Zobacz pełną wersję : Doświadczeni - pomocy!
madzia1991247
26-11-09, 21:51
Witam wszystkich forumowiczow :)
Jestem nowa na forum, a zalozylam konto poniewaz przede mna wazna decyzja. Jak pewnie zauwazyliscie jestem dziewczyna.
Moj problem jest nastepujacy: jestem szczupla, nie mam nadwagi itp. ale ta szczuplosc jest widoczna tylko kiedy jestem ubrana. W rzeczywistosci mam zgromadzony tluszczyk tu i tam- zwlaszcza na brzuchu. Moim celem jest zrzucenie od 3 do 5 kg. Nie zalezy mi na super szybkich efektach. To moze zostac osiagniete po miesiacu. Sek w tym, ze nie chce przerabiac tego na miesnie tylko pozbyc sie tluszczu poprzez zrzucenie na wadze. Setno problemu: nie ma mowy o diecie albo cwiczeniach, bo mam teraz duzo nauki i nie znajduje czasu ani sily na cwiczenia. Jesli chodzi o diete to od 3 lat nie przekraczam dziennego limitu 1200, wiec zmniejszac tej ilosci nie bede bo popadne w chorobe zywieniowa ;) W zwiazku z tym szukam pomocy w dopingu. Zastanawiam sie nad clenbutarolem i salbutamolem. Ktory z tych srodkow pomoze mi osiagnac chciany efekt przy niewielkich skutkach ubocznych ( strasznie obawiam sie skurczy).
Z gory dzieki a odp. :*
musisz być chyba bardzo zdesperowana że to czytam :lol:.
odradzam jakiekolwiek sterydy kobietom. Weź się za siebie leniuchu :P
madzia1991247
26-11-09, 21:55
skoro juz przeczytales to prosze- wypowiedz sie.... mozna powiedziec ze jestem zdesperowana- bo jak pisalam- nic juz prawie nie dziala... HELP PLZ!
fallenursus
26-11-09, 22:02
dopracuj diete i trening. bez tego nawet kilo clen'a Ci nic nie da.
bardzo dobre efekty u kobiet daje anavar. mniej skutkow ubocznych -jesli wogole jakies wystapia- niz clen. ale jak juz napisalem wczesniej, najpierw dieta/trening na 110%.
dawki var'u dla kobiet .....najpierw dieta/trening 110%
ps. musialabys pokazac sie, czy wogole tobie warto cos brac.SERIO
właśnie, bo pewnie w ogóle nie ma się z czego odchudzać :)
madzia1991247
26-11-09, 22:12
wszyscy mi mowia, ze mam obsesje i nie powinnam juz myslec o odchudzaniu. Od dwoch lat trzymam wage ale ja bym chciala miec idealnie plasku brzuch. inaczej mam zepsute kazde wakacje bo sie wstydze wyjsc bez koszulki na plaze... moze przesadzam ale robie to w 100% dla samosatysfakcji i poprawy nastroju- a to przeciez bardzo wazne :) I powtarzam: na diecie jestem od trzech lat- nie przekraczam limitu a jak zdarzy mi sie cos slodkiego to sporadycznie... nie lacze weglowodanow z bialkami... a cwiczyc- cwiczylam ale po tym jak schudlam 3 lata temu to juz bardziej nie moglam zejsc z wagi... chce sie tylko pozbyc '' tluszczyku'' wiec prosze- doradzcie mi cos skutecznego... moze byc na recepte- mam tate lekarza ;)
Kurcze nie rozumiem jednego... diety trzymać nie możesz, ćwiczyć nie możesz, a za sterydy chcesz się brać? Fallen ma w 100% rację, kilo clen'a nawet Ci nie pomoże jeśli nie będzie odpowiedniej diety i treningu.
nie lacze weglowodanow z bialkami...
