Zobacz pełną wersję : szybki temat i szybka odpowiedz
kupilem gliceryne i gdy w domu zobaczyli co mam odrazu poszedl na wokande temat zastosowania... wychodzi na to ze gliceryna to silny srodek przeczyszczajacy co wy na to??
Małolaci się teraz tym pompuja na treningu :)
kupilem gliceryne i gdy w domu zobaczyli co mam odrazu poszedl na wokande temat zastosowania... wychodzi na to ze gliceryna to silny srodek przeczyszczajacy co wy na to??
jak wywalisz to 30g na raz to na bank cie przeczysci...
nie łap sie za coś jak nie masz o tym najmniejszego pojęcia...
Małolaci się teraz tym pompuja na treningu :)
forum jest od tego zeby pytac tak??
Aha to Ty nie wiesz do czego służy tak?Bo nie zrozumiałem...
zalozylem temat z konkretnym pytaniem. co myslicie o tym ze gliceryna dziala przeczyszczajaco? czy to prawda? a wy piszecie po co mi to cos o malolatach itp czytanie ze zrozumieniem prosze was........
To spróbuj..
A co masz zaparcia?
nie nic z tych rzeczy.. przeczytalem gdzies ze daje jakas pompe chcialem sie przekonac ale w miedzyczasie dowiedzialem sie o skutku ubocznym i nie bede ryzykowal w takim razie bo na 14 do pracy
...ale był temat o tym gdzieś w relacjach...
szukałem.. ale nie znalazlem nic o tym dzialaniu przeczyszczajacym a nie bede wciskal komus w temat swojego pytania
Skoro nikt nic nie pisał to wątpię żeby aż tak przeczyszczało chyba ze przy większych dawkach...
musisz to rozmieszac z woda i wypic na 1h przed treningiem to pompa bedzie ale sranie tez moze byc bo ten srodek wiaze wode w jelicie
Po chuj takie wynalazki AAKG se kup
Cena Dinuś Cena ;]
slim shady
30-11-09, 15:03
nie ma sraki, jak sie nie pije z duża iloscia wody to moga byc skutki uboczne (podnosi cisnienie osmotyczne w układzie pokarmowym), możesz mieć po niej bóle głowy, sucho w ustach
jak ktoś ma kase to lepiej kupić glicerol (monostearynian glicerolu) przy którym wyzej opisane objawy nie występują
slim shady
30-11-09, 15:07
ale glicerol jest stosowany w suplementachi między innymi Massacra 2 (mi nie chodzi o cene, bo wole dopłacic ale kupic cos dobrego)
slim shady
30-11-09, 15:13
może brać czopki powinny kopnąć ;)
fallenursus
30-11-09, 17:43
dobra sraka nie jest zla:twisted:
niemieszaj z nitro :)
Ciekawe czy jak by gdzieś ktoś ogłosił że po tawocie jest pompa to by żarli?
obstawiam ze by żarli... jak ktos kiedys napisal ze po paszy dla swin sie niezle na masie przybiera to juz byly ewenementy co zarli :lol:
fallenursus
30-11-09, 20:02
oczywiscie, dobra reklama w md czy jakims innym gownianym pismie z typem co wazy 120kg i ma 6%bf naturalnie po gownie, to i gowno by zarli.
myslisz ze czemu BSN i MuscleTech sie tak sprzedaja:)
SLIM ja wiem ze tobie nie chodzi o cene i tylko wyjasniasz co i jak z tym glicerolem
Ja pije do autora tematu WYNALAZCY I PIONIERA
moze powinien zastosowac czopki
nie chce mi sie ciagle powtarzac..... zadalem pytanie proste i nawet dziecko potrafiloby odpowiedziec... dobra ostatni raz wam je zadam może teraz sie uda
kupilem glicerol i pytam sie jakie macie o tym zdanie ( po to jest forum by wymieniac sie informacjami) ale wy ciagle pioszecie co powinienem robic czy ja was pytalem co mam robic?? ogarnijcie sie troche dinozaur nie martw sie mam kase mam jej wystarczajaco tyle ze na wszystko mi starcza wiec nie musze na niczym oszczedzac...
i co do Hermana żre zwierze, człowiek je
slim shady
30-11-09, 23:13
odpowiedziałem Ci na pytanie, resztę masz w temacie o glicerolu w naszych relacjach, ja jestem zadowolony po tym i za jakiś czas znowu będę brał
i to mi wystarczy.. chlopaki sie zagalopowali i chca naprawiac swiat