Zaloguj się

Zobacz pełną wersję : Nowa dieta. Plan trenigowy. Cel rzeźba i rozbudowa mięśni -ręce klata

mefisto888666
03-12-09, 10:40
:yawn:Dieta
1 szejk z platkami owsianymi i orzechami(na odzywce), owoc

2 chleb razowy 2 jajka warzywa/omlet

3 100g ryzu brazowego 200g kurczaka

trening

4 50 g ryzu bialego, owoc odzywka

5 odzywka bialkowa, lyzeczka oliwy

eliminuje twarog z diety, jest zbyt ciezki

Waze 76kg, 180cm 21lat ostatnio zaczalem jeszcze spadac i sie przestraszylem. Jadlem mniejsze sniadanie i polowe tego co na obiad. Dodam ze w nowym roku zaczne brac kreatyne.

Trening
1 dzien klata, biceps brzuch(wader i brzuszki) aeorby na poczatek i koniec
2 dzien aeroby i brzuch
3 dzien klata bieceps brzuch aeroby
4aeoriby brzuch
5 klata biceps brzuch aeroby
6 brzuch aeorby

Moim celem jest ogolne wyrzezbienie sie dobre samopoczucie i wyglad;D
Prosze o pomoc w ustaleniu trningow, serii powtorzen...

NIe chce isc z masa do gory dobrze mi z tym co mam.
JEszcze jedno pytanko, co robicie gdy macie ochote zjesc cos tlustego niezdrowego itp. Ja wczoraj musialem, zjadlem chipsy, kielbase , bulke snickesra cole i piwo, malo sie nie pozygalem...Musze jakos diete urozmaicic, na chodzenie do restauracji mnie nie stac, czasu tez brak(student) zeby to nie bylo monotonne i nie nudzilo...
z gory dziekuje

michal_f
03-12-09, 11:05
twarog na noc jest ok... nie szalej tak z tymi odzywkami tylko zapodaj jakies miecho czy cos.
Trening do dupy. Znasz moze jakies inne partie miesniowe jak klata, biceps i brzuch ??
Musisz cwiczyc cale cialo a nie tylko te miesnie. Miesnie rosna jak odpoczywaja wiec co za duzo to nie zdrowo i zakatujesz ta klate i bica. Poczytaj o prawdziwych planach :
http://www.e-kulturystyka.info/showthread.php?t=20417

mefisto888666
03-12-09, 13:44
a co sadzicie o 2 sniadaniu jajecznica 1 cale jajko 2 bialko troche oliwy pomidor cebula i 70g chleba razowego/50g ryzu brazowego plus 100g kurczaka warzywa z odrobina oliwy? NIe przytyje przy czyms takim, chodzi zeby mi brzucha za bardzo nie wywalilo od bialka

michal_f
03-12-09, 13:50
od bialka Ci brzucha nie wywali, predzej od wegli ;p