Zaloguj się

Zobacz pełną wersję : Pytanie o odżywki

krzysiek1716
27-11-09, 16:22
Witam wszystkich :D
mam pytanie do osób które maja już dobre doświadczenie z odzywkami
mianowicie włąśnie zaczołem ćwiczyc
ale potzrebuje do tego masy
i mam pytanie jaka jest najlepsza odżywka na mase??
i czy kreta jabłczan jets lepsza niz mega mas ?

slim shady
27-11-09, 16:29
http://www.e-kulturystyka.info/showthread.php?t=6633

maly25
27-11-09, 20:19
jabczan na mase..... kiepsko,mega mass jak najbardziej oczywiscie do diety;)

Sosna91
27-11-09, 20:57
jabczan na mase..... kiepsko,mega mass jak najbardziej oczywiscie do diety;)

hahaahha:evil:

maly25
27-11-09, 22:52
hahaahha:evil:

a co moze zrobisz mase na jabczanie?a jak zrobisz to ile 2kg.2 miesiace temu skonczylem brac cm3 i dokladnie 2 kg mi poszlo, nie mowie ze nazekam,ale moim zdaniem na jablku masy nie zrobi,na mono owszem.najlepiej bylo by polaczyc jablczan z gainerem,ale on napisal to lub to.

sts
27-11-09, 22:55
a co moze zrobisz mase na jabczanie?a jak zrobisz to ile 2kg.2 miesiace temu skonczylem brac cm3 i dokladnie 2 kg mi poszlo, nie mowie ze nazekam,ale moim zdaniem na jablku masy nie zrobi,na mono owszem.najlepiej bylo by polaczyc jablczan z gainerem,ale on napisal to lub to.

napisał to i to bo nie wie co 1no i 2gie

maly25
28-11-09, 09:43
napisał to i to bo nie wie co 1no i 2gie

jak ja nie wiem co to jest jablko i gainer, to ty jestes chyba matka teresa z kalkuty

m@bi
28-11-09, 13:38
OMG Nie spinajcie sie tak bo wam łapa urosła o 2 CM i wielkie ku^^ Osiłki.

Co do tematu skoro zaczynasz cwiczyc to najlepsza wskazówka bedzie dla Ciebie Dieta! dieta z dieta i do tego dieta ^^. Jeśli chcesz robic duża nadwyzke i nie dasz rady jesc w ciagu dnia praca szkola itp to mozesz kupic jakiegos gainera ew białko zalezy od diety. Co do mono i jabłacznu. Wiadomo ze mono bardziej zatrzymuje wode od jabka i powinno sie brac na pierwszy cykl MONO !!

niewula
28-11-09, 14:05
tak samo zrobisz mase na mono jak i na jablku jak na orotanie i innych..
tylko trzeba wiedziec jak

m@bi
28-11-09, 14:30
Niewula tak naprawde to wszystko tkwi w Diecie. Sam Widze po sobie cwicząc rok czasu miałem gdzies diete wziełem kreatyne i szło do przodu. Wróciłem po rocznej przerwie i nie chce brać odżywek kupiłem samo białko i carbo dobrze jem i widze jak rosne w oczach siłowo i gabarytowo :)