Zobacz pełną wersję : MaTT 4 miechy
Witam , mam 21 lat ćwiczę od troche ponad 4 miesiecy . wraz z nabieraniem wagi będę uzupełniał profil fotkami
wzrost 176 cm waga 77kg . Trening na razie na sucho za jakiś czas przyjdzie pora na odzywki pozdro :)
No z przodu już powolutku coś widać ;). Dobry masz bf.
Jak na 4 miesiące ładnie. clap
Powodzenia w dalszych treningach!.
patryk2603
02-12-09, 21:50
Ale sie spiołeś - uważaj bo czasem zwieracze puszczają
Nie no ale ogolnie jak na 4 miech to spox! klata dosyc, brzuch widoczny chociaz troche chyba krzywy z tego co widze. Dobrze jest chociaz swiatlocienie robia swoje:p cisnij dalej- powodzenia
Ogólnie z brzucha zadowolony nie jestem trudno zrobić mi dolne partie , ale w końcu sie uda :) na razie wygląda to tak
Nooo.. brzucha to zazdrosze.. naprawe!
Ehh.. kiedys taki miałem :/
NeverLetGo
03-12-09, 08:10
dzieje sie... duża zasługa niskiego BF... mimo wszystko pora zacząć wiecej jeść!
brzuch git! dolne partie standardowo bez porządnej diety i aerobów ciężko będzie ruszyć...
ile waga twoja wynosiła na poczatku?
68kg w czerwcu obecnie 77
biceps w sierpniu 33cm obecnie 37.5
brzuch zajebisty, poza tym nie jest źle ;)
Szczerze mówiąc nigdy bym nie powiedział ze na zdjeciu masz 37,5cm, myslalem ze max 35 cm :)
Nie ważne czy tyle ma czy nie ...
Ale na "sucho" 9 kilo w 4 m'ce to nie lada wyczyn .
9 kg w 4 miechy cos mi sie wierzyc nie chce ze nic nie wpierdalales:D przyznaj sie METKA?:D kredka ?
wklej fotki z dobrym oświetleniem w pozach :smile:, ok? :lol:
nom tyle poszło dopiero od 2 tygodni mam diete bo waga juz niechce isc do góry 1 miesiąc stoję juz w miejscu .
od wakacji strasznie dużo jadłem były warunki do dobrego obiadku :) obfite posiłki kilka razy dziennie . oczywiscie co jakies 2-3 dni robilem po 300 brzuszkow oglądając tv .
nie chce wazyc 100kg bo nie oderwe sie od ziemi w tym co trenuje . 86 mi styknie
slim shady
03-12-09, 19:12
a co trenujesz ?
Xma połączenie akrobatyki z kopniakami :)
tutaj znalzlem zdjecie jak wygladalem przed rozpoczeciem treningow przy wadze 68kg http://img51.imageshack.us/i/dsc02330.jpg/
co do bicepsa mam 37.5 bez pompy bedzie czas zrobie fote jak co
bezdyskusyjnie widać różnice w klacie:)
powodzenia dalej;)
http://img51.imageshack.us/i/dsc02330.jpg/
Ciekawe czy kumpel robił to zdjęcie tobie czy tym dupom z tyłu :)
tu ten obiecany bicek nie jestem mistrzem pozowania takze kilka fot ;p
ja w 3 miechy polecialem 7 kilo do przodu i 2 cm w pasie mam mniej na sucho tylko bialko z ostrowi i carbo z olimpu oraz dieta pozdro
patryk2603
04-12-09, 16:42
:O w 4 mies?!?!?!?!?
patryk ,a co to duzo jest ?? Jak bedziesz juz mial diete dopieta na ostatni guzik to na masie mozesz narobic 10kg w ciagu miesiaca :]. A redukcja moze isc tak samo , po 10kg w dol... Wystarczy miec diete i podstawowe suple (amino ,bcaa witaminiki carbo i bialko wedle potrzeb no i czasm kreatynka).
ale to nie jest wielce wyczyn przytyc 9kg w 4 miesiace tymbardziej ze kolega zaczyna przygode na silowni dopiero, dobre zarcie , solidny trening i pasuje.
