PDA

Zobacz pełną wersję : co dobrze chudne??

19arni90
29-11-09, 15:09
ello od 11.10.09 do 29.11.09 tj dzisiaj shudłem z 103.5 do 91.5 choc mam pewne podejrzenia ze waga na której sie wazyłem na początku zrobiła mnie w ciula na 2 kg czyli wychodzilo by ze wazyłem 105.5 trenuje na siłowni od 17.10.09 co drugi dzień oraz skacze na skakance w dni nie treningowe
na początku moja dietą była diata kapusciana czy jakos tak ale teraz jem zupy warzywne mięso z drobiowe z piekarnika owoce i ogulnie nie jem tego duzo ale zadko kiedy jestem głodny
moje pytania
1 czy chudne z dobrym tępie??
2 czy gdybym teraz zaczol jesc takie produkty jak chleb ziemniaki odczasu do czasu jakiegos kebaba(oczywiście nie w jakichs duzych ilościach) to czy miałbym efekt jojo??

osobiście przyjołem do wiadomości ze z moim organizem jezeli bede chciał byc chudy to bede sie musial cały czas odchudzac lecz nieraz jak sie wyjdzie na miasto ze znajomymi to namawiaja na jakiegos kebaba czy cos zawsze odmawiam ale nieraz na niego ochote mam i czy moge wrucic do zjedzenia go od czasu do czasu

Wiki
29-11-09, 19:17
No jakbyś się rzucił na stare żarcie i w takich ilościach jak jadleś, to zapewne tak :smile:. Dostałbys efektu jojo :lol:. A jak zrobisz to powoli, to może nie wróci :lol:

slim shady
29-11-09, 21:19
zła dieta, ppoczytaj http://www.e-kulturystyka.info/showthread.php?t=7922