Zobacz pełną wersję : KP 500 cookie czy KU 990i
witam ,
mam do wyboru dwa telefoniki , i nei wiem ktory wybrac , dodam tylko ze mam do wyboru te dwa- w sumie nawet je juz mam ale nie wiem ktory lepszy;]. Ktorego byscie doradzili i dlaczego ?? Pisze zaraz ze telefon jest potrzebny tylko do sluchania muzyki i dzwonienia - sms nie pisze wiec nie przeszkadza mi dot. wyswietlacz :]. Wiem ze to moze nie najlepszy wybor , ale mam do wyboru jednego z nich , bo drugi idzie do mojej kobietki - a jej phon jest potrzebny tylko do odbierania jak dzwonie :twisted: .
..:Damian:..
26-11-09, 20:10
Ja bym wziął dla siebie KU 990i, gdyż wydaje mi się, że jest masywniejszy i bardziej będzie pasował mężczyźnie niż kobiecie.
Albo powinniście sugerować się jakością zdjęć KU990i ma 5 aparat a KP 500 3
ku 990 vievty jest lepszy , swego czasu braciszek go mial ale zgubil na plazy xD
telefon kreci chyba najlepsze filmy bo ma 120kl/s (przewaznie jest 30-35)
a muzyka tez galancie potrafi dac po uszach , cookie jak dla mnie tandeta
tylko te 2 masz od wyboru?
doradzam ku 990i. mam go już jakiś czas i nienarzekam,bardzo wytrzymały.
fallenursus
26-11-09, 22:34
sie dopisze do tematu , a GW620, dobre sa?(eve)
ja bym doradzil xperie albo e75
fallenursus
27-11-09, 23:41
xperia raczej w lutympodobno w usa premiera, wiec tu wyjdzie jesli chodzi ci o x10 to za pincet lat. x1 tandeta straszna,mialem go w reku.. e75 to chyba nie warto nawet porownywac. z tego co pisza na forach po tej stronie, android calkiem przyjemny system i jak dobry proc w fonie to nie ma zadnych problemow.
ku990i dalem cynk w chicago moze ktos ma jakies lewe obada sie po ile, bo na kanade to raczej one nie wyjda,a mlodej sie podoba.
tu straszna wiocha co do kom.
u nas ku990i nowe stoja po 500zl
a n97??
fallenursus
28-11-09, 15:31
u nas ku990i nowe stoja po 500zl
a n97??
500zeta lol, tutaj jak sie kupi otwarty na wszystkiych providerow to jakies 400-500$:twisted:
n97 ni ma:evil: najnowasz nokia dostepna n86 :(
tylko te 2 masz od wyboru?
tak ponieważ dostalem je w prezencie od brata mojej kobiety w prezencie ;D.
fallenursus
28-11-09, 19:38
tak ponieważ dostalem je w prezencie od brata mojej kobiety w prezencie ;D.
http://en.wiktionary.org/wiki/be%C5%82kot :twisted: