Zobacz pełną wersję : meta 80 tab. 5 mg
Witam, jestem zielony w tym temacie i piszę ten temat do zorientowania się.
Wiek - 17 lat Waga - 76kg Wzrost - 179cm w łapie - 34cm
Od niedawna jestem w posiadaniu 80 tab. metki 5mg. Czy meta jest dobra na 1 cykl masowy? Bo pierw chcę nabrać masy aby mieć co rzeźbić. Jeśli tak to w jakich ilościach, kiedy i przez ile czasu. Proszę o odpowiedź.
Pozdrawiam.
Tak jak napisales jestes zielony w tym temacie wiec nie bierz tego :D jedz duzo dieta to podstawa;]
Na samej mecie to ci nic nie da musisz miec i tak diete;]
Wzuc mete do kwiatka a urosnie ci zajebisty kwiatek:D
za malo metki. biorac nawet po 20mg wychodzi ci ok 3 tyg na cyklu. zdecydowanie za krotko
przy takim patyku 34 juz chcesz za koks sie brac???
No właśnie muszę nabrać masy, dlatego myślę o koksowaniu więc zaopatrzyłem się w metę. Czytałem, że wiele osób zaczęło swoją przygodę z koksami akurat od mety. Do tej pory brałem kreatynę i białko, poszło do 34 i wyżej nie chce iść. Co do diety to nie mam jakiejś urozmaiconej, kurczaki, ryby i ryż, czyli podstawa.
no zaczynają przygodę z koksami od mety ale po np 2lata cwiczeń.
34 to i tak Ci łądnie poszło coś mi się wydaje że kułeś się już wcześniej. przyznaj
Nic poza suplementami nie brałem, ćwiczę pół roku
Zamały staż zamałe pojecie za niski wiek. Zostaw koksy bo sobie tylko krzywde zrobisz w twoim wieku zaburzysz sobie tylko gospodarke hormonalną a z mety nic dobrego niewyciagniesz. Przyłóż sie do diety i treningów a mete zostaw. W tym wieku tp przy dobrej diecie i treningu zrobisz więcej niż na niejednym koksie.