Zobacz pełną wersję : pierwszy cyklon
jakiś czas temu korciło mnie pochrupać mieczysława ale sobie odpuściłem a teraz po zastanowieniu chciał bym propa+wino chce sie tylko teraz trochce zredukować i w lutym może marcu uderzyć.Zrobiłem sobie badania i jest chyba muka bo mam leciutko zawyżony poziom prolaktyny to chyba moze mieć wpływ.Jak ktoś bedzie miał czas to moze mi rozpisać cyklon z odblokiem.
dane w profilu aktualne
fallenursus
02-12-09, 14:05
szczerze?
wali nas twuj profil
ankieta do koorwy nedzy, nie jestes nowy na forum , ogarnij sie czlowieku :)
waga 108
staż ponad 3 lata
biceps 45
klatka 125
fallenursus
02-12-09, 14:16
a cel tego cyklona to co ma byc? masa? :lol:jak masz zonka z prolaktyna to nandrolony odpadaja, chyba ze zakupisz bromo czy cus tam..
propa pykaj po 100 napewno eod, wino w shotach po 50eod, jak masz w tabsach apteke to 40(bo Vold mnie zje) jak under to sie nie pacz na nic i szamaj po 50mg ed.
1-8 prop
3-8 wino
dieta z bardzo malym deficytem kal, trening typowo masowy i jedziesz. efa/kofa to chyba standart czy tam co lubisz...
chciał bym dobrej jakości masy w styczniu odstawiam ten lek co podnosi mi prolaktyne więc do lutego czy tam marca to sie chyba uspokoi, zrobi sie badania
fallenursus
02-12-09, 14:57
chciał bym dobrej jakości masy w styczniu odstawiam ten lek co podnosi mi prolaktyne więc do lutego czy tam marca to sie chyba uspokoi, zrobi sie badania
uhm, a co bierzesz?
a odblok kiedy zacząc i jakie dawki i dać deficyt w diecie nie pomyliłeś się ?
skoro chcesz przymasowac to daj deficyt na +. do tego mozesz dolozyc aero. coby cie nie podlalo za bardzo
fallenursus
02-12-09, 15:33
bo tam napisales ze chcesz sie zredukowac... wali cie redukcja zima jest.
przerobisz sie na sokach na cacy. po nagielsku sie to zwie RECOMP. spalisz tluszcz nie gubiac masy w ten sposob.miesnia ci napewno tez przybedzie. polaczenie treningu na mase z lekkim def.kal. i saa to naprawde swietna sprawa:twisted: odblok 3 dni po ostatnim strzale propa.
clomem
day 1-3 100mg
day 4-21 50mg
nolvadexem
1-7 40mg
8-21 20mg
powinno styknac. po winie latwiej odblokowac bo ma dosc ciekawe wlasciwosci co do naturalnego tescia:)
a co będzie lepsze na ten odblok co byś polacił nolve i tak chyba warto kupić na ewentualne gino a jak nie to na odblok, kreatyne kiedy dorzucić ?
fallenursus
02-12-09, 15:39
zalezy od osoby wsumie, jedni wola nolvadex, drudzy clomid. ale wieszkosc Ci powie ze odblok z dwuch naraz jest najlepszy:)
ja krete wsuwam na cyklu az mi sie uszy trzesa, 15g dziennie. spadki sa proporcjonalne do jakosci odbloku i utrzymania prawidlowej diety po cyklu.
to jak dwa na raz szamać, no to będe toże wcinał 15 g a jest różnica czy bede szamał krete czy jakiś stack
fallenursus
02-12-09, 15:52
najzwyklejsze mono w zupelnosci styka.
jesli nie bedziesz brac nolvadexu w razie gyno
pierwszy tydzien pct nolve po 40mg. reszte po 20.
ja bym nie bral podczas cyklu dopuki nie wystapia jakies gowno. jak cos sie zacznie dziac, to walnac 2 dni po 40, potem po 20 i tak cala dlugosc odbloku ciagnac.
lub w drugiej polowie odbloku wymienic nolvadex na ATD. i pociaganac ATD spoko 6 tygodni po 25mg. atd jest taniocha.mozna kupic na allegro. lekko przyblokujesz estro ,nie bedzie nawrotu po cyklu. miesien bedzie o wiele twardszy po cyklu niz jakbys zrobil standartowe pct.no i to rowniez podwyzsza stan naturalnego tescia i w niektorych badaniach nawet IGF. wiec mysle ze dwie wygrane:)
clom tak jak wyzej.
czyli dobry odblok ma wyglądać tak?
