Zobacz pełną wersję : thermo speed extreme pytanie
Zastanawiam sie nad wiekszeniem dawnowania tsx w dni treningowe do 2 tabletek przed obiadem. Dawkowanie podane przez producenta to 1 tabletka 2x dziennie. Gdzies czytałem ze ludzie zwiekszaja dawkowanie ale na słabszych spalaczach.
pytanie 1 czy bedzie jakas róznica?
pytanie 2 czy jest to duzo gorsze dla zdrowia?
obecna waga 92kg przy 180cm wzrostu
dieta: poprostu nie jem tlustych rzeczy i tuczących(chleba ziemniaków itp)
spokojnie po 3ech nic Ci się nie powinno dziać, tylko możesz mieć problemy z zasypianiem, od kofeiny.
kiedyś sam brałem 3-4 dziennie.
jak 3 to kiedy lepiej wziąć 2 tabletki rano czy 2 przed obiadem i tylko w treningowe czy nie treningowe tez??
slim shady
27-11-09, 15:38
możesz zwiększać dawkę, przed treningiem walnąć wiecej kaps
wez jedna przed obiadem i dwie przed treningiem 30 minut,fajnie pobudza do treningu i daje dobrego kopa
MolderDist
27-11-09, 22:44
TSE jest bardzo lajtowy i 2 kaps dziennie to nic, chyba, że dla dziewczyny 50 kg.
Kumpel brał pod koniec nawet i 10 kaps i nic nie czuł hehe
mystałem ze tse jest dosyc mocnym spalaczem przynajmniej z tego co czytałem wiec co jest jeszcze silniejsze??
slim shady
27-11-09, 23:31
mystałem ze tse jest dosyc mocnym spalaczem przynajmniej z tego co czytałem wiec co jest jeszcze silniejsze??
wszystko ? tse jest bardzo lajtowym spalaczem,
wszystko kwestia idywidualna,na jednego dziala a na drugiego nie,nie sprubujesz to sie nie dowiesz