Zaloguj się

Zobacz pełną wersję : Thermo Speed Extreme

Gwizdek
02-12-09, 18:44
Co sadzicie o tym specyfiku do redukcji tluszczu? Czy musze do niego zmieniac diete czy jednoczesnie moge cwiczyc na mase i spalac tkanke tluszczowa? Moze zancie lepszy w podobnej cenie.. mam do tego l-karnityne i nie wiem czy stosowac je razem.

slim shady
02-12-09, 18:52
wiek staż poprzednie suplementy

tse jest słaby, już lepiej jak weźmiesz thermo stima w większych dawkach

Dementor
02-12-09, 18:53
Jak chcesz to ci moge dac za darmo, kiedys to kupilem i zjadlem jedną kapsulke tylko:)

Gwizdek
02-12-09, 19:25
hehe niby jak mial bys mi "dac".. wiek 17 staz to ok rok na silowni.. dieta i trening na mase ale z przerwami ;) Ogolnie ostatnio troche sie zasiedzialem i przybylo mi zbednego tluszczu na brzuchu i ogolnie w tych miejsach gdzie najchetniej sie on odklada.. wczesniej jadlem tylko BCAA, Gainera , Life Energy.

Gwizdek
03-12-09, 12:35
i na tym wasza pomoc sie skonczyla :)? nie dostalem odpowiedzi na zadne pytanie..

wujek.maciek
03-12-09, 12:54
Co sadzicie o tym specyfiku do redukcji tluszczu

ja sadze, ze do redukcji, to diete z ujemnym bilansem kal i 30min aero po treningu

a jesli sie lepiej poczujesz jak wydasz na cos kase, to kup:whistle:

pozdro

Gwizdek
08-12-09, 16:49
Aero.. mozecie konkretnie podac jakis link do dobrego treningu tego typu :>? narazie nie kupuje zadnych spalaczy wg. porad.. i powiem ze od niedzieli jade z tym koksem i sa jakies efekty powoli hehe.. Mam AbSwing na brzuch do tego jak cos.. robie 10 serii po 20-25 powtorzen , to urzadzenie w symyluje robienie brzuszkow ale bez nacisku na kregoslup ;)

mały huba
08-12-09, 16:56
tse +acetyl karnityny sprwdzają się razem świetnie.
I to nie tyle jako spalacz a jako dopalacz przed treningiem czy podczas nadmiaru obowązków w pracy. Ja robię tak 1,5 ALC +2/3capsy TSE z rana i popołudniu czuję się ,że jestem spokojniejszy i łatwiej radzę sobie z stresem, mam jaśniejszy umysł i więcej chęci oraz energii.

Jeżeli masz problemy ze zmuszaniem się do intensywnego treningu polecam taki zestaw, możesz dodać jeszcze coś jak chcesz(np geranium i/lub johimbinę,piracetam etc.)

Pozdro

MolderDist
08-12-09, 21:04
To ja bym w takim razie zorbił tak Thermo Stim + Carnityne^3 z Activlaba(duża dawka acetylo-karnityny) + tyrozyna, i bedzie całkiem niezna termogeneza jak i pobudzenie!

Jeżeli masz problemy ze zmuszaniem się do intensywnego treningu polecam taki zestaw, możesz dodać jeszcze coś jak chcesz(np geranium i/lub johimbinę,piracetam etc.)
Pozdro

Tutaj strasznie dziwne połaczenia dajesz! Geranium? Wogole wyskakuje, że jest to kwiatek :-P i jak coś to ma to chyba działanie uspokajające

johimbina na ostatni szlif redukcji jedynie sie nadaje

piracetam? A to z jakiej dziury wziąłeś :-P co tutaj ma LEK wspomagająjący prace umysłową? Stosowałeś coś podobnego wogole czy tak napisałeś?

mały huba
08-12-09, 21:41
Napisałem to dla jaj.

Opisalem efekt brani alc+tse. Geranium/joha/piracetam można dorzucić ale już niekoniecznie bedzie uspokajać,także czytaj ze zrozumieniem.
Piracetam wziąłem stąd ,że przy ciężkich tygodniach w pracy i treningach przydawał się czasem dla poprawienia komfortu, ale skoro Ty go nie używałeś to tej wiedzy nie masz ,stąd też zadałeś takie pytanie.

Co do samych firm ,nie polecam niczego konkretnego (po za TSE który jest tani i sprawdzony, choć ludzie używają go w zły sposób i dziwią się ,że "nie działa )bo każdy może wybrać coś dla siebie ,a alc można kupić dużo taniej niż to z activlabu ;)

Pozdro

slim shady
08-12-09, 21:49
geranamina to akurat laska dynamitu a nie zwykły kwiatek tylko nie wiem jak to się spisuje na redukcji, johimbina to już drżąca sprawa, zastanawiam się czy efka nie jest nie raz bezpieczniejsza, piracetam sam bym chętnie spróbował ;) - ale te wszystkie środki nie są dla początkujących

i nadal jestem zdania że Thermo Stim jest lepsze od TSE

MolderDist
08-12-09, 21:50
ale wogole jak piracetam ma się do redukcji powiedz? :-P

bo to, ze fajni by byłos probowac to wiem ;-) i kto wie może sproboje niedlugo

mały huba
08-12-09, 21:57
Do redukcji ma się tak ,że poprawia koncentrację, zwiększa hmm wydolność umysłową ,że tak to sformułuje. A ja osobiście jak wracałem wymęczony fizycznie i psychicznie z pracy to robienie treningu i aerobów bywało trudne.
Bo ja osobiście jak zrzucam wagę nie potrzebuje czegoś co spali tłuscz za mnie ,tylko czegoś co poprawia jakość treningu, zwiększa do niego chęci,a te środki które wymieniłem nadają się do tego świetnie.

Pozdro

MolderDist
09-12-09, 23:25
Skoro stosowałeś piracetam i tak odczuwałeś to może faktycznie coś w tym jest.

Teraz pytanie skąd brałes i w jakiej dawce? W Polsce tylko na recepte.

mały huba
09-12-09, 23:38
Tylko z zagranicy :)
Proponuję z firmy primaforce z prochu.
Ekonomicznie tyle ,że ryj wykrzywia gorzej niż bcaa ;)

Gwizdek
10-12-09, 22:04
czy moge stosowac winian l-karnityny zamiast acetylu ;>? opakowanie na miesiac suplementacji ok. ;D

Symu
11-12-09, 15:04
moc mozesz ale dzialanie zupelnie inne

Gwizdek
15-12-09, 17:56
dzieki za informacje :) a jesli sie tym suplementuje to potrzebuje specjalnej diety? na sniadanie codziennie jem musli i pije zielona herbate.. pozniej o 10:45 kanapki z razowca , o 13 ostatnia zostaje pochlonieta ;d.. pozniej o 15 obiad.. 17 jakies owoce.. 19.00-20.00 kolacja.. i w miedzyczasie ok 18 trening.. moge wrzucac to przy takim trybie zycia heh..?

Gwizdek
16-12-09, 18:02
chodzi mi o winian l-karnityny , dodam ze nie spozywam praktycznie wogole cukru.. pije 4 zielone herbaty ze slodzikiem :) mam jeszcze Suplement "BCAA 4200" czy oplaca sie to polaczyc z l-karni? posilki nie sa zbyt kaloryczne a owoce o 17 to zazwyczaj grejfrut ktory pomaga spalac tluszcz :) wrzucam jeszcze profilaktycznie magnez i Tran.. trening trwa ok. 40 minut.

fallenursus
16-12-09, 18:10
Tylko z zagranicy :)
Proponuję z firmy primaforce z prochu.
Ekonomicznie tyle ,że ryj wykrzywia gorzej niż bcaa ;)
wlasnie to mam pol kilo syf taki ze morde wykreca,
ale poprawilo mi koncentracje i mniejsze dawki efy i kofy moge przy tym brac i dzialaja dobrze. 4g dziennie biore jak narazie.