Zobacz pełn± wersję : Maly zestaw
GrubyHolland
29-11-09, 16:55
ClenBurexin - 180kaps/ HMB - 180kaps / Kreatyna z Tauryn± - 400g+Dextroza500g (cel redukcja przy czym przyrost masy miesniowej) dobry zestaw (wiem ze dosyc drogi ale kasa nie ma tu znaczenia) co o tym myslicie moze cos innego. Mam też troche problemy z ci¶nieniem i biorę tabletki na zbicie ci¶nienia. czegam na odp pozdro
Jeżeli to jest drogi to msuiałby¶ zobaczy¶ ile ludzie na forum wydaja na suple xD
Ale tak ogolnie to zestaw jest tragiczny :)
bez sensu moim zdaniem brac spalacz jak masz problemy z cisnieniem, dextro na redukcje sie nei nadaje, tauryna nic ci nie da.
Masuj bo widze ze chudy jest 80kg przy 190cm to nieduzo. Nie lap sie za recomp (zbiajnie tluszczu i robienie miesni) bo to wyzsza szkola jazdy i i tak raczej nic z tego nie wyniknie.
Bierz krete i masuj
ScarryGhost
05-12-09, 12:28
Jeżeli masz kłopoty z ci¶nieniem, to osobi¶cie odradzałbym odżywki, ponieważ one również Ľle wpływaj± na ci¶nienie i może ci się sporo pogorszyć. Jeżeli cena dla ciebie nie gra roli, to skup się na porz±dnej diecie i treningu. Masz 190cm...rewelacja...Masuj, Masuj, Masuj i jedz... Jeżeli baaardzo chcesz co¶ brać to max Creatine. I dziękuje. Pamiętaj o zdrowiu, bo to jest podstawa. Pzdr.
ClenBurexin - 180kaps/ HMB - 180kaps / Kreatyna z Tauryn± - 400g+Dextroza500g (cel redukcja przy czym przyrost masy miesniowej) dobry zestaw (wiem ze dosyc drogi ale kasa nie ma tu znaczenia) co o tym myslicie moze cos innego. Mam też troche problemy z ci¶nieniem i biorę tabletki na zbicie ci¶nienia. czegam na odp pozdro
rozumiem kreatyna z tauryn± ok,hmb nie potrzebne ,dextroza nie potrzebna
kup omega3 i np cla w formie clarinol
podnie¶ spożycie białka,wody i produktów bogatych w błonnik