Zobacz pełną wersję : redukcja- pomocy
kaaanonier
05-12-09, 21:39
witam
co polecacie na redukcje?? tak do 70zł...
z gory dzieki
pozdrawiam Kaaanonier
A miałeś już doczynienia z jakimiś reduktorami?
Na redukcje ujemny bilans kaloryczny. Zbilansowana dieta. Areoby i sukces murowany. Po co pchać sie w reduktory z których połowa podwyższa temp ciała zakłuca homeostaze i potem są problemy zdrowotne.. ;/ Doświadczenie z kolegi przyjmował silny spalacz niby i źle się czuł zawroty i na treningu rozpalony jak dzik...
grzechu-82
06-12-09, 11:04
Z takich lajtowych spalaczy to ts nawet daje radę . Tylko ja po 2 tygodniach waliłem już podwójną dawkę. Ale tym się nie sugeruj.:whistle:
ja mam Thermo stim ale jeszcze go nie sprawdziłęm
kaaanonier
06-12-09, 15:21
A miałeś już doczynienia z jakimiś reduktorami?
nie nigdy nic nie bralem ;D
MolderDist
06-12-09, 16:11
A co masz na myśli piszac "coś na redukcje"?
Jesli nic nie brałeś to na początek proponował bym coś słabszego, żeby twój organizm się przyzwyczaił np.L-carnityna, CLA a dopiero potem coś mocniejszego.pozdr :smile:
Zależy ile chcesz "wyciąć" jeśli nie masz zbyt dużo fatu to ta l-karnitynka oczywiście plus odpowiednia dieta, trening i areoby powinna dać rade, ale jeśli jesteś zalany konkretnie to lepiej zacznij od np. termo speeda, znów tak bardzo nie kopie, żeby zabić:lol:
kaaanonier
08-12-09, 21:21
tłuszcz mam tylko na brzuchu ;/ do tej pory biegalem itp i tłuszczu mam mało tylko ten brzuch ;/ wiec moze l-karnitynka bedzie dobrym rozwiazaniem.
dzieki
MolderDist
08-12-09, 21:40
l-karnityna w sensie samego "spalania" nie pomoże
może pomób w dłuższych, intensywniejszy treningach co może się przełożyć na spalenie więcej kcal/tłuszczu
Jak interesuje Cię coś dobrego w dziale jakość/cena to za ok.69zł możesz kupić Universal Super Cuts 3 130tbl.Dobra, renomowana marka.Ale może najpierw zacząć od słabszych suplementów typu wymienianego już CLA czy ekstraktu z zielonej herbaty-polecam TREC'a.Ciekawy jest również suplement ClenBurexin Trec'a, za 90 kaps. płacisz 50zł, a jest to produkt firmy która nie zawodzi :) To tyle jeśli chodzi o same odżywki, a same suple to za mało przy redukcji.Trzeba mieć odpowiednie treningi z odpowiednią ilością aerobów-rowerek, bieżnia, steper itp. lub inne sporty.Bardzo ważna jest też dieta, jedz tylko w domu sam sobie gotuj, wykreśl z menu wszystkie niezdrowe tłuszcze spróbuj oleju lnianego zamiast zwykłego.Oliwa z oliwek, ryż, kurczak, indyk jest tego pełno.Pij minimum 2-3 litry wody dziennie.Jest to dieta dość rygorystyczna, ale będą efekty :) pozdro