Zobacz pełną wersję : Clout + No-Xplode + Tribulon co sadzicie o tym?
Witam mam maly problem odnosnie brania tych odzywek...mam zamiar sobie kupic te 2 pierwsze co sa w temacie a zostalo mi prawie cale opakowanie Tribulona(Trec)Czy jest sens mieszania go miedzy te dwie pierwsze odzywki?czy lepiej go zostawic na kiedy indziej lub go wyrzucic w ogole?A jesli zostawic i brac razem z tymi dwoma to moze ktos podpowie jak to dawkowac(kazdy produkt kiedy ile itp)?
MolderDist
06-12-09, 00:11
Ankieta działu!
Wzrost:ok.180cm
Waga:86kg(jakis niecaly miesiac temu wiec nie sadze ze wzrosla)
Staż:jakies poltorej roku moze i wiecej
Dieta:staram sie stosowac ta ktora jest propozycja w dziale dieta (w podwieszonym temacie) dla osob wazacych 84-84kg o ile dobrze pamietam
Cel:sucha masa miesniowa(bo troszke za bardzo jestem obtluszczony ze tak powiem)
Ilosc odzywek-jest w temacie podane...
O to chodzilo?
MolderDist
06-12-09, 16:10
Clout rano i po treningu
przed treningiem No-xplode
tribulon dołóż do cyklu - pamietaj aby SAPONIN było dziennie minimum 3 gramy! i rodziel to na rowne dawki i dawaj po posilkach
dobry cykl , tylko ze jedna puszka clouta ci nie starczy na pelny cykl, mozesz dokupic puszke mono za 40zl i jak ci sie skonczy clout dociagnac do konca z xplodem
Clout rano i po treningu
przed treningiem No-xplode
tribulon dołóż do cyklu - pamietaj aby SAPONIN było dziennie minimum 3 gramy! i rodziel to na rowne dawki i dawaj po posilkach
Sorki ale nie jestem za bardzo obeznany;d co to ten Saponin?to chodzi o Tribulona?Co masz na mysli mowiac minimum 3 gramy i zeby rozdzielic to na rowne dawki i dawac po posilkach?
MolderDist
07-12-09, 23:30
Ehh cięzko to widze kolego...
w 2 kapsułkach jest 1560 mg ekstraktu, ale tylko 60% z tego to są saponiny, czyli to co ma DZIAŁAĆ i na czym nam zależy.
W jednej kapsułce wychodzi 468 mg saponin.
Masz mieć 3 g = 3000 mgCzyli dziennie 6-7 kapsułek
Dobra wielkie dzieki ze mi to wyjasniles:)sorki ale nie wiedzialem o czyms takim wiec chcialem zeby ktos mi to wytlumaczyl...
MolderDist
09-12-09, 23:26
Spoko ;-)
Wroce do tego tematu bo nie bede zakladal nowego...
dobry cykl , tylko ze jedna puszka clouta ci nie starczy na pelny cykl, mozesz dokupic puszke mono za 40zl i jak ci sie skonczy clout dociagnac do konca z xplodem
Jaki mono proponujesz?Moglbys podac nazwe jakas konkretna?
najlepiej zielona vitalmaxa bo jest tania i dobra
a jaka masz puche xploda? kup najlepiej 1230g bo sie najbardziej oplaca i starczy ci na 5-6 tygodni
wlasnie taka mam:) dzieki za pomoc:)
MolderDist
14-12-09, 17:37
brałbym mono creapure, firma obojetnie tam gdzie taniej tylko, że własnie wybierałbym najbardziej rozdrobnioną
http://allegro.pl/item842977417_kaizen_creatine_kreatyna_300_g_micro _creapure_skw.html co sadzisz o tym w takim razie?:)
MolderDist
14-12-09, 23:53
Jest jak najbardziej ok i od zaufanego człowieka ;-)
Wroce do tego tematu jeszcze raz bo nie bede tworzyl nowego watku i zasmiecal tego forum...czy tribulona mam brac 6-7 kapsulek dziennie czyli moge brac go 2 kapsy na raz? i czy moge go brac np rano ,przed treningiem i wieczorem(przed treningiem zaraz po posilku przedtreningowym ok.niecalej godzinki przed no-xplodem?czy lepiej zostawic go np po treningu po odstepie po cloutcie)dzieki za odpowiedzi na moje mam nadzieje ostatnie pytania zwiazane z tym cyklem:)
MolderDist
04-01-10, 18:05
Koniecznie 6-7 kapsułek rozłożone w ciągu dnia
np. 2 rano 2 przed treningiem 2 wieczorem