Na siłce staram sie nie obijać a ćwiczyc maksymalnie
Na siłce staram sie nie obijać a ćwiczyc maksymalnie
Z tym maksymalnie to Ciebie poniosła fantazja ułańska ^^
Co do zdjęć JEst dobrze :) Jak na taki staż
tutaj nastepne fotki . dieta plus gainer plus bialko obecna waga 80kg
moim zdaniem jest dobrze
wyglądasz jak fighter :))
Prawie jak Brad Pitt w Fightclub :D
masssuj bo sucho dobry wiek aby zaczac tyć :)
ja cwicze 3 miechy mam zdjecia tylko niewiem jak mam wzucic
Pewnie ze masuje chłopaki :) dieta plus bialeczko i gainerek jest :)
narazie po 4,5 miecha moge stwierdzic duzy postep na sile .
pozdro
no, brzuch masz w porządku:rockon: oglądając takie fotki dochodzę do wniosku ze jeszcze duży roboty przedemna:evil::evil:
jak dlugo cwiczysz brzuch ?
brzuch sobie w domu co jakis czas zawsze robilem na noc co drugi dzien tak 6seri po 50 .
witam ciezko jest sie wybic w góre w tym sporcie
NeverLetGo
08-01-10, 08:13
brzuch wyglądał znacznie lepiej na wcześniejszej focie...
ogólnie powodzenia!!!
Masz dłonie jakbys walił non stop fete ale szczegół.
nie wiem gosciu jaki miales cel w pisani czegos takiego ale jestes w błedzie wiec takie komentarze zostaw sobie w domu
nastepne foteczki :) wiem ,ze klatka jest malutka . co jeszcze do poprawy ? i jak z bf ?
dzbanekzwd
28-01-10, 07:06
na drugim zdjęciu jakoś śmiesznie się spiołeś hehe. bf masz dobry sam chciałbym taki mieć.
jak na taki staż to jest zajebiście widać że się nie opierdalasz. napisz trening na którym teraz jedziesz
Super, jak na 4 miechy to zajebiste efekty, ale popracuj nad klatą i plecami... MC i skos
co do bf to warto sobie robić badanie :) Ja rok temu bf miałem 17% dzisiaj na uczelni robiłem badanie czy tam test jak to nazwać i mam 14.5% :) Koszt z tego co pytałem to 30zł ^^
Co do zdjęc to widać różnicę klate zdecydowanie popraw :)
polecialo cm3 , obecnie staz poczatek 6 miecha , wymiary bicek 39 , przedramie 32
http://img3.imageshack.us/i/dsc05870d.jpg/
nom i wypadało by nad plecami popracować aby wyraziste motyle były, co z tego jak bedziesz miał klate, motyli nie ; ] plecy też ważne ; ] a tak to zaje***cie zap***dalasz ;)
Plecy robie :) nie wiem czemu lewego motyla mam duzo wiekszego niz prawego . wie ktos czemu tak jest akurat na tym zdjeciu nie widac .
julianek92
11-02-10, 18:14
daj foto. też tak mam. może to genetyka albo nie równo ćwiczysz.
piterossx2
11-02-10, 19:36
Plecy robie :) nie wiem czemu lewego motyla mam duzo wiekszego niz prawego . wie ktos czemu tak jest akurat na tym zdjeciu nie widac .
Mam to samo... Raczej wada genetyczna ;p
julianek92
11-02-10, 20:26
ale chyba da się to wyćwiczyć? :] znaczy będę próbował...
a plecak na którym ramieniu nosisz ?
piterossx2
11-02-10, 20:43
Prawym ;D
To prawy ma słabszą regeneracje i rośnie lewy xD
A jaki jest przyrost ? Podaj wymiary przed i teraz :P
na poczatku bicek byl 33 teraz 39 reszty nie wiem
Ładnie, mi poszedł z 38,5 cm na 43,5 cm w 5 miesięcy, aż boje się pomyśleć co będzie za rok xD
Ale ty pewnie z 50 już będziesz mieć ? :D
ta 50 chyba jak zkuje dupe .. ;p
no to startowales z dobrych wymiarow ja z całkowitego suchara
Tylko z 30 cm, do 40 cm jest dużo łatwiej zrobić, niż z 40 cm, do 50 cm xD
Ale jak tak dobrze wystartowałeś, to trza teraz to trzymać :)
Jak możesz to napisz jaki gainer i jakie białko...Powodzenia w dalszej przygodzie na pakerni :D
gainer Mutant mass
bialko matrix , whey golda
pozdro
napisz jak dawkujesz gainera i białeczko ogólnie zajebiście ja zaczynam od 68kg i wygladam tak jak ty na poczatku po tyg 1 kg mi przyszło ;]
gainera juz nie biore dosc dlugoale zawsze bralo wedlug brakow w diecie bo pamietaj ,ze to podstawa ! wiec gainera sobie pij wedlug brakow
bialko zawsze rano i po treningu bralem .
no to juz ponad 7 miesiecy ponad :)
http://img94.imageshack.us/i/dsc06140q.jpg/
NeverLetGo
29-03-10, 20:34
estetycznie!
klata to wogole jest masakra teraz staram sie ja cisnąć dokladnie moze sie cos poprawi na cyklu
k***a mać rośniesz jak na drożdżach! naprawdę świetny progres:) Dążę do takiej sylwetki jak twoja.
fotka po 10 msieciacach na luzie . waga 80kg bic 39 .
http://img94.imageshack.us/i/3232ml.jpg/
wyglądasz super jak na 10 mięsiecy
konkretnie :) to wygląda :)
Pozdrawiam :)
Ładnie. Górną klatkę jeszcze dopracuj i będzie super.
slim shady
14-06-10, 23:36
wrzuć zdjęcia w pozach i z lepszym oświetleniem, ale na plaży będziesz się wyróżniał ;)
Przeczytałem cały temat i jest ładnie. Progres widać.
Taaa relewelka...do takiej sylwetki dążę ;) sog
obecnie tak to wyglada . waga około 80kg . sory za jakosc jednej fotki .
http://img189.imageshack.us/i/cimg0634z.jpg/
http://img502.imageshack.us/i/cimg0632.jpg/
469446954696
jakies 17 miesiecy treningow
ładnie... Dobre łapy, dobry %bf masz!
jeszcze cos takiego . waga jakies 77kg rano . wymiary słabe ale wkoncu lato...;)
podaj wzrost i te wymiary,moze nie az tak slabe :)
czym sie wspomagales?
odzywkami , przes ostatni czas jedzeniem na parze żeby zgubić trochę tłuszczu . Wzrost 178 , pas 78 , łapa 38 z czyms
znasz moze swoj BF? I jak z osiagami?
Nie mam pojecia jaki moge miec bf . Osiagi to moge podac jedynie na klatke 120kg .
Jak z dieta? Typowo zmniejszyles weglowodany z okresie redukcji i zastapiles bialkiem/suplami czy spalacz tez jakis brales? Chce zejsc do podobnego BF
5307
2 latka , na odzywkach , bf wyszlo 10% na jakiejs badziewnej maszynie . wymiary nie znam zgubiłem metr;p
To kolejna fota po juz 2.5 rocznej wlace z ciężarami , z kilkoma przerwami .
http://imageshack.us/photo/my-images/860/cimg3307.jpg/
Nie ma szału ale dalej bede walczyl ;p
jest dobrze, walcz dalej :)