Nie wiem co to za dieta, ale to jest jakaś kompletna bzdura, a nie dieta. Spróbuj CKD może.
madzia1991247
26-11-09, 22:13
ale chodzi o to ze tradycyjne cwiczenia mi juz nie pomagaja a na silownie ani aerobowe nie mam czasu! a DIETE STOSUJE OD 3 LAT!
slim shady
26-11-09, 22:15
Setno problemu: nie ma mowy o diecie albo cwiczeniach, bo mam teraz duzo nauki i nie znajduje czasu ani sily na cwiczenia.
Po prostu Ci się nie chce
Jesli chodzi o diete to od 3 lat nie przekraczam dziennego limitu 1200
a z czego dostarczasz te kalorie ?
ile masz wzrostu i wagi ?
a doping bez diety i ćwiczeń nic Ci nie da
Tradycyjne ćwiczenia nie spalają tłuszczu tak jak cardio/interwały itd. A to co nazywasz dietą, to nie dieta, a jakieś pomieszanie z poplątaniem. Tyle w tym temacie.
fallenursus
26-11-09, 22:16
mysle ze rozmowa z psychologiem a nie pytania na forum o sterydy.
madzia1991247
26-11-09, 22:18
Czyli wg Was moja 'dieta' nie jest 'dieta'? uwazam ze dieta: im mniej kalorii tym lepiej - jest idealna. Zwlaszcza ze jem posilki o malej kalorycznosci ale 4-5 razy dziennie i o stalych porach- to teraz jest uwazane za najrozsadniejsza diete/ poza tym nie potrzebuje zadnych porzadnych diet bo mam zaledwie te 3, 4 kg do zrzucenia ;)
Czyli wg Was moja 'dieta' nie jest 'dieta'? uwazam ze dieta: im mniej kalorii tym lepiej - jest idealna.
I takie myślenie Cię właśnie dyskwalifikuje. Nie masz zbytniego pojęcia o diecie, bo dieta a jedzenie mniej to są po prostu dwie różne rzeczy. Tekst o nie łączeniu białka z węglowodanami jest genialny, bo węgle transportują białko... także tutaj zaliczyłaś "fail'a" tą wypowiedzią.
Zapraszam do działu dieta, tematy podwieszone o redukcji, a nie do dopingu.
madzia1991247
26-11-09, 22:24
Pytam sie Was poniewaz na tym wlasnie forum wyczytalam ze clen'a i sally wszyscy zalecali- mowiac ze daje niezle efekty i np. po miesiacy chudli 12 kg... wiec skoro ja chce tylko 3-4 kg to samo przyjmowanie nie wystarczy? Co powinnam zmienic w swojej diecie?
fallenursus
26-11-09, 22:24
http://i76.photobucket.com/albums/j8/Witherite12/BlogpostNO.jpg
http://s.bebo.com/app-image/9496625147/9493092119/PROFILE/www.wishafriend.net/bebo/dumbblonde/images/result2.gif
slim shady
26-11-09, 22:26
uwazam ze dieta: im mniej kalorii tym lepiej - jest idealna.
beznadziejna
posilki o malej kalorycznosci ale 4-5 razy dziennie i o stalych porach- to teraz jest uwazane za najrozsadniejsza diete
czytaj dalej kobiece pisma
poza tym nie potrzebuje zadnych porzadnych diet bo mam zaledwie te 3, 4 kg do zrzucenia
czyli bez metody na usuwanie tłuszczu .... chcesz pozbyć się tłuszczu !
bym Ci pomógł i kilkoro osób na pewno też tylko szkoda mi sie rozpisywać jak i tak tego nie zastosujesz,
i tak zrobisz jak chcesz, weźmiesz te środki, przyniosą wiecej złego niż dobrego ale postawisz na swoim
po za tym tłuszcz spala się na całym ciele, a nie tylko na brzuchu, więc tracisz na twarzy, nogach, piersiach, tyłku i gdziekolwiek się da,
Co powinnam zmienic w swojej diecie?
