Zaloguj się

Zobacz pełn± wersję : Maly zestaw

GrubyHolland
29-11-09, 16:55
ClenBurexin - 180kaps/ HMB - 180kaps / Kreatyna z Tauryn± - 400g+Dextroza500g (cel redukcja przy czym przyrost masy miesniowej) dobry zestaw (wiem ze dosyc drogi ale kasa nie ma tu znaczenia) co o tym myslicie moze cos innego. Mam też troche problemy z ci¶nieniem i biorę tabletki na zbicie ci¶nienia. czegam na odp pozdro

Symu
29-11-09, 18:21
Jeżeli to jest drogi to msuiałby¶ zobaczy¶ ile ludzie na forum wydaja na suple xD

Ale tak ogolnie to zestaw jest tragiczny :)

bez sensu moim zdaniem brac spalacz jak masz problemy z cisnieniem, dextro na redukcje sie nei nadaje, tauryna nic ci nie da.

Masuj bo widze ze chudy jest 80kg przy 190cm to nieduzo. Nie lap sie za recomp (zbiajnie tluszczu i robienie miesni) bo to wyzsza szkola jazdy i i tak raczej nic z tego nie wyniknie.

Bierz krete i masuj

ScarryGhost
05-12-09, 12:28
Jeżeli masz kłopoty z ci¶nieniem, to osobi¶cie odradzałbym odżywki, ponieważ one również Ľle wpływaj± na ci¶nienie i może ci się sporo pogorszyć. Jeżeli cena dla ciebie nie gra roli, to skup się na porz±dnej diecie i treningu. Masz 190cm...rewelacja...Masuj, Masuj, Masuj i jedz... Jeżeli baaardzo chcesz co¶ brać to max Creatine. I dziękuje. Pamiętaj o zdrowiu, bo to jest podstawa. Pzdr.

KowalX
05-12-09, 13:26
ClenBurexin - 180kaps/ HMB - 180kaps / Kreatyna z Tauryn± - 400g+Dextroza500g (cel redukcja przy czym przyrost masy miesniowej) dobry zestaw (wiem ze dosyc drogi ale kasa nie ma tu znaczenia) co o tym myslicie moze cos innego. Mam też troche problemy z ci¶nieniem i biorę tabletki na zbicie ci¶nienia. czegam na odp pozdro

rozumiem kreatyna z tauryn± ok,hmb nie potrzebne ,dextroza nie potrzebna

kup omega3 i np cla w formie clarinol

podnie¶ spożycie białka,wody i produktów bogatych w błonnik