Zobacz pełną wersję : Maly Zestaw
Witam! staz w treningu 2 lata na sucho. wzrost 190cm waga 74 kg. zakupilem takie odzywki serious mass,massakra,kreatyna olimp i bialko czy jest to dobry zestaw i pytanie jak zaczac jesc te odzywki tzn w jakiej kolejnosci zaczac i z czym je polaczyc ??
lol 190cm i 74kg wagi:> Na twoim miejscu sprzedałbym odżywki i dołozył mamie do kuchni xD Aby Ci coś kupowała :P...
A tak na serio to skup sie na diecie bo jesteś chudzieńki a jesli chcesz się zabrać za odzywki to samo mono na pierwszy cykl wystarczy z dobra dieta.
kassacre zostaw na nastepny cykl mam nadzieje ze kupiles epizod 2?
serious mass wedlug brakow w diecie jednak wiecej niz 3 razy dziennie nie powinienies brac
najlepiej rano po przebudzeniu i po treningu
a kreatyne z olimpa przed i po treningu lub rano i po trneingu a w dni nie treningowe tylko rano
no chodzi wlasnie o to ze jem duzo i to bardzo... staram sie jesc duzo produktow bialkowych ktore powinny przyniesc jakis efekt w wadze a tu lipa...wlasnie masakre mam episode 1 ;/ ale mysle ze i tak cos to da. wiec serious massa na pierwszy cykl mam polaczyc z kreatynka i bilakiem ?? a na drugi cykl razem z masakra co polecacie do niej ?
do diety dołuz troche kalori np oliwa z oliwek na noc szklanka mleka i takie tam nie zapomnij o weglach i monolit czyli piers z kurczaka z ryzem dziennie najlepiej po treningu
ja bym spróbował tej masakry przed treningiem pół godziny jedną porcje 55g w 350 mil wody:) a reszte tak jak wyżej napisane!!! pozdro
staram sie jesc duzo produktow bialkowych ktore powinny przyniesc jakis efekt w wadze a tu lipa...
o węglowodanach nie zapomniałeś?
od jakiej wagi zaczynales ??
jak masz problemy z łapaniem wagi to ogranicz swoją aktywnosc fizyczna. mi tez cholernie waga idzie, ale to dlatego glownie ze cwicze sztuki walki i chleje :F
ustalenie diety wcale nie jest takei trudne a efekty sa, male, ale zawsze sa :) ja cwiczylem 2 miesiace to mi przyszlo jakies 4 kg moze z 1.5centa w lapie ale to sie tak mowi tylko 'nie pije, nie pale, tylko silownia'
moze ci sie uda ja tak zyc nie umiem hehe
aha ogolnie to trza dużo żryć, tak gadają dieta itd. a dobrze jest tez czasami wchłonąć mega pake czipsów - duzo kalorii bo duzo tluszczy ;D
nie zapomnialem o weglowodanach bo w odzywce serious mass jest duza ilosc weglowodanow prztyjmowanych przez sporzycie porcji odzywki do tego to co zjem ;) i pytanie mam co do cyklu z masakra dodac? jaka odzywke proponujecie??
nie zapomnialem o weglowodanach bo w odzywce serious mass jest duza ilosc weglowodanow prztyjmowanych przez sporzycie porcji odzywki do tego to co zjem ;) i pytanie mam co do cyklu z masakra dodac? jaka odzywke proponujecie??
takie geinery i białką są tylko uzupełnieniem diety i uzywając ich nie mozesz rezygnowac z diety
z massacrą połącz białko np matrixa z olimpa dobre kup se tez kreatyne mono i dociągnij gdy masacra Ci sie skonczy
wlasnie teraz na pierwszy cykl jem kreatyna olimp,serious mass,bialko i jak juz zjem cala kreatyne i bialko i z 1,5kg tego serious massa to na nowy rok chcialem otworzyc masakre i zaczac masakre :P i pytanko czy do tej masakry dobrym pomyslem byloby jesc serious massa?