tanczy jak pajac z lalkami, ale jak widac na nasz naród to wystarczyło bo zajoł pierwsze miejsce (w pół finale). A jeszcze apropo tego filipinczyka to musze powiedziec ze finale mial jeden z lepszych występów.

Dementor
08-12-09, 21:10
http://mamtalent.plejada.pl/27250,wideo,,136729,komercyjny_to_jest_program_kub y_wojewodzkiego,aktualnosci_detal.html