PDA

Zobacz pełną wersję : Gainer/Kreatyna

Siena8
04-12-09, 15:44
Witam, mam takie pytanie jaki gainer jest w miarę dobry i w przystępnej cenie ? Odrazu mówię, że będzie mi potrzebny do stosowania tylko i wyłącznie raz w tygodniu (góra dwa), więc jakby ktoś mógł to proszę napisać jaką ilość bym musiał kupić żeby na miesiąc starczyło :)
Drugie moje pytanie jest takie, jaka kreatyna jest dobra na drugi cykl (pierwszy cykl był pół roku temu na mono z vitalmaxa) i od stycznia chciałbym zrobić drugi cykl i tak się zastanawiam jakie byłoby dobre.

KowalX
04-12-09, 16:03
kup mały izolat i rodzynki czy co tam będziesz miał pod ręką ,nawet najmniejszy starczy na trochę.
kreatynę na drugi cykl wybierz mono ;),możesz dodać np jakieś aakg np aakg megahardcore ...

Siena8
04-12-09, 16:45
ok dzięki, a te aakg z kretą to jak stosować tak jak na opakowaniu napisane czy jakoś inaczej?

KowalX
04-12-09, 18:03
a jak jest napisane i jakie aakg?

Siena8
05-12-09, 12:50
http://www.allegro.pl/item827762206_trec_aakg_120_kap_hormon_wzrostu_meg a_efekty.html
takie aakg, dobre czy jakieś inne? bo nie mam kupionego tylko nad tym się zastanawiam.

KowalX
05-12-09, 13:08
dobre ,ale wybierz 240kaps

Siena8
05-12-09, 13:12
ok dzięki za pomoc.

MolderDist
06-12-09, 00:07
Witam, mam takie pytanie jaki gainer jest w miarę dobry i w przystępnej cenie ? Odrazu mówię, że będzie mi potrzebny do stosowania tylko i wyłącznie raz w tygodniu (góra dwa), więc jakby ktoś mógł to proszę napisać jaką ilość bym musiał kupić żeby na miesiąc starczyło :)

Polecam GainBody machine man 30 z Activlaba, szczególnie smak orzech włoski. Ma 30 g bialka na 100 g co jest bardzo wazne, jeżeli w jakikolwiek sposb ma zastępowac posiłek.

Izolat nie potrzebny w okresie budowania masy bo kosztuje znacznie drożej powiedzmy od WPC, a różni się tylko tym, że ma pare gram mniej laktozy.

Wiec dobre wpc wystarczy do uzupelnienia diety i dawania po treningu.

m@bi
06-12-09, 10:36
Taniej wyjdzie połączenie ostrowii z carbo :)

Ostrowia na 100gr ma 80gr białka
Carbo na 100gr 90-95

Sumując taniej wyjdzie i na dłuzej starczy. I smak sie nie nudzi. Pijesz np smak ostrowii truskawe a carbo cytrynka :)

Murzyn 42cm
06-12-09, 15:30
ale do activbody tzn tego gainera wyzej,on ma w sobie niecale 2g kreatyny,zawsze cos,plus tauryna i vit B6,wiem bo sam mam i po tygodniu ciezkiego treningu widac efekty:) tez orzech wloski;] tylko rozpuszczalnosc taka sobie,tzn gorsza w porownaniu z bialkiem serwatkowym....