Zobacz pełną wersję : Size ON + SuperPump Gaspari- co o tym sadzicie
Anabolic Pump (Size ON + SuperPump) co myslicie o tym polaczeniu z Gaspari-ego, mieliscie jakies lepsze stacki??
ScarryGhost
30-11-09, 17:04
Zależy co chciałbyś osiągnąć przez odpowiedni dobór odżywek. Masę? Rzeźbę? Chwilowe napompowanie? Osobiście nie jestem przekonany do różnorodnych ,,POMP'' ponieważ po cyklu raczej wszystko schodzi i zostaje niewiele. Pomijając cudowne uczucie napompowania podczas treningu i długo po :) Jeżeli chciałbyś trwalszych efektów zainwestuj w kreatynę i zadbaj o odpowiednią dietkę. Pzdr.
spoko o diete sie nie przejmuj,jest i to na wysokim poziomie,z calym szacunkiem do Ciebie smie twierdzic ze sam nawet pewnie takiej nie masz:lol: jak i trening mam dopracowany i efektywny,credke bede i tak bral... poprostu chodzi mi o opinie tych srodkow...
MolderDist
30-11-09, 22:17
Dobry zestaw.
super pupm250 i size on jechałem na ostatnim cyklu i moge go ocenić pozytywnie!!! jeśli moge Ci doradzić to size on weż w proszku bo ja miałem tabletki a te podobno mają inny skład!!! co za tym idzie są słabsze :( pozdro!!!
fallenursus
01-12-09, 00:44
jak sie zdecydujesz na to to pij sizeon'a podczas trenmingu
Anabolic Pump (Size ON + SuperPump) co myslicie o tym polaczeniu z Gaspari-ego, mieliscie jakies lepsze stacki??
mieliśmy ,ale to doby zestaw...
1pudło superpump na cyklon to mało :whistle:
bardzo dobry zestaw tylko ze potrzebujesz 2x super pump 250 ja mialem jedna i niestety zostal mi size i bralem samego bardzo dobre przyrosty sily i masy w polaczeniu z dobra dieta
KowalX co np. miales lepszego i godnego polecenia??
oczywiscie sporo kreatynki mono,magnezowki,jablczanu itd...itd...itd ze stackow Xpanda, Animal Pump, tylko te zadnych innych nie probowalem,niewiedziec czemu:neutral:
no to torche sie nawpi***
oczywiscie sporo kreatynki mono,magnezowki,jablczanu itd...itd...itd ze stackow Xpanda, Animal Pump, tylko te zadnych innych nie probowalem,niewiedziec czemu:neutral:
będziesz zadowolony z tego zestawu