Dział dieta - > załóż nowy temat -> podaj odpowiednie dane -> rozpisz swoją dietę i daj do oceny -> -> czekaj cierpliwie na odpowiedź
Fallen coś uszczypliwy dzisiaj jest. To pewnie przez tego offa :twisted:
madzia1991247
26-11-09, 22:30
wiecie jakie sa kobitki ;) wszystko bysmy chcialy bez wysilku ;) Powiem Wam jak ja sie zapowiadam: 165cm, 53kg, biust: 87, talia: 68, biodra 90.... i Wszystko mam stosunkowo szczuple.. tylko ta oponka okropna... :(
madzia1991247
26-11-09, 22:34
dobrze - zaraz tam powedruje.. ale jeszcze jedno pytanie: bylam dzis w sklepie z odzywkami i pytalam o te same rzeczy co tu-na forum. Facet powiedzial mi ze efedryna i clenbuterol sa ogolnie zakazane bo jest to ingerencja hormonalna co ma bardzo przykre skutki. Powiedzialam mu tez ze chce schudnac niewiele bez uprawiania sportu- on popatrzyl na mnie i powiedzial ze z doswiadczenia wie po zonie i jej przyjaciolce ze da sie- i polecil mi Clenbutrox. Czyli jednak cos mogloby mnie uratowac...
slim shady
26-11-09, 22:36
taaak CI specjaliści w sklepach z odżywkami ;) byle zarobić na nie wiedzy,
fallenursus
26-11-09, 22:37
tylko ta oponka okropna... :(
we call it -prosperity :twisted:
moja panienka dosc szybko zrozumiala ze bez budzenia sie o 430 rano i szorowania na silownie malo zdziala. nic sie nie odchudzi jak dobry trening silowy i aero z rana naczczo+odpowiednia dieta. mysle ze spokojnie mogla bys jesc 2x tyle co teraz...
saa napewno nie dla ciebie.
madzia1991247
26-11-09, 22:42
na pewno nie bede rezygnowac ze snu. Musze byc wypoczeta w tygodniu zwlaszcza ze mam mature w tym roku. A przede wszystkim chcialam brac tablety zamiast cwiczyc bo musze to robic pokryjomu! rodzice zauwazyliby jak bym na silownie chodzila a matka mi juz pol roku temu grozila ze jeszcze raz mnie przylapie na ''odchudzaniu'' i pojdzie ze mna do psychiatry ;/ dlatego musze robic cos czego ona nie zauwazy - czyli musze jesc posilki, przynajmniej niektore, jakie ona szykuje (dlatego dieta odpada)... stad moja koncepcja o przyjmowaniu srodkow doustnie..
slim shady
26-11-09, 22:45
trudno, przeczekaj do maja będzie 5 miesięcy wolnego
ale widzę ze masz to samo z głową co moja dziewczyna, i nie przekonasz jej, żeby się nie odchudzała ... pomimo że jest bardzo chuda
madzia1991247
26-11-09, 22:48
tak wyglada moja sytuacja.. to nie moje zdjecie ale dokladnie ta sama figura i.. ten sam problem... - gdyby opuscila reke to wiadomo ze inaczej by sie prezentowal...
slim shady
26-11-09, 22:57
mi się podoba ;)
madzia1991247
26-11-09, 22:59
tak, bo patrzysz okiem mezczyzny... ale mi jako kobiecie wydaja sie olbrzymi... i nieatrakcyjny... poza tym chcialabym zeby kosci miednicy mi tak wystawaly... a z tym 'brzuszydlem' to nierealne... Dobrze - nie mecze Was juz wiecej... dzieki za wszystkie porady.
Pzdr
masz rower???? Jak masz wsiadaj i zapierniczaj na nim...bo biegac to pewnie nie masz ochoty... skakanka jest wedlug mnie b.dobra,i ewentualnie jakis spalacz tluzczu sobie zapodaj nic wiecej!!! http://www.youtube.com/watch?v=FqmYSjE6C2Y&feature=SeriesPlayList&p=83E38794B2FE1E23 zobacz sobie filmiki z tej serii
madzia1991247
26-11-09, 23:02
hm...najlepsze jest to ze bieganie mam za soba.. przez poltora roku biegalam dwa razy w tygodniu.. potem przerzucilam sie na steper... ale za intensywnie chodzilam i go rozwalilam... ale po tych cwiczeniach mialam nogi jak kon- umiesnione... niekobiece...
ale bez jaj....masz super sylwetke,nie niszcz sobie zdrowia jakimis sterydami slonko,cwicz i jeszcze raz cwicz sport to zdrowie... pozdrawiam...
polecam tez lekture bardzo ciekawa
Leszek Michalski-KULTURYSTYKA-Kształtowanie Sylwetki
znajdziesz tam wszystko co powinnas wiedziec aby osiagnac Swoj cel , jest tam rowniez sporo tez wlasnie dla kobiet jak i diecie itd.
Zamieść zdjęcie brzucha od przodu z podniesionymi rękami/opuszczonymi rękami. Również daj zdjęcie brzucha jak się "schylasz" z profilu (chodzi o to jak brzuch jes zmarszczony).
fallenursus
26-11-09, 23:52
ty masz wieksze problemy niz odchudzanie dziecko.
a po drugie smierdzi mi to prowokacja.
madzia1991247
26-11-09, 23:56
zadnej prowokacji ;) raczej DESPERACJA.... a zdjec nie umieszcze bo sie najzwyczajniej w swiecie wstydze...................! Mam chyba jedno zdjecie gdzie mniej wiecej widac moja figure.....ale nie jestem w kostiumie ani nic... tylko w sukience
madzia1991247
26-11-09, 23:59
nie wiem czy to cos da... mam tu tylek jak J.LO. ;p ale tak wyszedl na zdjeciu... wydaje mi sie ze normalnie jest mniejszy ;P a przynajmniej mam taka nadzieje...
fallenursus
27-11-09, 00:03
jak co normalni ludzie co sie znaja tlumacza ze bez wysilku fizycznego i odpowiedniej diety gowno zdzialasz, i to z obojetnie czym co bys wziela. to albo masz maly rozumek,wezmiesz,i bedziesz wygladac jak oswiecim.wyladujesz w szpitalu z kroplowka w lapce i papu w plynie. sadze po twoich odpowiedziach ze jednak wizyta u psychologa,potem dietetyka i trenera nie byla by tu naprawde zlym pomyslem.najlepiej zabierz na te spotkania rodzicow, skoro przed nimi ''muszisz sie ukrywac''
za duzo magazynow kupujesz, i za duzo tv ogladasz. zacznij sie uczyc do tej matury juz teraz bo widze ze ci ciezko wchodzi.
fallenursus
27-11-09, 00:05
nie wiem czy to cos da... mam tu tylek jak J.LO. ;p ale tak wyszedl na zdjeciu... wydaje mi sie ze normalnie jest mniejszy ;P a przynajmniej mam taka nadzieje...
i'd hit that:twisted::twisted:
Zamieść zdjęcie brzucha od przodu z podniesionymi rękami/opuszczonymi rękami. Również daj zdjęcie brzucha jak się "schylasz" z profilu (chodzi o to jak brzuch jest zmarszczony).
J/W! Jeśli nie zamieścisz zdjęć to ciężko jest cokolwiek powiedzieć czy masz za duży brzuch/tyłek/głowę whatever.
Nikt Ci tutaj z fusów nie wywróży.
Te fotki się nadają na naszą klasę, a nie na forum.
P.S Ja tam tyłek JLO lubię! :twisted:
madzia1991247
27-11-09, 00:08
Nie chce sie wymadrzac ale panowie- kolor wlosow niec nie znaczy... Jestem w 3 najlepszym LO w Polsce i matme rozszerzona mam w malym palcu... ale to nie zmienia faktu, ze bedac kobieta mam tez fizjologiczne potrzeby! a to ze nie chce sie pogodzic z niektorymi Waszymi teoriami jest wynikiem tego, ze przegladajac wiele stron z takimi forami ludzie mieli drastycznie zroznicowane opinie! wiec podwazajac Wasze tezy i podajac contr-argumenty bazuje na wypowiedziach innych 'znawcow'
fallenursus (http://www.e-kulturystyka.info/member.php?u=12885)
Dokładnie to do niczego nie dąży , najlepiej zacznij się uczyć laska do tej matury ;o
Albo zacznij chodzić na dyskoteki i " wkręć " się w towarzystwo które " pudruje " :P nos. Skumpluj się z nimi i zacznij pudrować z nimi , zapewniam że schudniesz lecz nie polecam.
