Zaloguj się

Zobacz pełną wersję : Dieta na mase. Brak dotacji na wymyślne żarełko

masterofdzik18
02-12-09, 18:42
Chciałbym żeby mi ktoś rozpisał diete na mase. Jestem ektomorfikiem(szybko spalam materie) od roku mam wage 65 kg. Nie mam kasy na jedzenie typu codzienne orzechy czy rodzynki. Pozdrawiam

pimols
02-12-09, 18:51
poczytaj podwieszone,opcja szukaj tez jest fajna.
napoisz co skleiles i bedzie milo.

Pozdrawiam

AKRO
02-12-09, 20:46
Nie masz kasy na rodzynki i orzeszki a na kurczaka czy inne mięcho bedziesz miał?

D3
02-12-09, 21:45
Nie masz kasy na rodzynki i orzeszki a na kurczaka czy inne mięcho bedziesz miał?

Tutaj już tacy agenci się schodzą, że to się w pale nie mieści. Kurde niech Ci "inteligenci" założą własne forum z podwieszonymi typu "jak przytyć nie mając kasy i czasu na dietę" :twisted:

masterofdzik18 (http://www.e-kulturystyka.info/member.php?u=16945) - zapier***** do pracy jak nie masz kasy. Tyle ode mnie.

pimols
03-12-09, 09:34
Ja nie mam pytan.
Piekne tematy sa zakladane czekam na wiecej pociskow w moje serce

maniek90
07-12-09, 14:29
moze nie kazdy ma hajs i nie kazdy ma czas zeby pojsc do pracy ?(szkola?). orzechy idz na ogrodki dzialkowe i nazbieraj troche orzechow wloskich. co masz do dyspozycji w lodowce? jajka mleko hm to raczej masz wiec to jedz. nie ukladaj super diety bo i tak sie tego trzymac nie bedziesz, staraj sie jesc duzo nabialu(chude sery itp) owocow, warzyw(brokuly banany itp)jaki masz trening ? jak cos to pisz na priv ja postaram CI sie pomoc bo jak widac reszta chyba nie wie do czego jest FORUM

fallenursus
07-12-09, 17:24
ziemniaki panie, ziemniaki!!!!!!!!!!!!!!

Andrew_ace
08-12-09, 08:49
Makaron z serem, kasza/ryż z warzywami, płatki owsiane. Jedz niedużo a bardzo często tak żeby nie dopuścić do poczucia głodu.