Zobacz pełną wersję : 1 Cykl meta
Witam. Otóż od grudnia zaczynam brać metke (polska jelfa)
Mam 20 lat, 100 cm w klacie i 88 cm w pasie, waza 67 kg, 170 cm wzrostu. Od grudnia mam zamiar łykać metke, nie wiem ile tabsów mam jeść, co mam do tego wrzucić ? jakieś witakminki osłonkę ? Jakie nazwy i jakie ceny ?
Czego unikać podczas łykania metki ??
Nie za mały jesteś na metkę? Po wypowiedzi wydaje mi się że masz 0 doświadczenia na siłowni. Więc szczerzę odradzam Ci branie metanabolu na 1cykl :D. Lepiej kup sobie kreatyne, jeśli bardzo chcesz coś łykać.
masz w podwieszonych info o cyklach.
Mam 20 lat już i tak nie urosne ;/ Mam staż na siłowni ćwiczyłem ale to z 8 miesięcy temu, Nie wiem jak łykać bo nigdy nie brałem jeszcze, dlatego proszę o poradę fachowców, bo różnie ludzie mówią, jedni mówią żeby robić piramidki inni ze piramidek sie nie opłaca sam już za bardzo nie wiem ;/
no piramidek sie nie opłaca.
1-6tyg 15mg\ed choć przy tej wadze i małym stażu to 10mg\ed by starczyło bo meta apteczna to stężenie nie zaniżone. żebyś receptorów nie zablokował bo masz ich mało na razie.
Witaminki możesz sobie kupić, a do diety dodaj sporo warzyw i owoców na cyklu, osłonki na cyklu nie ale po mozesz coś kupić.
a unikaj alko dragów itp
10mg dziennie przy tej wadze to już jest git ale nie wiem czy jest sens , lepiej diete dopiąć na maxa i podciągnąć wage bez dopingu.
Zastanawiałem się czy nie wziąśc jakiegoś spalacza żeby trcohe fat zbić , potem dopiero metke co wy na to ?
na twoim miejscu zaczal byl wogole dobrze cwiczyc rozruszac miesnie chociaz ze 2 miesiace a pozniej sobie cos wez jezeli juz tak bardzo chcesz...na mecie wcale wiele nie osiagniesz jezeli nie bedziesz mial diety
Zastanawiałem się czy nie wziąśc jakiegoś spalacza żeby trcohe fat zbić , potem dopiero metke co wy na to ?
to zależy jak bardzo jesteś zalany ale patrząc na Twoją wage raczej za dużo tłuszczy nie masz, a jeśli masz odrobinę na brzuchu to przy niewielkiej iloście mietka, dorbym treningu, wrzucisz więcej białka, utniesz troche węgli, zdrowych tłuszczy też dodasz:twisted: bo niektórzy o nich zapomniaja to możesz troche fatu spalić a lekko pójść z wagą.
Ale oczywiście do niczego nie namawiam, im dłużej poczekasz tym lepiej.
No to co proponujecie zeby wziaśc przed metka ? Tak z miesiąc bym coś wziął potem metka i potem kreta na utrwalenie
hmm tak od siebie doradzę Ci żę jednak na razie nie bierz nic z SAA, bo widać braki wiedzy w tym temacie a jednak najpierw teoretycznej powinno sie troche złapać a pozniej praktykować, takie moje zdanie, ćwicz na razie normalnie, jakieś tam kreatyny możesz brać, napisz w dziale suplementy to się doradzi a będziesz nabierał doświadczenia wiedzy w treningu, czytał o saa itp
moja sugestia ;]
No wyciśnij organizm jak cytrynę potem sięgnij po ambrozje(saa)!
Edek przecież ty jesteś chudy jak przysłowiowa NASZA SZKAPA, zacznij chłopie poprostu jeść!!!!!
Nie jestem chudy, mam trochę brzucha (birceps), To co wrzucić przed metką ??
fakt jesteś niski mzoe dlatego przy 67kg nie jestes tak bardzo wychudzony.
nie musisz przed nią nic wrzucać, ćwicż normlanie, a jak sie zdecyujesz na mete to w połowie wejdz w kreatyne jeszcze i tyle.
No to zaczynamy od grudnia :)
To jak masz jeszcze sporo tłuszczu to przy takiej niskiej wadze dopiero jest zanik mięśni.
Zacznij dużo i odpowiednio jeść i konkretnie trenować o to chodzi!
No to od grudnia redukcja, od stycznia metka. Brać jakieś reduktory tłuszczu czy na bez ?
A palić na "sucho" czy z jakimiś suple ? A jak tam to z jakimi ?
Ale metka przyjdzie do mnie w następnym tyg. A widzę ze daleka praca przedemną ;/ Temat można zamknąć