hotdog1990
05-12-09, 21:08
Witam, kiedyś sporo czytałem na tym forum i się udzielałem i musze przyznac ze jest naprawdę dobre. Dzisjaj jednak pisze do was(kolegów także ćwiczących) z propozycją zarabiania w internecie. Polega to na włączeniu malego programu, ktory wyswietla reklamy (zuzycie procesora takie jak przy programie typu gadu-gadu) a my za to dostajemy pieniądze. Oczywiscie reklam nie musimy oglądać a program mozemy ustawić w dowolnym miejscu na pulpicie aby nam nie przeszkadzal. Najlepsze jest ze wykonujemy te same czynnosci co zawsze( przegladamy strony, czytamy maile itp.) i przy okazji zarabiamy pieniądze. Kokosów się nie zarobi ale można zawsze troche dorobic i pieniążki przeznaczyć chociażby na odżywkę.
Jeśli kogoś zainteresowałem to prosze o dalsze pytania na forum lub pozostawienie kontaktu . Wszystkich traktuje poważnie i każdemu odpisze odpowiadając na wszystkie pytania.
Szczegóły będę podawał w indywidualnych romowach gdyz jest to bardzo rozbudowany temat i moglbym o nim mowic pół dnia, a przeciez nie o to chodzi zeby was zanudzic.
Z góry przepraszam za błedy, ale niedawno wrocilem z Anglii po dluzszym pobycie i zdaje sobie sprawe ze moja gramatyka na tym ucierpiała. W Anglii mnostwo ludzi dorabia w ten sposób i są bardzo zadowoleni bo jest to przyjemna forma zarobku, nie wymagajaca specjalistycznej wiedzy.
Pozdrawiam
Jeśli kogoś zainteresowałem to prosze o dalsze pytania na forum lub pozostawienie kontaktu . Wszystkich traktuje poważnie i każdemu odpisze odpowiadając na wszystkie pytania.
Szczegóły będę podawał w indywidualnych romowach gdyz jest to bardzo rozbudowany temat i moglbym o nim mowic pół dnia, a przeciez nie o to chodzi zeby was zanudzic.
Z góry przepraszam za błedy, ale niedawno wrocilem z Anglii po dluzszym pobycie i zdaje sobie sprawe ze moja gramatyka na tym ucierpiała. W Anglii mnostwo ludzi dorabia w ten sposób i są bardzo zadowoleni bo jest to przyjemna forma zarobku, nie wymagajaca specjalistycznej wiedzy.
Pozdrawiam