1-7 nolva 40 mg clom 20 mg
8-15 tak samo ??
16-21 atd 25 mg clom 20 mg
fallenursus
02-12-09, 16:09
nolwadex pierwszy tydzien po 40mg-potem po 20mg .cloma ja bym dal conajmniej te 3 pierwsze dni po 100mg-reszte po 50mg clomida.
w polowie podmieniasz nolvadex na atd. atd mozesz sobie spokojnie ciagnac 3 tygodnie poza odblokiem po 25mg. kiedys bralem atd po 50mg ale zbilo za duzo estro i libido spadlo:evil:
napisz mi prosze tak jak ja napisałem posta wyżej
1-3 40 nolva 100 clom
4-7 40 nolva 50 clom
8-11 20 nolva 50 clom
12-21 25 atd 50 clom
22-54 25 atd
tak ??
fallenursus
02-12-09, 16:45
napisz mi prosze tak jak ja napisałem posta wyżej
1-3 40 nolva 100 clom
4-7 40 nolva 50 clom
8-11 20 nolva 50 clom
12-21 25 atd 50 clom
22-54 25 atd
tak ??
dokladnie
propa mam kupić 2800 wiem że jest w aptece normalnie i 2100 wina jak bym brał po 50 ale czy jest w aptece ? ile cynku napierać ? bede też wali omega cardio z czosnkiem i vita min z olimpa.Miał byś jeszcze jakieś cenne rady wskazówki for mi ????
fallenursus
02-12-09, 17:04
a na co ci ten cynk? bo na retencje to cynk ch.. warty. na syfy? nie wiem, nigdy nie uzywalem bo nie mam takowej potrzeby. Sosna wie ile tego cynku sie je. zaczniesz wino,zwieksz bialko:) fajnie bedzie zobaczysz,wino lubi duuuuuzo bialka.obserwuj reakcje organizmu,czymaj miche. agresywny odblok to podstawa zeby nie zgubic miesa. mysle ze bedzie gut.
no myślałem właśnie o retencji ale misunia będzie na wyskokim poziomie więc może mnie nie zaleje, oprócz tego białka co wiem, że wino lubi to może cos na stawy czy zbędne?
fallenursus
02-12-09, 17:16
przy takiej dawce sokow i dobrej misce Pokimona z Ciebie nie bedzie.przy tak malej dawce wina stawy ci nie puszcza, dobra rozgrzewka stawow jak najbardziej wskazana przed wiekszymi ciezarami. 75mg wina+wysokie dawki testa w gore-deka jak najbardziej mile widziana 150mg/tydzien.
lekka retencja wody jak najbardziej przydatna z ww powodu :)^^ na tych dawkach testu bedzie w sam raz.
dobra nie będe już przynudzał więcej dzięki za pomoc
ps.http://allegro.pl/item838012297_ibe_formex_pct_atd_anty_estrogen_gin o.html to jest to ? nie takie tanie jednak.
fallenursus
02-12-09, 17:27
to formestane, dziala podobnie -podobno.. koorwa drogie, olej to. szukaj Inhibit-e firmy SNS
http://buildingbrawn.com/index.php?Search=inhibit&ProductID=6570 bylo u was po 99zl.
moze z tego coś byś wybrał http://allegro.pl/listing/search.php?category=19626&sg=0&string=pct
http://allegro.pl/item840187181_atd_max_jak_novedex_arremadex_super_ pct_odblok.html
ten by sie nadał ? najtaniej wychodzi
fallenursus
03-12-09, 17:44
yeah. i na dlugo styknie:)1 capsa ma akurat 25mg atd
to może napierać go przez cały cyklon czy nie ma sensu kupować kredensu
fallenursus
03-12-09, 18:54
mozna zmiast nolvy na gino. ale czy taniej wyjdzie jak nolva w aptece?
ajdon fakin noł ale jak już kupie...