to już pisałem ze śmiechu i żal mi Cię jak widzę co piszesz i szkoda mi tych co się męczą i piszą Ci by przemówić Ci do rozsądku a ty i tak swoje zrobisz .
Diete + trening / rób brzuszki w domu - może pomoże. ;]
fallenursus
27-11-09, 00:10
. stad moja koncepcja o przyjmowaniu srodkow doustnie..
niech ktos inny.... bo dostane wkoncu bana:twisted:
Nie chce sie wymadrzac ale panowie- kolor wlosow niec nie znaczy... Jestem w 3 najlepszym LO w Polsce i matme rozszerzona mam w malym palcu... ale to nie zmienia faktu, ze bedac kobieta mam tez fizjologiczne potrzeby! a to ze nie chce sie pogodzic z niektorymi Waszymi teoriami jest wynikiem tego, ze przegladajac wiele stron z takimi forami ludzie mieli drastycznie zroznicowane opinie! wiec podwazajac Wasze tezy i podajac contr-argumenty bazuje na wypowiedziach innych 'znawcow'
Szukaj w takim razie pomocy na "tychże" forach. Tam Ci polecą całe zaplecze z apteki i nie będziesz musiała nic robić tylko oglądać aeroby w telewizji w celu stymulacji.
fallenursus
27-11-09, 00:12
szmaciaz nas pociagnol na 5 stron,
wychodze
Myślę, że jak voldemort przyjdzie to zamknie/usunie ten temat.
madzia1991247
27-11-09, 00:14
Widze ze zamiast na pomoc mozna liczyc u Was tylko na kwestie ''wszystko robisz zle, niz nie zdzialasz'' itp. ;/ a spojrzcie na siebie! polowa z Was to albo grube dziadki, chcacy podbudowac sobie ego albo ''zbyt przypakowane'' dresiki.... a przede wszystkim - Wy, mezczyzni, w ogole nie rozumiecie kobiecych kompleksow- jesli jakas takowe ma to nie pogodzi sie z nimi tylko szuka wszystkich desek ratunku.
C'est fini!
Pomocy to powinnaś szukać u psychologa, jak już wcześniej zasugerował fallen. Czym innym jest chudnięcie z głową, a czym innym to co Ty uprawiasz. Jest różnica między mądrym odchudzaniem, a głupim. Dla niektórych granica jest jasna, dla niektórych niestety nie. Myślę, że już nie muszę Ci pisać do której grupy Ty się zaliczasz.
J/W! Jeśli nie zamieścisz zdjęć to ciężko jest cokolwiek powiedzieć czy masz za duży brzuch/tyłek/głowę whatever.
Nikt Ci tutaj z fusów nie wywróży.
Te fotki się nadają na naszą klasę, a nie na forum.
P.S Ja tam tyłek JLO lubię! :twisted:
co ona ma do tylu JLO? PRECZ
szmaciaz nas pociagnol na 5 stron,
wychodze
wysiadles psychicznie sieeetttt
xDDD
nie dziwie sie.
