Zobacz pełną wersję : Ryby
jakie znacie ciekawe potrawy z rybki, które można włączyć do menu??
Bo ja narazie opieram się na konserwach ( tuńczyk w sosie własnym, makrela w sosie pomidorowym) , smażona rybka w panierce a ostatnio zacząłem wędzone szamać bo redukcje robie. Szczególnie łososia i makrelke.
gotuj surowe ryby na parze dodając do wody zioła.
raz jak tak ugotowałem to taka była rozwodniona, że się żygać chciało i z panna zrezygnowałem :)
talentinho
25-11-09, 11:55
gotuj surowe ryby na parze dodając do wody zioła.
Afghan czy Super Skunk ? :twisted:
raz jak tak ugotowałem to taka była rozwodniona, że się żygać chciało i z panna zrezygnowałem :)
pewnie za dlugo gotowales
kiedyś mi ktoś zdradził przepis na coś takiego:
twaróg chudy + makrela (bądz dowolna rybka) w sosie pomidorowym + keczup + przyprawy (trochę bazylii, sol, pieprz), można dodac trochę musztary, lub majonezu.
jadłem to kiedyś, bardzo smaczne, sraczki po tym nie było ;).
ketchup to ja prawie do wszystkiego dodaje :)
musze spróbować
tylko jaki keczup ? byle nie z aspartamem [;
różnych używam
generanie pikantne
heinz
heelmans
kotlin
przeważnie!!!!
a ty który polecasz?? który nie ma aspartamu
ketchup, hmm ja używam "Białuty", ale pewnie najlepszy będzie ten który Ci najlepiej smakuje :smile:.
różnych używam
a ty który polecasz?? który nie ma aspartamu
ja też preferuję pikantny. kiedyś używałem Tortexu. obecnie różnie, więc nie polecę nic ale np. pudliszki, który mam obecnie w lodówce nie zawiera ponoć konserwantów a i w składzie nic nie ma o aspartamie, więc git [;
właśnie heinza lukam i też piszą , że bez konserwantów.
jest cukier to po co aspartam..
ale w niektórych ponoć jest aspartam. nie wiem teraz w których
Jaką chudą rybę polecacie?
Ostatnio jadłem Tilapię-dużo białka .