podobnie jak koledzy: wygladasz dobrze i nie trzeba ZADNYCH sterydow zacznij troche biegac i poczytaj tutaj o dietach a jak chcesz miec za 14 dni plaski brzuch to zrob takie cos http://www.e-kulturystyka.info/showthread.php?t=19543&highlight=pytanie+CKD w połączeniu z http://www.e-kulturystyka.info/showthread.php?t=13250&highlight=aerobiczna+6
sprawdzone- gwarantuje efekty
podobnie jak koledzy: wygladasz dobrze i nie trzeba ZADNYCH sterydow zacznij troche biegac i poczytaj tutaj o dietach a jak chcesz miec za 14 dni plaski brzuch to zrob takie cos http://www.e-kulturystyka.info/showthread.php?t=19543&highlight=pytanie+CKD w połączeniu z http://www.e-kulturystyka.info/showthread.php?t=13250&highlight=aerobiczna+6
sprawdzone- gwarantuje efekty
przecież napisała gdzieś na początku że nic jej się nie chce ćwiczyć i że nie ma na to czasu. Więc będzie Ciężko przez duże C :D. Ale wystarczy jeszcze mniej jeść i więcej spacerować :smile:
No ładnie chwilke mnie nie było a tu tyle czytania :)
Jak facet o coś zapyta to odpisujecie przez tydzień,
a jak kobitka zapyta to chwila i tyle odpowiedzi że masakra,
Czyli dzieci moje kochane widać że jesteście zdrowi :)
Na temat tego zdięcia to się nie wypowiedam , Jestes zjebista :)
Jeśli chcesz spalić ten zbedny tłuszcz, chodz ja na tych zdięciach go nie wiedze i cos mi się wydaje że przesadzasz, na moje oko jest git :)
wiadomo że odpowiedni trening jak i dieta to najwazniejsze,
ale pytanie napisałaś w dziale doping wiec nie powinne ale doradze,
żaden clenbuterol , po co Ci to dużo na tym nie zdziałasz a tylko ręce Ci się będą trzęsły i za fajnie nie będzie Ci się uczyło,
Najlepszym domiejscowym był by podskórny helios ale i tak w twoim przypadku wybrał bym efedryne ponieważ pomoze w spalaniu , zmniejszy apetyt, zajebiście pomoze w nauce bo działa pobudzajaco.
.
zadnej prowokacji ;) raczej DESPERACJA.... a zdjec nie umieszcze bo sie najzwyczajniej w swiecie wstydze...................! Mam chyba jedno zdjecie gdzie mniej wiecej widac moja figure.....ale nie jestem w kostiumie ani nic... tylko w sukience
Cała załoga forum prosi o wiecej fotek :)
Wtedy bedzie mozna doradzic tak całkiem profesjonalnie.
Znajdź sobie dobrego buhaja, żeby Ci pupę przetrzepał 3xdziennie, a zanim się obejrzysz to tłuszczyk pozostanie tylko nieprzyjemnym wspomnieniem :)
Kilka dni całonocnego trzepania futrzaka i po kłopocie.
PS: Apropo moich wypowiedzi to odrazu mówie że nie czytałem całego tematu bo mi sie nie chciało, wiec moje odpowiedzi mogą nie być ok.
tak, bo patrzysz okiem mezczyzny... ale mi jako kobiecie wydaja sie olbrzymi... i nieatrakcyjny... poza tym chcialabym zeby kosci miednicy mi tak wystawaly... a z tym 'brzuszydlem' to nierealne... Dobrze - nie mecze Was juz wiecej... dzieki za wszystkie porady.
Pzdr
A ja patrze okiem kobiety i uwazam ze przesadzasz :) Moge Cie zapewnic ze odstajace kosci miednicy wcale nie sa sexy :) Uwierz mi wiem co mowie.
P.S. Nie zrozum mnie zle ale mysle ze dziewczyny z Twoim wygladem to chyba sobie lubia ponarzekac zeby im ktos powiedzial jakie to one sa sliczne i co one od siebie chca. Wiec daj sobie na luz :D Pozdro.
patryk1336
27-11-09, 18:36
no a ja spojzalem na zdjecie i sie zakochalem xD:))
Znajdź sobie dobrego buhaja, żeby Ci pupę przetrzepał 3xdziennie, a zanim się obejrzysz to tłuszczyk pozostanie tylko nieprzyjemnym wspomnieniem :)
Co prawda to prawda wskazane tez jest 2-3 razy dziennie porządnie poskakać na antenie i załatwione...
madzia1991247
27-11-09, 18:44
Dziekuje Wam wszystkim! Przyznaje sie ze lubie slyszec komplementy.. ale mam od tego chlopaka... moge nawet zgodzic sie z opinia ze nie tyle co przesadzam ale nawet juz mam to w psychice... Tylko ze ja naprawde czuje do siebie wstret... ze wzgledu na ten brzuch wlasnie... nie wiem czemu tak mam i zdaje sobie sprawe ze mezczyzni lubia wiecej cialka... ale ja przezywam latem taki dramat! jeszczez 2 lata temu kochalam basen i bylam na nim co tydzien... ale w pewnym momencie zaczelam sie nawet wstydzic tam pokazywac... Kiedys marzylam o tym, zeby byc modelka/ wzrost mi na to nie pozwolil- a teraz najwiekszym pragnieniem jest spalenie tego nadmiaru :(
Znam się co nie co na dietetyce i treningu więc mogę Ci pomóc ale musiałabyś pokazać się więcej i najlepiej bez koszulki żebym mógł ten brzuszek obejrzeć...
Znam się co nie co na dietetyce i treningu więc mogę Ci pomóc ale musiałabyś pokazać się więcej i najlepiej bez koszulki żebym mógł ten brzuszek obejrzeć...
Hola, Hola panie kolego, ja byłem pierwszy! :smile:
Ja to nie tyle co muszę obejrzeć fotki, ale bym musiał dotknąć Twój brzuszek, aby własnoręcznie ocenić Twój poziom tłuszczyku :twisted:
slim shady
27-11-09, 18:58
1. Zmieniasz tryb odżywiania na zdrowy i ustawiasz tak bilans kaloryczny żeby był na lekkim minusie
2. Zaczynasz wdrążać w życie aeroby. Myślę że dasz radę na początku pochodzić na steperze/poskakać na skakance te 30 minut z 3-4 razy w tygodniu
3. Możesz dorzucić do tego pilates i rozciąganie (fajna sprawa u kobiet)
4. Nie zapomnij o regeneracji bo szybko się zajedziesz. Czyli 8 h snu co najmniej, odpowiednie posiłki po treningu, poproś chłopaka o masaż ;)
5. Przy odchudzaniu organizm traci wiele składników, które powinnaś na bieżąco uzupełniać. Przyda Ci się kompleks witamin i minerałów.
6. Jak chcesz się wspomagać jakimiś środkami to polecam Omega 3, l-karnityna, zielona herbata (najlepiej w kapsułkach), czosnek w kapsułkach. Jak chcesz to możesz pić łyżkę octu jabłkowego i jeść wapń. Warto również dorzucić błonnik. Jeśli chcesz jakiegoś spalacza to możesz pod koniec odchudzania kupić np. Thermo Stim Olimp nie jest nie wiadomo jak mocny a robi swoje. Body Fire z ActivLaba i Scorch też sa ok.
Hola, Hola panie kolego, ja byłem pierwszy! :smile:
Ja to nie tyle co muszę obejrzeć fotki, ale bym musiał dotknąć Twój brzuszek, aby własnoręcznie ocenić Twój poziom tłuszczyku :twisted:
Oki stary napieraj...w sumie ja już mam nadajnik od jakiś 2 lat więc dupa!!!!!!!!!
hehe jak to sie mowi widziały gały co brały :P było do przewidzenia ze w zestawie jest GPS :))
I nie żałuję a na awatarze jest owoc naszego związku...
Widziałam juz wczesniej :) Tylko pozazdroscic :)
jaca 666
fajny ten twoj maly
ale on jeszcze nie wie co tata mu tam szykuje za lekarstwa na zas jak dorosnie
hahah na poczatku odzywki potem "zachoruje" i bedzie tzreba lekarstwa...
Dawidhardcore
03-12-09, 13:01
Mi pomoglo jedzenie platkow i jablka i wieczorne bieganie<ale oczywiscie z tym skonczylem;pbo chcialem nabrac na masie;)